Moram da napišem.. mogao sam i na temi šta kupujemo... al pošto su 100% namirnice mogu i ovde...
Pre neki dan Wolt nudi iz Maksija besplatna dostava i -700rsd od računa. (mislim da je račun morao da bude iznad 1800)
A danas Glovo šalje kod isto besplatna dostava i -1000 od računa za kupovinu iz Maksija... (račun mora da je 2500 ili više)
Cene su iste kao u konkretnom maxiju iz koga poručujuješ...
Bukvalno će me pretvoroti u kauč patejto više se isplati da mi donose sve, nego da sam izađem
Ceo život da organizujem u sobi. Malo im je bila korona.
Ne žele me da izlazim iz kuće definitivno. Imaju oni neku širu agendu nije ovo sve slučajno. #balkanskišpijun #paranoja
Mislim to je da te nauvuku... posle će obračnati i dostavu koje su inače nešto veće za supermarkete, a svakako ti neće oduzeti od racuna... bukvalno sam mislio da će dostavljač da mi zavrljači kese, negde usput, baci ih u baru... pa sam dodao jači bakšiš...
Sa Woltom je bilo i manjih problema jer je fiskalni račun iz Maksija bio manji od ponuđenih cena na aplikaciji (zapravo samo je jedan artikal bio niži na računu za 170rsd nego na app) pa smo to rešili kreditom od +200 rsd za sledeću porudžbinu... jer sam ja insistirao da je samo fiskalni račun validan za cene samih artikala... Mada nije išlo glatko sa podrškom moraš da insistiraš da ti vrate razliku na račun ili daju kredit za sledeću porudžbinu... Oni ponavljaju da su cene na app ispravne, a da je račun pogrešno kucan... Što sve i da je istina, žalim slučaj nek ispeglaju sa Maksijem
potrošač plaća cene proizvoda po fiskalnom računu koji dobije + naknade oko dostave...
U svakom slučaju prezadovoljan sam uštedama jer mi baš sad fale pare