Nisam uzeo sta mi odgovara tj. Rio mare nego sam uzeo jedan proizvod kome si posvetio vise paznje, najjace da sam isao i analizirao redom sve proizvode koje si kupio
Dobre, bre, Nokisa, ozbiljnosti malo, nemam vremena, bre, da sve gledam. I ne znam sta se svadjas, normalno pricamo.
Lepo sto si postavio, ali licno sam pronasao market totalno beskorisnim. Ponuda im je uzasna. Ne kupujem tako sto gledam sta je na popustu, pa onda kupujem i sta mi treba i sta mi ne treba, nego gledam sta mi treba pa to kupujem. Mozda neko radi drugacije, ali retki su takvi rekao bih, bar na ovom forumu.
Gde god sam kliknuo, ponuda im je bas jadna.
Evo uzecu nasumicno pivo. Ne grabim pivo koje je na popustu nego pijem pivo koje volim.
Oni imaju samo pet piva u ponudi
Dakle, vec sam uslovljen da kupujem nesto sto mi se u sustini i ne kupuje.
Evo, kliknem na ovaj Tuborg, uzmem 10 komada, imam ovaj fees 193 dinara
Dakle, prvo sam uslovljen da kupujem pivo koje mi se ne pije, osim retki koje usere da je u tih pet piva to koje vole, a onda sam uslovljen da uzimam veliku kolicinu. I svi proizvodi imaju jako malu ponudu.
Ali ok, uzecu 15 piva i nestace fees
Ali onda odem i vidim da je to pivo 80 dindzi u Maksiju i svuda, a ovi prodaju pricu da je kod njih snizeno sa 140
Dakle, prosetam do Maksija i kupim 15 piva za 1200 dinara, a Glovo bi isto pivo i isti broj piva naplatio 1293 sa dostavom.
Ali sto je najbitnije, u Maksiju bih uzeo pivo koje hocu, ne bih bio uslovljen izmedju pet. A ako mi je do ustede, a ne do onoga koje ja hocu, imaju i oni u Maxi-ju sigurno neko pivo na popustu koje je u tom trenutku jeftinije nego bilo gde drugde.
Inace, nije uz super karticu nego je akcijska cena
Jasno je naglaseno i pise SK i pise da je uz super karticu cena kada je uz super karticu
Meni je bilo super kad si postavio, ali onda sam pogledao i video da nemaju bas nista. Ne, nije samo mleko i jogurt, gledao sam deset namirnica koje mi trebaju i nijednu nemaju. Tako da, tacno je da je ovo samo mala grupa random proizvoda na popustu kakvu imas svuda i da mozes uci i u Maxi i Idea-u i bilo gde i naci proizvode koji su na velikom popustu u tom trenutku, ali za 99,9 posto ljudi bi to bila potpuno besmislena kupovina jer je sansa minimalna da su ti proizvodi koji su na popustu bas oni koji im trebaju.
Pa cak i tad, mozes u supermarketu da kupis jedan proizvod koji ti treba i odes, ovde valjda moras minimum hiljadu dinara da potrosis ili ti dodaju fees. Pa onda je jos tu i dostava, bila mesecna ili za svaku kupovinu.