Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

  • Solaris

    Glasovi: 238 95,2%
  • BMC

    Glasovi: 12 4,8%

  • Ukupno glasača
    250
Колико им добро ради клима лети, толико им лоше ради грејање зими. Свако јутро се возим са јакном закопчаном до грла и капуљачом на глави јер је неподношљиво хладно. Не памтим да сам се икада толико мрзавао у превозу, буквално су боље грејали фапови и ик103.
 
Još ja nešto sve mislim da je samo problem u nekoliko Higera u koje mi se zalomi da uđem, kad ipak izgleda da im je to svima mana.

Definitivno je prehladno unutra. Kako je u njima uopšte rešeno grejanje? Preko klime ili samo preko onih podnih jedinica?
 
Hlade divno leti i tad je milina voziti se... Ali zimi, u nekima izgleda ne radi, e sad u kom procentu to ne znam.

Kaže mi vozač da su prijavljivali više puta i svaki put bi im rekli da će se to srediti.

Zamislite vi kupite NOVIH 174 vozila, a u nekim od njih, ne radi grejanje, ne rade kamere, lepite držač od vrata sa trakom (#3524), i ni u jednom ne radi WiFi 😁

Pretužna priča jednog neozbiljnog poluproizvoda 😢
 
Sve to što nabrojaste spada u završnu obradu i teoretski bi i moglo da se sredi. Ali šta ćemo sa strukrurnim nedostacima, sa pucanjima šasija?
 
IMG_8360.jpg
Danasnja Slika iz pogona NBGD.Japanci u kvaru :(
 
Sve to što nabrojaste spada u završnu obradu i teoretski bi i moglo da se sredi. Ali šta ćemo sa strukrurnim nedostacima, sa pucanjima šasija?

 
Соларис 3145 редован на 23?

Видео сам га јуче увече око 20 сати код Бирчанинове, возач који је био личи на покојног Ђинђића. Гужва је била превелика и много крцатих возила сам морао пропустити да бих наишао барем на неко полупразно. Иза овог Солариса било је још најмање три и ни у једног се није могло нормално ући. Неки 23, неки 52, свеједно препуни и рекламе то ноћу тешко прикрију.
 
IMG_20220215_190006.jpg

Higer na 89 u skretanju kod Žarkova. Slika je lošijeg kvaliteta.
 
Mnogi su taj story shvatili pogrešno. Slika je data samo kao primer za ono što ćemo po svemu sudeći verovatno doći nama.
 
Vrh