Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Hvala za vest, a i za saznanje čiji je mali i ko je tata...
Nevezano za temu, sada ćemo videti kakav će tretman imati i kako će se ubuduće ponašati tata, sada kada ga je sinčić tako lepo bez razloga uvalio u problem.
 
Branko Miljus? Hrvatski fudbaler?
Ne.
 
Hvala za vest, a i za saznanje čiji je mali i ko je tata...
Nevezano za temu, sada ćemo videti kakav će tretman imati i kako će se ubuduće ponašati tata, sada kada ga je sinčić tako lepo bez razloga uvalio u problem.

Није неко претерано тешко кривично дело, па ће проћи са мањим последицама, за разлику од Жељка Митровића који је пристао да постане Вучићев лични Гебелс да би спасио сина робије, у сваком случају показује да нема неке велике разлике у понашању, васпитању, бахатости...те тзв елите, из које год политичке опције да долазе.
 
Na žalost, u pravu si, kazne su takve da ako voziš 100 na sat u centru Beograda i oštetiš ili pošalješ na otpad 10 uredno parkiranih automobila, i da pukom srećom niko nije ozbiljno povređen, dobićeš novčanu kaznu i oduzimanje dozvole...
 
Znam da ću možda da zvučim kao neka uplašena baba, ali mislim da je ovaj skorašnji porast i nalet nenormalnih (umnobolnih) incidenata sa automobilima zato što je nadrogiranih bu**** više nego ikad.

Prvo što malo malo pa u Blicu naletim na članak da su Bumbari tokom tog i tog perioda priveli toliko i toliko NADROGIRANIH za volanom, što za mene uvek bude šok.
A drugo, zato što kad popričam sa ljudima izvan mog uobičajenog okruženja, otkrijem koliko je zapravo čak i jedan kokain postao nekima kao dobar dan. Bukvalno deo svakodnevnice. Što znači da je mnogima vutra ili akohol već uveliko u rangu cigatete, ono, uopšte ne vide problem kombinovanja alkohola ili vutre sa volanom...


Naravno, nemam sumnji da se velika većina tih neodgovornih otpada izvuče sa smešnim kaznama, to se brzo pročuje (ipak je ovo mala zemlja, znamo se svi, pogotovu se krimosi i probisveti međusobno znaju). I naravno da će se sutradan naći novi imbecil koji seda za volan pod kokainom, i to ne sa namernom da divlja, nego on ne vidi problem, misli da je uzeo ''samo malo'' i da nema uticaja, da će da vozi kao i svi drugi... A naravno, u realnosti, i mozgu, bude druga priča i posle napravi karambol.

Mislim da dok se jednom nakon ovakvih idiotluka ne dogodi ''narodna pravda'', da se ništa neće promeniti. Tek kada neki otpad nekome usmrti devojku ili dete ili majku, pa drugi od besa i izbezumljenosti (šoka) na licu mesta uzme i promeni mu agregatno stanje, da će samo da se nastavi ovako u nedogled. I naravno, paraleleno sa time, nastaviće se u narodu ustaljeno nepovrenje i prezir prema državnom aparatu. Ne samo prema krivosuđu, nego prema celom državnom aparatu. Jer na kraju krajeva, zadnjih 10 godina, sve to i jeste jedna te ista homogena (ili hegemona?) masa. Ja vala ne znam šta bi bilo da mi ovako neki izrod osakati ili odnese nekog. Mislim da bi se desio Saša Bogeski 2.0.
 
Poslednja izmena:
P.S.
Svaki iole normalan političar (mislim koliko političar može da bude normalan, mada ima ih par procenata...) koji namerava da i u budućnosti se bavi politikom i da ima neke glasače oko sebe, bi nakon ovakve sramote makar izašao u javnost i saopštio da se srami što je član njegove porodice uradio tako nešto i da se nada da će pravda biti zadovoljena.

Ali ne... za 95% narcisoidne gramzive gamadi od političmara, tako nešto je nezamislivo.

I tako, dok mu je otac pre svega mesec dana drobio na N1 o SNS kadrovima i njihovom ponašanju, sada ga nema nigde da se oglasi i priča o poštenju i ponašanju.
I onda se posle (neki od njih) pitaju zašto ih svi mrze, zašto ne mogu da steknu popularnost, zašto ih ljudi na ulici psuju...


Najodvratnija ''profesija'', vazda bila i biće.
 
Poslednja izmena od urednika:
Treba zakon da se menja i primenjuje na sve.
Uhvacen pod dejstvom 2 godine zatvora + oduzimanje dozvole godinu dana, usmrtio nekog - dozivotna, napravio stetu - zatvor + novcana kazna..............
I da vidis dal bi smeli da uzimaju koks pre voznje
 
Još jedan tatin sin na drogama koji će da dobije swatch na nozi.

Dok god ove maloumnike ne iskoristimo kao primer i stavimo pod ključ u odgovarajućim institucijama ove vesti i fotografije će biti sve učestalije. Sva sreća ovde nije bila neka Andrea Bojanić ili oni dečaci sa Karaburme...
 
Treba zakon da se menja i primenjuje na sve.
Uhvacen pod dejstvom 2 godine zatvora + oduzimanje dozvole godinu dana, usmrtio nekog - dozivotna, napravio stetu - zatvor + novcana kazna..............
I da vidis dal bi smeli da uzimaju koks pre voznje
Dve godine nije ništa. To kao da neko sa malo jačom rukom, istu opusti pa ti neko vreme zvoni u ušima i onda prođe.
 
Јесте да је Кец, али ипак на сред улице
IMG_20220120_233421.jpg
 
Pa somina se premeštala sa jednog mesta na trotoaru na drugo ali nije uočila da su tu stepenice.

Vozikaju se po trotoarima ko od šale, premeštaju se tražeći idealno mesto za svog metalnog ljubimca. Eno vidiš levo na slici drugog soma koji je svog posadio posred trotoara. Pun je Beograd takvih lokacija i slučajeva gde su trotoari postali svojevrsni auto-korzoi.
 
Poslednja izmena:
Brisači prednji, brisači zadnji, gume, retrovizori, tablice, limarija...

Mislim ovo navodim neke od sastavnih elemenata automobila, da me neko ne shvati pogrešno. ;)
 
Vrh