Šta je novo?

Airport Garden

Ukoliko se Šapiću svidi da postoji eto ga za pola godine.
Čovek bez ikakvih planova menja postojeće raskrsnice (dodaje semafore / kružne tokove), kako se njemu sviđa.
Iz proverenih informacija, voza se gradom i samo odluči tu bi mi se svidelo da postoji semafor, u roku od 7 dana postavljen bude :)

Zna li neko broj od Šapićevog vozača? Da mu tutnemo neki mito da slučajno zaluta u Đorđa Stanojevića :D
Kad smo već kod tog dela ulice, prošle nedelje sam bio u prilici da unosim neke stvari u stan dok se deo između rode i AG asfaltirao, iznenađen sam količinom automobila i pitam se koja je granica da ulica bude toliko oštećena kao ona između AG i Airport City-a, a tek u nastavku pored Pupin palate i nadelje da bi ljude sprečilo da idu tuda i na kraju gde idu ti ljudi svi kad tu osim gradilišta praktično ništa trenutno nema?! :)

Kad smo već kod tog dela ulice, prošle nedelje sam bio u prilici da unosim neke stvari u stan dok se deo između rode i AG asfaltirao, iznenađen sam količinom automobila i pitam se koja je granica da ulica bude toliko oštećena kao ona između AG i Airport City-a, a tek u nastavku pored Pupin palate i nadelje da bi ljude sprečilo da idu tuda i na kraju gde idu ti ljudi svi kad tu osim gradilišta praktično ništa trenutno nema?! :)

Biće parkiranih duž cele ulice.
Isto kao u Tadije Sondermajera (West 65, wellport, zepterra), Tošinom bunaru (New Minel)

Mislim da je ljudima limit ako postoji rupa dubine preko 2m, sve ostalo je lepo mesto za parkiranje :) Mad Max

Ista priča i u a bloku gde sada zivim, resen je samo jedan deo ulice izmedju a bloka i sava ada, ali ovaj deo a bloka gde je mocarela i gde su parkinzi to je pakao od parkiranih automobila tek posle 23h stanje bude normalno.
Tako da nece biti nista novo ni kod nas u bloku problem je ceo grad ...

Ista priča i u a bloku gde sada zivim, resen je samo jedan deo ulice izmedju a bloka i sava ada, ali ovaj deo a bloka gde je mocarela i gde su parkinzi to je pakao od parkiranih automobila tek posle 23h stanje bude normalno.
Tako da nece biti nista novo ni kod nas u bloku problem je ceo grad ...
Ma naravno i nema naznaka da će da bude išta bolje u skorije vreme. Ali ja polazim od sebe ( nemam obezbeđen parking na poslu i dolazim prevozom iz tog razloga ) ali lobanju koja nema parking u Airport City-u i dolazi na posao kolima, a za parking razmišlja u pravcu ( parkiraću se na trotoraru ulici i boli me kome smetam ) bih šamarčinu razvalio samo takvu.

PXL_20251204_082424873.MP_resize.jpg
PXL_20251204_111022277.MP_resize.jpg

Imace parking servis ovde posla…
Ne uzdam se previše u komunalce i parking servis, u delu Đorđa Stanojevića kod Rode i AC se već godinama dozvoljava potpuno saobraćajno bezakonje (neko bi rekao ne samo tu i ne samo saobraćajno), gde likovi najopuštenije naprave red parkirajući se u traci za levo ka Omladinskih brigada. Najjače u svemu tome je kada vas nesreća nanese tu između pola pet i pola šest, neretko možete naleteti na vozilo koje najopuštenije na sred puta stoji parkirano na sred kolovoza u traci...

nadam se da ce da stave stubice, u suprotnom nista od trotoara. Divljac!
Hm. Divljaci su oni koji dozvole da se grade zgrade bez slobodnih parking mjesta, oni koji ne prave javne parking površine i javne garaže.
Na objektu od 400 stanova, neka svaki ima po jednu garažu za svoja vozila, u prosjeku stanari će uveče imate gostiju bar dvadeset automobila, gdje će da parkiraju? Preko dana imaćeš posjetioce lokala, gdje da parkiraju? Imaš ogroman poslovni kompleks pored koji vjerovatno nema dovoljno parking mjesta za sve radnike.
Ko je kriv?

Eno ogromnog parkinga kod Rode. Je l' parking bude pun u toku dana? Parking nije bogom dano pravo svakome ko ima auto, niti nedostatak parkinga daje pravo da se bilo ko parkira na trotoaru ili na sred ulice.

Hm. Divljaci su oni koji dozvole da se grade zgrade bez slobodnih parking mjesta, oni koji ne prave javne parking površine i javne garaže.
Na objektu od 400 stanova, neka svaki ima po jednu garažu za svoja vozila, u prosjeku stanari će uveče imate gostiju bar dvadeset automobila, gdje će da parkiraju? Preko dana imaćeš posjetioce lokala, gdje da parkiraju? Imaš ogroman poslovni kompleks pored koji vjerovatno nema dovoljno parking mjesta za sve radnike.
Ko je kriv?

Ja kada nemam pare, ne ukradem.
Kada nemam gde da parkiram, nadjem gde ima a da je legalno. Mnogo je prosto

Vrh