Šta je novo?

Airport Garden

Ukoliko se Šapiću svidi da postoji eto ga za pola godine.
Čovek bez ikakvih planova menja postojeće raskrsnice (dodaje semafore / kružne tokove), kako se njemu sviđa.
Iz proverenih informacija, voza se gradom i samo odluči tu bi mi se svidelo da postoji semafor, u roku od 7 dana postavljen bude :)

Zna li neko broj od Šapićevog vozača? Da mu tutnemo neki mito da slučajno zaluta u Đorđa Stanojevića :D
Kad smo već kod tog dela ulice, prošle nedelje sam bio u prilici da unosim neke stvari u stan dok se deo između rode i AG asfaltirao, iznenađen sam količinom automobila i pitam se koja je granica da ulica bude toliko oštećena kao ona između AG i Airport City-a, a tek u nastavku pored Pupin palate i nadelje da bi ljude sprečilo da idu tuda i na kraju gde idu ti ljudi svi kad tu osim gradilišta praktično ništa trenutno nema?! :)

Kad smo već kod tog dela ulice, prošle nedelje sam bio u prilici da unosim neke stvari u stan dok se deo između rode i AG asfaltirao, iznenađen sam količinom automobila i pitam se koja je granica da ulica bude toliko oštećena kao ona između AG i Airport City-a, a tek u nastavku pored Pupin palate i nadelje da bi ljude sprečilo da idu tuda i na kraju gde idu ti ljudi svi kad tu osim gradilišta praktično ništa trenutno nema?! :)

Biće parkiranih duž cele ulice.
Isto kao u Tadije Sondermajera (West 65, wellport, zepterra), Tošinom bunaru (New Minel)

Mislim da je ljudima limit ako postoji rupa dubine preko 2m, sve ostalo je lepo mesto za parkiranje :) Mad Max

Ista priča i u a bloku gde sada zivim, resen je samo jedan deo ulice izmedju a bloka i sava ada, ali ovaj deo a bloka gde je mocarela i gde su parkinzi to je pakao od parkiranih automobila tek posle 23h stanje bude normalno.
Tako da nece biti nista novo ni kod nas u bloku problem je ceo grad ...

Vrh