Ne znam ni da li su recimo jestivi i ovi domaci puzevi koji izmile posle kise, ili postoje odredjene sorte koje su jestive i one koje nisu.
Ja сам више пута јео баш те локалне пужеве што измиле после кише. Први пут (а да су ми се свидели), док сам био у средњој, радио сам са неким мајсторима који су избегли из Далмације, када смо неки кров завршили частио је домаћин печење, а уз то су та двојица правили пужеве на роштиљу.Mislim da su jestivi i takvi puževi ali da se njihova konzumacija ne preporučuje već da se jedu oni iz uzgoja.
Mek će ti ukinuti sve popuste...Znam da moji ovdašnji postovi nisu ekskluziva al čisto dodajem da jednom kad budem imao 80 godina vidimo ko je živ, ko mrtav
Da se prebrojimo za 40 godina.
Grander + pomfrit i salata = 710 rsd.
U grander ide pohovani batak, gril sos, majonez, čedar, malo iceberga i luk
Pogledajte prilog 259994Pogledajte prilog 259995Pogledajte prilog 259996
Meni je taj suši dosta 'kiseo" na ukus. Nije mi baš uporediv sa sushijem iz dobrog sushi bara.Ima u Lidlu sushi, nije los, otprilike za 800 din dobijete ono za sta vam treba 2.000 u sushi barovima.
Evo malo i nečega iz Pariza što nisu puževi…
Pogledajte prilog 259980
boeuf bourguignon, govedina sporo kuvana u crvenom vinu
Pogledajte prilog 259981
I steak sa pomfritom
Bilo je tu još svačega ali ovo nam se najviše svidelo. Tj. meni, lepša polovina je uglavnom uvek birala pastu…