Filipe vragolane kad te zena nahvata da gledas zenske na Instagramu ti kazes gledam nekretnineEDIT: Evo i kod jedne dobre nekretnine, ali ne znam cenu
Filipe vragolane kad te zena nahvata da gledas zenske na Instagramu ti kazes gledam nekretnineEDIT: Evo i kod jedne dobre nekretnine, ali ne znam cenu
Jedna od njenih najboljih drugarica je otprilike ovako izgledala i oblačila se kada je prodavala BNV pre nekoliko godina.Filipe vragolane kad te zena nahvata da gledas zenske na Instagramu ti kazes gledam nekretnine![]()
to samo ovde sa foruma tvrde ovi sto imaju dvojno drzavljavnstvo Srbija/Diznilend da cvetaju ruze i da je zlatno doba.
A gledaj eksperte u komentarima na objavi, verovatno su to oni koji pisu skuplji kvadrat u Beogradu nego na Menhetnu
Ne vredi ljudi. Ukoliko krenu da padaju cene, sada znaju Investitori koji im je poslednji adut.Ova bi mogla da mi proda garsonjeru u Zelezniku za 6000 po kvadratu
Iskreno ne bi me cudilo da tako neki milioneri i kupe stan samo zato sto je zgodna agentkinja flertovala sa njimaNe vredi ljudi. Ukoliko krenu da padaju cene, sada znaju Investitori koji im je poslednji adut.
Atraktivne agentice za prodaju i bankarke za potpisivanje kredita, podrazumeva se da su naučile da flertuju.
Takvih barem ima.
Kada te obeleže da si ozbiljan potencijalni kupac, one su u mogućstvu da dodju pored tvog posla da pričate na kafi o projektu.
Realno pun pogodak, nema ti devojke/žene i polako upadaš u hipnozu da je odličan projekat i vredi te novce![]()
E pa vidiš to je. Svodi se na poverenje u tog investitora jer su velika brend imena. Ali nema šanse da nešto izmeniš u njihovim uslovima. Ne radi se tu o danku u krvi već kad je koje tržište.@G.I.Joe
Ne znam šta da ti kažem, vraćam se na ono, ako bi investitori tražili danak u krvi, jel bi se i na to pristajalo, jer jbg traže tako i neće da odstupe?
Ja sam lično kupio nekoliko stanova od tih velikih imena i velikih projekata, i tu zaista nisam imao brigu, verovao sam u investitore, i sve je ispalo kako treba (mada opet, i da sam ostao bez nekog stana, ne bi me to nešto bog zna kako značajno oštetilo u životu tako da sam po tom pitanju možda i relaksiraniji nego što bi prosečna osoba trebala da bude). Ali da kupujem stan od nekog Žika Investa, tada bi otvorio četvoro očiju i gledao da se dobro obezbedim. Ako Žika neće da pristane na moje uslove, ništa od dogovora. Pa ko je lud da rizikuje sve što ima na nekog Žiku?
Nisam vidjao igde novogradnje kuce u nizu, ali imas ovaj fazonIma li negde novogradnja, ali kuće u nizu u okolini Beograda? Od Pazove do Kosmaja generalno, kako se krecu cene i da li su neki veci/manji projekti?
Još se sećam Steve kad dočekuje Jehovine svedoke. Ako mi tad nije prsla dijafragma od smejanja neće nikadaMeni je sada jasno zašto su cene starogradnje toliko jake. Dosta ljudi misli i razmišlja ovako.
Vidiš, meni prvo sto upada u oči je govor tela i gestikulacija ove devojčice. Ovaj nastup je vežban mnogo puta ispred ogledala i solidno reziran i malo agresivniji za moj ukus. Pogledaj kako prati kameru, kako se namešta ispred kamere, gestikulaciju rukama uz tekst, putanja kretanja po prostoru. Sve to navezbano do bola. E sad outfit je malo agresivan za nekoga ko treba da prodaje nekretnine, nije ovo sajam automobila, sve prema klijenteli. Nedostaje tu sofisticiranisti, no dobro, nije ni neka nekretninaFilipe vragolane kad te zena nahvata da gledas zenske na Instagramu ti kazes gledam nekretnine![]()
Skupo, ali kida realno.Nisam vidjao igde novogradnje kuce u nizu, ali imas ovaj fazon
Te su na Ceraku i u nizu su ili Budzino Sokace na Vidikovcu, to je bukvalno san snova kako izgleda, naselje u krug i sve te kuce dvospratnice ciglane, bolest![]()
Prodajem kucu Cerak,Filmski grad, Jablanicka,300m2
Prodajem kucu - 300 m2 sa 400 m2 zemljista Filmski grad - Cerak, ako ne najlepsa onda svakako jedna od najlepsih u ovom delu grada.... Suteren: podrum (dvewww.halooglasi.com
Ali nema oglasa za te kuce
Edit:
Ipak ima
![]()
Kuća -Generalica- Vidikovački venac ID#48846
Na atraktivnoj lokaciji na Vidikovačkom vencu, u mirnom kraju sa dobrom povezanošću i u blizini svih neophodnih sadržaja, prodaje se kuća u nizu, deo poznawww.halooglasi.com
Vidiš, meni prvo sto upada u oči je govor tela i gestikulacija ove devojčice. Ovaj nastup je vežban mnogo puta ispred ogledala i solidno reziran i malo agresivniji za moj ukus. Pogledaj kako prati kameru, kako se namešta ispred kamere, gestikulaciju rukama uz tekst, putanja kretanja po prostoru. Sve to navezbano do bola. E sad outfit je malo agresivan za nekoga ko treba da prodaje nekretnine, nije ovo sajam automobila, sve prema klijenteli. Nedostaje tu sofisticiranisti, no dobro, nije ni neka nekretnina
Btw, ovakvih ima koliko hoćeš, samo skucas 20-50k u školovanje i fasadu i to je to![]()
Realno i nije tolko skupo, renovirano full i 2000 kvadrat, al cifra kao cifra da, ja te pare u zivotu necu imati, tako da skupo ispadneSkupo, ali kida realno.
Nemoj tako da razmišljaš. Mlad si i život je pred tobom. Kako zračiš, tako i privlačiš o— a ovde si okružen ozbiljnom klijentelom.Realno i nije tolko skupo, renovirano full i 2000 kvadrat, al cifra kao cifra da, ja te pare u zivotu necu imati, tako da skupo ispadne![]()
Ma ja sam skroman i zadovoljan sa onim sto imam, ne ciljam na visoko, dovoljna mi je okej plata uz zeninu i lagani smo, al naravno, ako se desi nesto slucajno da izleti neka kombinacija, sto da neNemoj tako da razmišljaš. Mlad si i život je pred tobom. Kako zračiš, tako i privlačiš o— a ovde si okružen ozbiljnom klijentelom.
Imaćeš stan, pa na njega hipoteka, pa drugi koji otplaćuje taj.
Spojiš ljude za dobijanje kredita, prvi put.
Kasnije mnogo veći kredit zbog izgradnje, a i ti onda budeš suinvestitor jer prodaš jedan stan.
Ukoliko pronadješ zemljište za koje naslednici u Americi ne znaju vrednost pa prvi kupiš i onda čekaš nekoliko godina za ekspanziju tog dela, pa u komenzaciju neki stan.
I eto... Sreća, rizik, pravo vreme, konekcije itd...
Ili se oženiš bogato, neku sa mnogo zemlje, a ne nafuranu sa ekstra sredjenim malim stanom, to ti je lakše, ali moraš barem u fizički izgled i kondiciju da ulažeš, pristojan si i snalažljiv
Poroke izbaci i nemoj ka njima ići i eto to je to...
Dosta ovde se zaustavljam, malo ću odmoriti od pisanja, dok ne odem na godišnji![]()
E to je bogatstvo.Ma ja sam skroman i zadovoljan sa onim sto imam, ne ciljam na visoko, dovoljna mi je okej plata uz zeninu i lagani smo, al naravno, ako se desi nesto slucajno da izleti neka kombinacija, sto da ne
Sve tačno, sto bi rekli na berzi - toksicna investicija.Novac i može da se vrati ali veme, neprijatnost glavobolja … ma idi begaj, kome je do toga prostitucija je barem otvorena pozicija - tante za kukuruku.![]()
Devojka je tražila bogatog muža...
... Odgovor koji je dobila od jednog bankara će vas šokirati!www.prva.rs
Nije bogat onaj koji mnogo ima nego onaj kome malo treba!Ma ja sam skroman i zadovoljan sa onim sto imam, ne ciljam na visoko, dovoljna mi je okej plata uz zeninu i lagani smo, al naravno, ako se desi nesto slucajno da izleti neka kombinacija, sto da ne
Pa sto se onda igraju ako a igra ima i nesrećan ishod? Zar nije lakše urediti tržište nego kukati posle po portalima kako su prevareni.Kupci su po prirodi stvari nezaštićeni. Papir ih neće zaštititi nego prvenstveno preporuka i pretjeran oprez u izboru investitora. Potrebna je i sreća.
Joj, Budzino sokače, san snovaNisam vidjao igde novogradnje kuce u nizu, ali imas ovaj fazon
Te su na Ceraku i u nizu su ili Budzino Sokace na Vidikovcu, to je bukvalno san snova kako izgleda, naselje u krug i sve te kuce dvospratnice ciglane, bolest![]()
Prodajem kucu Cerak,Filmski grad, Jablanicka,300m2
Prodajem kucu - 300 m2 sa 400 m2 zemljista Filmski grad - Cerak, ako ne najlepsa onda svakako jedna od najlepsih u ovom delu grada.... Suteren: podrum (dvewww.halooglasi.com
Ali nema oglasa za te kuce
Edit:
Ipak ima
![]()
Kuća -Generalica- Vidikovački venac ID#48846
Na atraktivnoj lokaciji na Vidikovačkom vencu, u mirnom kraju sa dobrom povezanošću i u blizini svih neophodnih sadržaja, prodaje se kuća u nizu, deo poznawww.halooglasi.com