Šta je novo?

Železnice - putnički saobraćaj

Da li realno ne postoje ikakve stepenice iza prokopa ka prokopuačkoj (gde je onaj kao parking pozadi), video sam sada da imaju sa prvog perona skroz dole al besmisleno (koristiću ih ubuduće al to se vidi da je neka improvizacija od ko zna kad, a i ko zna gde to zapravo vodi)

Ovako mi je trebalo 13 minuta do stajališta dole umesto 7-8, nesposobnost na max (nije do šetnje već može drugačije, da se ne gubi vreme)
Imas pothodnik sa autoputa onaj prema Dedinju je otvoren i ima stepenista i rampu. Senjacki postoji ali nema jos prilaze i vrata su zakljucana. Sa pothodnika vode stepenista na perone.

Pa imaju neke stepenice dole na peronu 1(ili poslednji) ali takoreći van onog dela gde idu vozovi, nisam obraćao pažnju unutar da li imaju još koje iskreno

Imaš dva pothodnika koja vode ka prokupačkoj sa samih perona. Onaj prvi bliži bul vojvode putnika je otključan i on je najbrža veza da hvataš trole kod ortopedskog zavoda. Te stepenice koje spominješ vode ka autokomandi i nema potrebe da ih koristiš ako ideš ka ortopedskom do trola.

Ima jos jedan ulaz na prokop sa te strane, negde na sredini ali je moguće da je on zaključan.

____

Ako neko želi kartu BG - (Petrovaradin) - SU za nedelju 12.10. u 22h nek mi javi da mu je pošaljem. 1 razred.

Nisam napamet uzimao kartu čisto jer je besplatna, nego su me juče zvali iz jednog državnog organa u ponedeljak da se obavezno pojavim, tako da ne mogu da putujem iz BG u nedelju uveče, nažalost...

Onda nastavi tim stepenicama kao i do sada.. kao sto rekoh postoji još jedan izlaz baš ka prokupačkoj, ja ga ne koristim pa ne znam jel otključan i imaš jedan koji vodi do ortopedskog zavoda iako i odatle može do prokupačke, kad izađeš iz pothodnika ideš desno i stepenicama dole.

Onda nastavi tim stepenicama kao i do sada.. kao sto rekoh postoji još jedan izlaz baš ka prokupačkoj, ja ga ne koristim pa ne znam jel otključan i imaš jedan koji vodi do ortopedskog zavoda iako i odatle može do prokupačke, kad izađeš iz pothodnika ideš desno i stepenicama dole.
Nisam ih ni video do danas :)

Vrh