Na Matzu staju samo SBahn i REX vozovi. Osim par polazaka koji eventualno idu u pogranične gradove susednih država, ostatak je isključivo regionalnog karaktera. Kapaciteti takođe nisu popunjeni, jer ne stanica renovirana pre par godina, a trenutno se radi na unapređivanju pruga u Beču za SBahn, pa će tako od 2027. (ili kasnije, ne sećam se) takt SBahn linija biti značajno pojačan - što znači i više polazaka na Matzu.
A zašto su ovi vozovi produženi do Westbahnhofa, koliko vidim na nekom forumu, previše vozova je završavalo svoju vožnju na Hbf i pravilo gužvu jer je potrebno dosta vremena za "okretanje" (ne zamerite mi na nestručnim izrazima), pa onda da bi se oslobodila stanica, neki su poslati na Westbahnhof. Za koliko god polazaka iz/ka Beogradu, ne mora poslednja biti Hbf, jer svaka velika železnička stanica je odlično povezana gradskim prevozom.
Meni samo nije jasno, ako će biti direktnih polazaka za Beč, kako će se onda vršiti granična kontrola? Za Budimpeštu je bio neki ludi plan dok je još Vesić bio prisutan, sad ne znam kako bi izveli taj plan za Beč.