kao i za drugu eskadrilu višenamenskog aviona recimo 5-te generacije.
по садашњој геополитичкој ситуацији? важи, како да не
kao i za drugu eskadrilu višenamenskog aviona recimo 5-te generacije.
Samo ti uzmi kokice, zavali se u fotelju i gledaj. Mi smo umetnici nemogućega.по садашњој геополитичкој ситуацији? важи, како да не
Nije većinu, ali ide konačno dobrom brzinom, i modernizovan je jedan tenkovski bataljon za sadJel Vojska Srbije konačno modernizovala preko 200 svojih tenkova M84 starih skoro pola veka? Ili makar većinu njih?
Naravno da nije fejk, sam nosač hard kill nije kritična komponenta i lakše ga odštampati nego izliti, uostalom bukvalno za sve u vojsci su se najviše sami Srbi smejali, dok evo sad se vidi da je 80% projekata dovršeno i uvršteno u trupu.Pogledajte prilog 254066
Koliko prikazane opreme je zapravo fejk, ovo je ocigledna 3D stampa na modernizovanim M84 ?
Koliko prikazane opreme je zapravo fejk, ovo je ocigledna 3D stampa na modernizovanim M84 ?
Да подсетим само да су остала средства српске наменске индустрије попут Норе Б-52 или Лазара и Милоша, као и Тамнаве, затим дронова, ПВО система Пасарс итд. све фејк...а ФК-3 и ПУЛС су макетеOnda su i radari za nadolazece projektile lazni,mislim da se radi o domacem razvoju,videcemo ubuduce da li ce biti prikaz tog sredstva sa testiranja.
FPV drone može biti bilo čiji. Ne mora se odmah dovoditi u vezu sa vojskom ili nekom stranom službom.
![]()
Ovakav dron ne može biti bilo čiji.