Nije neko već Britanci i njihove tajne službe koje su nam kao dali zeleno, a ustvari nas namamili jer je u tom momentu Kurtijev režim bio u najnepovoljnijem položaju ikada, i sve se to nakon Banjske promenilo za 180 stepeni. Što je najgore, Ameri, Francuzi i još neke druge zemlje su bile za to da se munjevitom akcijom koja ne bi trebalo da traje duže od nedelju dana reši situacija, i krenulo bi oružanom pobunom na Severu, ali je minirano sve od strane Britanaca. A mi smo naivno naseli. Vodja nije mogao da dodje sebi dugo vremena nakon toga, ali to je istinaPa naravno da je bio obavesten. Spominjao sam ti danas da su se organizovano spremali. Uvertira za to su ti bili grafiti sirom Srbije kad se vojska na Kosovo vrati, nista nije bilo slucajno, sve je pripremano uz podrsku nekih zapadnih centara moci. Znam mnogo vise nego sto ovde smem i da pisem, jednostavno te noci je neko promenio svetlo nama na crveno, a Kurtiju na zeleno. To je to, sve posle znate.
Hoćemo li 63. ili 72. brigadu? Ma ne, poslaćemo Radoičićevu legiju... A zeleno svetlo dao Bajden lično...Pa naravno da je bio obavesten. Spominjao sam ti danas da su se organizovano spremali. Uvertira za to su ti bili grafiti sirom Srbije kad se vojska na Kosovo vrati, nista nije bilo slucajno, sve je pripremano uz podrsku nekih zapadnih centara moci. Znam mnogo vise nego sto ovde smem i da pisem, jednostavno te noci je neko promenio svetlo nama na crveno, a Kurtiju na zeleno. To je to, sve posle znate.
Pa naravno da bi vojska intervenisala, ali ne mogu naše vojne formacije da deluju na Kosmetu bez pobune stanovništvaHoćemo li 63. ili 72. brigadu? Ma ne, poslaćemo Radoičićevu legiju... A zeleno svetlo dao Bajden lično...
а како да се сада ишта уради ако је становништво потпуно пацификовано?Pa naravno da bi vojska intervenisala, ali ne mogu naše vojne formacije da deluju na Kosmetu bez pobune stanovništva
Pa zato što je Kurti nestrpljiv, i mislim da će krenuti ubrzo, a to je veliki povod da vojska Srbije intervenišeа како да се сада ишта уради ако је становништво потпуно пацификовано?
Jeste, kao argument Kurtiju da je Srbija učestvovala i vojno napala tzv KosovoBeše onaj što je poginuo stanovnik Vrnjačke banje?
Pa zato što je Kurti nestrpljiv, i mislim da će krenuti ubrzo, a to je veliki povod da vojska Srbije interveniše
Beše onaj što je poginuo stanovnik Vrnjačke banje?
Шта значи "да ће кренути"? Има горе полицију, царину, већину институција.Pa zato što je Kurti nestrpljiv, i mislim da će krenuti ubrzo, a to je veliki povod da vojska Srbije interveniše
Nije neko već Britanci i njihove tajne službe koje su nam kao dali zeleno, a ustvari nas namamili jer je u tom momentu Kurtijev režim bio u najnepovoljnijem položaju ikada, i sve se to nakon Banjske promenilo za 180 stepeni. Što je najgore, Ameri, Francuzi i još neke druge zemlje su bile za to da se munjevitom akcijom koja ne bi trebalo da traje duže od nedelju dana reši situacija, i krenulo bi oružanom pobunom na Severu, ali je minirano sve od strane Britanaca. A mi smo naivno naseli. Vodja nije mogao da dodje sebi dugo vremena nakon toga, ali to je istina
Odlična emisija ali mi se učinilo da jedan od pilota helikopter naziva helihopter
Sve svedes na nizak nivo. Uvežbavanje je bilo i uzletanja je bilo koje je spasilo pad Banja Luke.1995. пилоти наше РВ и ПВО су као луди увежбавали напад на аеродорме, је била Орлови у пратњи Мигова 29 нападају аеродром који бране Мигови 21, сценарио је био очигледно, спречавање Олује. Јединице 1. армије дуж границе са Хрватском су биле у пуној борбеној готовости. И онда дођу Бљесак па Олуја, а ни ВЈ ни ВРС нису мрднули.
Е тако је Вучић наредио доле све живо да дође у КЗБ, летели Мигово изнад Јариња, и војска и жандари мислили то је то, крећемо. Кад оно моша.
На крају, војске су фигуре у шаху који играју политичари.
Da u pravu si, tek kad sam poslao poruku videh da sam naveo kossev .Preneli su svi i kosovo online .Nije za Kossev nego za Kohu. Kossev je samo preneo intervju.
А та узлетања и увежбавања су спасила БЛ? Није било неких других спољних утицаја?Sve svedes na nizak nivo. Uvežbavanje je bilo i uzletanja je bilo koje je spasilo pad Banja Luke.
Da, spasila su Banja Luku jer su hrvati shvatili da će imati velike gubitke, da će se Srbija uključiti, a eskalacija nije očigledno nikome odgovarala pa ni zapadu koji je takodje tražio zaustavljanje hrvatske ofanzive.Морам само да се упишем на ову обрисану дискусију (коју сам видео, пошто је добар део обрисан пре него што сам видео) и да кажем да је најгора ствар која се десила Србији та што је највећи жљам у земљи у могућности да патриотизам и национализам присвоје као своје природно право.
А та узлетања и увежбавања су спасила БЛ? Није било неких других спољних утицаја?
Ма јок, само су Американци хтели да зауставе рат на границама које су раније одредили. Да су Хрвати кренули на БЛ онда би се срање наставило. Србија се не би укључила као што се ни до тада није укључила, то полетање и вежбање је јалово као и све друго што је Србија урадила у задњих 30 година.Da, spasila su Banja Luku jer su hrvati shvatili da će imati velike gubitke, da će se Srbija uključiti, a eskalacija nije očigledno nikome odgovarala pa ni zapadu koji je takodje tražio zaustavljanje hrvatske ofanzive.
Односни се на највећи шљам у држави. То свакако није неко са форума, али неки људи са форума подржавају тај шљам јер је он заузео бусију српског национализма.Na prvi deo poruke ti neću odgovarati jer ne znam na koga se odnosi, pošto je obrisan veliki broj poruka.