Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 118 30,3%
  • Ne

Glasovi: 243 62,3%
  • Ne znam

Glasovi: 29 7,4%

• Ukupno glasača
    390
Pa naravno da je bio obavesten. Spominjao sam ti danas da su se organizovano spremali. Uvertira za to su ti bili grafiti sirom Srbije kad se vojska na Kosovo vrati, nista nije bilo slucajno, sve je pripremano uz podrsku nekih zapadnih centara moci. Znam mnogo vise nego sto ovde smem i da pisem, jednostavno te noci je neko promenio svetlo nama na crveno, a Kurtiju na zeleno. To je to, sve posle znate.
Nije neko već Britanci i njihove tajne službe koje su nam kao dali zeleno, a ustvari nas namamili jer je u tom momentu Kurtijev režim bio u najnepovoljnijem položaju ikada, i sve se to nakon Banjske promenilo za 180 stepeni. Što je najgore, Ameri, Francuzi i još neke druge zemlje su bile za to da se munjevitom akcijom koja ne bi trebalo da traje duže od nedelju dana reši situacija, i krenulo bi oružanom pobunom na Severu, ali je minirano sve od strane Britanaca. A mi smo naivno naseli. Vodja nije mogao da dodje sebi dugo vremena nakon toga, ali to je istina

Pa naravno da je bio obavesten. Spominjao sam ti danas da su se organizovano spremali. Uvertira za to su ti bili grafiti sirom Srbije kad se vojska na Kosovo vrati, nista nije bilo slucajno, sve je pripremano uz podrsku nekih zapadnih centara moci. Znam mnogo vise nego sto ovde smem i da pisem, jednostavno te noci je neko promenio svetlo nama na crveno, a Kurtiju na zeleno. To je to, sve posle znate.
Hoćemo li 63. ili 72. brigadu? Ma ne, poslaćemo Radoičićevu legiju... A zeleno svetlo dao Bajden lično...

Pa zato što je Kurti nestrpljiv, i mislim da će krenuti ubrzo, a to je veliki povod da vojska Srbije interveniše

On nema šta da kreće. Ti kao da skoro (ili nikad) nisi bio dole. Dovoljno je samo sprovođenje policijskih mera najavljenih od 1. novembra i univerzitet se gasi, zdravstvo postaje neupotrebljivo, ljudi se sele, deca ispisuju iz škole. Bukvalno u ovom trenutku bi ispao jako glup da išta radi na silu, jer će samim sledom događaja ostvariti svoje ciljeve. Sever je već okupiran, nema šta da kreće da okupira već okupirano.

Ne nismo poslali Radojicicevu legiju, oni su bili mamac, a onda bi vojska uletela da zastiti Srpsko stanovnistvo zbog Kurtijeve prekomerne upotrebe sile.... Sve je logicno, britanci su Acu doveli, a sada je potrosen britanski covek koji se otrgao kontroli, pa ako iko burgija iza protesta to su opet britanci, jer zele verovatno da postave novog britanskog coveka. Ovaj nije do kraja zavrsio pricu sa KiM iako je obecao, s***ao je pricu sa litijumom. Ne moze vise ni razvodni orman u bloku 45 da postavi. Jednostavno je potrosen. Samo mi nije jasno kako ti britanci posle Tita uspese da nam uvale i malog Muslia. Jako smo naivan narod

Nije neko već Britanci i njihove tajne službe koje su nam kao dali zeleno, a ustvari nas namamili jer je u tom momentu Kurtijev režim bio u najnepovoljnijem položaju ikada, i sve se to nakon Banjske promenilo za 180 stepeni. Što je najgore, Ameri, Francuzi i još neke druge zemlje su bile za to da se munjevitom akcijom koja ne bi trebalo da traje duže od nedelju dana reši situacija, i krenulo bi oružanom pobunom na Severu, ali je minirano sve od strane Britanaca. A mi smo naivno naseli. Vodja nije mogao da dodje sebi dugo vremena nakon toga, ali to je istina

Јао јадан како је наиван, мукица...

1995. пилоти наше РВ и ПВО су као луди увежбавали напад на аеродорме, је била Орлови у пратњи Мигова 29 нападају аеродром који бране Мигови 21, сценарио је био очигледно, спречавање Олује. Јединице 1. армије дуж границе са Хрватском су биле у пуној борбеној готовости. И онда дођу Бљесак па Олуја, а ни ВЈ ни ВРС нису мрднули.

Е тако је Вучић наредио доле све живо да дође у КЗБ, летели Мигово изнад Јариња, и војска и жандари мислили то је то, крећемо. Кад оно моша.

На крају, војске су фигуре у шаху који играју политичари.
Sve svedes na nizak nivo. Uvežbavanje je bilo i uzletanja je bilo koje je spasilo pad Banja Luke.

Komentar sa YT:

Proizvodnja kamiona 8x8 omogucena je FAPu zahvaljujuci rusima,
koji su isporucili kamionsku dokumentaciju iz KAMAZA,
na osnovu koje FAP proizvodi kamione za NORE i Tamnave...

Neko nešto čuo na ovu temu?

Морам само да се упишем на ову обрисану дискусију (коју сам видео, пошто је добар део обрисан пре него што сам видео) и да кажем да је најгора ствар која се десила Србији та што је највећи жљам у земљи у могућности да патриотизам и национализам присвоје као своје природно право.

Sve svedes na nizak nivo. Uvežbavanje je bilo i uzletanja je bilo koje je spasilo pad Banja Luke.
А та узлетања и увежбавања су спасила БЛ? Није било неких других спољних утицаја?

Морам само да се упишем на ову обрисану дискусију (коју сам видео, пошто је добар део обрисан пре него што сам видео) и да кажем да је најгора ствар која се десила Србији та што је највећи жљам у земљи у могућности да патриотизам и национализам присвоје као своје природно право.

А та узлетања и увежбавања су спасила БЛ? Није било неких других спољних утицаја?
Da, spasila su Banja Luku jer su hrvati shvatili da će imati velike gubitke, da će se Srbija uključiti, a eskalacija nije očigledno nikome odgovarala pa ni zapadu koji je takodje tražio zaustavljanje hrvatske ofanzive.
Na prvi deo poruke ti neću odgovarati jer ne znam na koga se odnosi, pošto je obrisan veliki broj poruka.

Da, spasila su Banja Luku jer su hrvati shvatili da će imati velike gubitke, da će se Srbija uključiti, a eskalacija nije očigledno nikome odgovarala pa ni zapadu koji je takodje tražio zaustavljanje hrvatske ofanzive.
Ма јок, само су Американци хтели да зауставе рат на границама које су раније одредили. Да су Хрвати кренули на БЛ онда би се срање наставило. Србија се не би укључила као што се ни до тада није укључила, то полетање и вежбање је јалово као и све друго што је Србија урадила у задњих 30 година.

Na prvi deo poruke ti neću odgovarati jer ne znam na koga se odnosi, pošto je obrisan veliki broj poruka.
Односни се на највећи шљам у држави. То свакако није неко са форума, али неки људи са форума подржавају тај шљам јер је он заузео бусију српског национализма.
Српски национализам је због тога изједначен са криминалом што је погубно за Србију и њену будућност.

Усрале се усташе од српског вежабања ваздуплохова. :ROFLMAO: а није их спречило да етнички очисте стотине хиљада Срба без мрдања прста из матице. шта све овде човек неће прочитати.

Завршили би ујкани и Бања Луку да западни говнари нису рекли да је доста.

Vrh