Može li za nas neupućene, šta se dešava na tržištu?Pa ja bih volela da skoce cene hehehe ne znam kakvu skrivenu nameru mogu da imam , ko je upucen zna sta se desava na trzistu![]()
Može li za nas neupućene, šta se dešava
pa ako pricamo o izdavanju stanova posto je to bila tema gore pale su cene dosta tj oko 30%-40% ( zavisi od dela grada) .Takodje predvidja se da ce se to desiti i sa prodajom iako tu jos nije zabelezen neki veliki pad kao sto je izdavanjeMože li za nas neupućene, šta se dešava na tržištu?
pa ako pricamo o izdavanju stanova posto je to bila tema gore pale su cene dosta tj oko 30%-40% ( zavisi od dela grada) .Takodje predvidja se da ce se to desiti i sa prodajom iako trenutno tu jos nije zabelezen neki veliki pad kao sto je izdavanjeMože li za nas neupućene, šta se dešava na tržištu?
pa ako pricamo o izdavanju stanova posto je to bila tema gore pale su cene dosta tj oko 30%-40% ( zavisi od dela grada) .Takodje predvidja se da ce se to desiti i sa prodajom iako trenutno tu jos nije zabelezen neki veliki pad kao sto je izdavanje
Kako kad još nismo priključeni na komunalnu infrastrukturu? Meni je drago, nadam se da je tako, ali zanima me kako mogu da tvrde da je useljenje u novembru jer po toj logici, znači da smo prijključeni na komunalnu i drugu infrastrukturu, a nešto ne verujem da je tako, valjda bi znali svi, a i pisalo bi na CEOP.Useljenje u lamene A i B se očekuje tokom novembra 2025. Najkasnije do kraja godine.
Trenutno smo priključeni na pomoćni kolektor koji može da primi kapacitet cele zgrade, dok izvođač ne dobije popisan ugovor sa Gradom, koji se očekuje. Voda je priključena. Očekuje se priključenje i na gasnu infrastrukturu.Kako kad još nismo priključeni na komunalnu infrastrukturu? Meni je drago, nadam se da je tako, ali zanima me kako mogu da tvrde da je useljenje u novembru jer po toj logici, znači da smo prijključeni na komunalnu i drugu infrastrukturu, a nešto ne verujem da je tako, valjda bi znali svi, a i pisalo bi na CEOP.
Verujem brzo, nakon lamele A i B.Kad se očekuje useljenje za lamelu C?
Kako kad još nismo priključeni na komunalnu infrastrukturu? Meni je drago, nadam se da je tako, ali zanima me kako mogu da tvrde da je useljenje u novembru jer po toj logici, znači da smo prijključeni na komunalnu i drugu infrastrukturu, a nešto ne verujem da je tako, valjda bi znali svi, a i pisalo bi na CEOP.
Znaci da je onda mozda moguć tehnički prijem zgrade sa tim priključenjem....Trenutno smo priključeni na pomoćni kolektor koji može da primi kapacitet cele zgrade, dok izvođač ne dobije popisan ugovor sa Gradom, koji se očekuje. Voda je priključena. Očekuje se priključenje i na gasnu infrastrukturu.
Tako sam barem dobio informacije.
Nadam se.Znaci da je onda mozda moguć tehnički prijem zgrade sa tim priključenjem....
Ako sami isplaćujete kupoprodajnu cenu, onda bi mogli da pregovarate sa investitorim.Dobro veče, buduće komšije,
Da li je neko već pokrenuo tužbu za neisplaćene penale ili čekate potvrdu o završenom tehničkom prijemu?
Zanima me šta su Vam advokati savetovali, da li da se unapred pokreće tužba, ili tek po dobijanju zvanične komunikacije o dobijenom tehničkom prijemu i pozivu za isplatu poslednje tranše?
Laički gledano, veće su šanse da se poslednja tranša umanji za iznos penala, nego da investitor isplati penale post festum, nakon što mu legnu sve pare na račun.
Lep pozdrav!
Nece useljenje jos dugo iz pouzdanih izvora. Nacekacemo se debelo. Kakav novembar ajo
Kako to da uradimo?Generalno, radi brzog protoka informacija i slično, savetujem da se oformi Viber grupa komšija - kupaca.
Ako želite, možete i vi da bidete administrator grupe, ili neko drugi, pa da vam putem direktne poruke pošaljemo brojeve mob. telefona.Kako to da uradimo?