Katica-sedmica Tramvaj zvani željaЈесу Катице маторе и лоше одржаване али су неупоредиво бољи трамвај од бозанкаје, и фали им клима с обзиром да су временски услови постали поремећени.
Poslednja izmena:
Katica-sedmica Tramvaj zvani željaЈесу Катице маторе и лоше одржаване али су неупоредиво бољи трамвај од бозанкаје, и фали им клима с обзиром да су временски услови постали поремећени.
Nije testni, nego su mu crkli motori pa čeka na zamenu istih. Pisano već više puta ovde.Mogao bih, mada bi Iaşi bio još bolji primer za uporednu analizu, s obzirom da su i oni korisnici Bozankaye, a koriste isto uski kolosek..
Kod nas, jutros su izašli 1532, 1533, 1534, 1535. Kontam da im je 1531 testni tramvaj i on će se kasnije ukkjučiti.
Da kucnem u drvo, evo 1534 već 3. Dan radi bez problema na 10.
Nažalost, kako je krenulo uskoro će Bozankaye prešišati CAF-ove, jer ih je danas samo 8 na ulici..
Nije testni, nego su mu crkli motori pa čeka na zamenu istih. Pisano već više puta ovde.
То је тачно. Направљене су да буквално трају вечно. Невероватно је шта су све издржале. Замисли да имамо шине као Холандија или Немачка. Ишле би брже и лакше него сад.Ali idu i ne crkava im neko g***o od elektronike svaki dan. Pri tom su prezivele ratove, sankcije, neodrzavanje, lose sine, svakodnevnu prenatrpanost....tenkovi bukvalno...
Da ih nisu namerno sklonili sa ulica, da malo dominiraju Turci?Negde početkom avgusta sam od oka imao utisak da je možda i 15 do 20 CAF-ova u saobraćaju, baš sam ih često viđao po gradu u odnosu na period od zadnjih nekoliko godina, i vikendom su izlazili masovno a sada deluje da su opet otišli u ofsajd sa imobilizacijom. Da li neko ima proverene informacije, jel bar neki od njih popravljen ili "repariran" što bi reko Gangula?
Da ih nisu namerno sklonili sa ulica, da malo dominiraju Turci?
Slažem se, isto mislim.Nijedno štetočinsko ludilo od ovog režima već odavno ne može da me iznenadi, pa ni to.
Prvi mačići se u vodu bacaju....01 modeli su izgleda osuđeni na propadanje u garaži određeni period.
Beše i 1501, ležao u garaži godinama, nakon onog sudara.