I znali smo..efekta nema...ko i sve do sadaPogledajte prilog 249959
Malo off topic ali evo efekta ogranicenja cena na artikle. Sve kategorije zahvacene gube akcije i popuste![]()
I znali smo..efekta nema...ko i sve do sadaPogledajte prilog 249959
Malo off topic ali evo efekta ogranicenja cena na artikle. Sve kategorije zahvacene gube akcije i popuste![]()
Ne samo to, ja sam gledao stan na 4.spratu u blokovima i kažu da im tehniku nikada nisu uneli već ostave ispred zgrade.Stan na trecem spratu bez lifta je pun pogodak, da odmah znam ko su mi pravi prijatelji, jer niko drugi nece da dodje![]()
Ne samo to, ja sam gledao stan na 4.spratu u blokovima i kažu da im tehniku nikada nisu uneli već ostave ispred zgrade.
Mozes posle da otvoris i skolu za poledance i za vatrogasce ujednoako ima terasu, sproveo bih sipsku do zenlje, da se ustedi vreme
To znači da ako su pametni, a jesu, povućiće dobar deo proizvoda koje obuhvata uredba.Dobar dan na nestašice familijo
Šalim se ima iskusnijih ovde valjda znaju sta ovo znaci
Ne kapiram bas, da li ovo znaci da se gube akcije i popusti ili da nece biti u ponudi ovih proizvoda koji su bili predvidjeni za popust?
Nije problem nedostatak lifta, (naručito u zgradama do 4 sprata), već šta još nedostaje. Ako je zgrada mlađa od 100 godina, lift je uveliko postao norma. Ako danas zida i tom prilikom štedi 20k koliko kosta lift, onda mozes zamisliti na čemu je sve još štedeo u izgradnji a što se ne vidi golim okom. Ili na primer, "lux" zgrada a unvestiror uzurpirao i betonirao poljanče iza, umesto da uradi iskop za garažuMeni to nije predstavljalo problem, zena i ja smo bili sa mojima dok smo stali na noge, drugi sprat bez lifta, lagano sa kolicima, doduse moze da predstavlja problem, ali realno ovaj stan je bas dobar
Isao sam pre par godina da gledam neki stan na NBG, peti sprat, bez lifta. Kao ajde, da probamo. Postoji rupa za lift, a stanari su preuzeli metodom alfa jedinke na spratu prostoriju za lift, stavili su daske da ne bude rupa i koriste ga kao skladiste. Kad sam video, sve mi bilo jasno kakva je zajednica, samo sam odustao. Znaci bukvalno divljastvo i pećinski zakoni na delu.Nije problem nedostatak lifta, (naručito u zgradama do 4 sprata), već šta još nedostaje. Ako je zgrada mlađa od 100 godina, lift je uveliko postao norma. Ako danas zida i tom prilikom štedi 20k koliko kosta lift, onda mozes zamisliti na čemu je sve još štedeo u izgradnji a što se ne vidi golim okom. Ili na primer, "lux" zgrada a unvestiror uzurpirao i betonirao poljanče iza, umesto da uradi iskop za garažu
Koje su po tebi najbolje lokacije u Beogradu, to jest gde bi ziveo?
Svaka generacija mora prođe ovoTo znači da ako su pametni, a jesu, povućiće dobar deo proizvoda koje obuhvata uredba.
Kao što kažeš, ima da ih nema
Jedan deo![]()
Smanjiče gramažu ..budite sigurni..To znači da ako su pametni, a jesu, povućiće dobar deo proizvoda koje obuhvata uredba.
Kao što kažeš, ima da ih nema
Jedan deo![]()
Samo da ne bude kao moje jedno od prvih sećanja. Dobio za rodjendan hrpu novca, ceo svezanj. Ušao u polupraznu prodavnicu merkator i za sav taj novac kupio jedan automobil, onaj najmanji od 3-4cm (što je sad tipa 200-300rsd)Svaka generacija mora prođe ovo
Opušteno, sve možeBravo, pričaćemo privatno o sertifikaciji odredjenih proizvoda.
Spojevi su bitni za sve od zvučne do hidro izolacije. Uraditi kvalitetno spojeve i prelaze je kod nas postala umetnost, em nema majstora em se radi na normu a ne na final.I da naravno da je do kvaliteta ugradjenog proizvoda veoma bitno, pisao sam ovde ali zvuk nadje put uglavnom kroz loše popunjene spojeve
Samo priđeš pored graidlista i brojišđptazne kartuše od put peneČesto se moje kolege šale trebali su dodati još jedan predmet na gradjevinskom faksu a zove se pur pena.
Dzaba mi proracunavamo po decimalama i milimetrrima i gubimo vreme, kada se u izvodjenju vodi drugacije jer je tu pur pena.
Daleko sam ja od stručnjaka, samo veoma upoznat sa privlemarikom inzinjer. Jao majstorima kojima se popnem na grbaču, ne puštam dok ne bude izvučen maksimumVerujum mi i da snimiš pravilno postavljenje i pošalješ svima da će biti mnogo grešaka, jer je to kao igra gluvih telefona bez nadzora. A za stručnjaka oko odabira eto poput tebe za odabir adekvatnog uglavnom ni ne stigne pitanje za mišljenje.
Trošak od par stotina eura da se urade prozori kao treba (a gde je ostalo) i ne štedi na izolaciji.Trošak je to za Investitore, treba prvo nadmiriti ljubavnicu sa stanom a kupaca ima...![]()
Ovde Borča 3, prešao iz Borče 3 u Borču 3, iz velike kuće u stan, jer volim lagodniji život i manje kvadrata. Na 5.spratu i stan okrenut ka parku, odmah oko zgrade tri veća marketa (maxi, shorty, sunce), svidja mi se što nisam blizu Zr puta, ali mi se ne sviđa što nije u planu neki most ka DorćoluZa sada mi se svidja ovde, ali bacio sam oko i na O distrikt koji će se graditi u Ovči, pa mozda se tada i preselim
![]()
Bukvalno tako. Mada moraš voditi računa da po ondašnjim SFRJ standardima za radničku klasu lift ne sleduje šljakerima do 4. sprata. Gradili se u kvalitetu ali veoma aljkavo. Sada se gradi vam kvaliteta ali našminkano.Nije problem nedostatak lifta, (naručito u zgradama do 4 sprata), već šta još nedostaje. Ako je zgrada mlađa od 100 godina, lift je uveliko postao norma. Ako danas zida i tom prilikom štedi 20k koliko kosta lift, onda mozes zamisliti na čemu je sve još štedeo u izgradnji a što se ne vidi golim okom. Ili na primer, "lux" zgrada a unvestiror uzurpirao i betonirao poljanče iza, umesto da uradi iskop za garažu
Hvala!!!Pogledajte detaljnije investitora i zasto mu je na “super lux” novogradnji na Vracaru procureo krov posle 3 godine, odakle mu voda u garazi i sta kaze jel lepo kad iz garaze ide smrad od kanalizacije po zgradi. A i pogledajte status Avala Residence, projekta u Zucama…Sretno!
Sent from my iPhone using Tapatalk
,,E sad, šta se događa sa dodatnim štampanjem? Ubije se kupovna moć ljudi i novac se slije dodatno kod bogataša.,,Da da. O tome pričam. Ajde napisaću mada izbegavam zbog portabilni obrok brigade da gubim vreme na duže postove.
Moram da priznam da sam potcenio količinu naštampanog novca. To je prolongiralo pucanje balona i stvaranje bull run-a od kraja 2022. Nisam u tome jedini naravno.
Zanimljivo ali na wall street u kažu da bull run nastaje iz očaja. Kada se razmisli ima itekako logike. Svaki bull run su pratili problemi.
Ako sada imamo problem sa toliko naštampanih para čije se slivanje bliži uzurbano kraju, logičan sledeći korak je deflatorna kriza. Duži bull, duža kriza. Rekao bih od 2027-2031. Skoro duže dupli od seke. Kod nas naravno još duže zbog kursa. Alternativna je hiperinflacija kao što si napomenuo ali to znači pucanje finansijskog sistema globalno. Zašto to kažem. Zbog indeksa nejednakosti. Trenutni indeks je prevazišao seku. Trenutni indeks je prevazišao 1929. Ne postoji period u novijoj istoriji kada je bila veća razlika. E sad, šta se događa sa dodatnim štampanjem? Ubije se kupovna moć ljudi i novac se slije dodatno kod bogataša.
Za spašavanje postojećeg sistema treba makar 2.5 puta da se poveća monetarna masa kako bi se šutnula limenka dalje 4-5 godina. To je suludi iznos novca pri postojećem indeksu nejednakosti. To dovodi do revolucije ili do kolapsa sistema. Ukoliko bi se to dogodilo, ne bi mnogo proteklo a asseti bi eksplodirali. Tipa btc 600-700k, zlato 17-20k, kvadrati x3-x4 itd.
Očuvanje postojećeg sistema= deflacija
Alternativa je prebacivanje fokusa sa assete na robu.
Da li ti je neko (ne računam roditelje) dao nešto besplatno a da nije očekivao nešto od tebe? Prvo kad kreneš sa studijama ekonomije čuješ "nema besplatnog ručka".,,E sad, šta se događa sa dodatnim štampanjem? Ubije se kupovna moć ljudi i novac se slije dodatno kod bogataša.,,
Sale što se ovo ne bi nastavilo...Nekad gledamo šta je dobro za sve ljude i šta bi trebalo, a uglavnom bude suprotno tome.
Ja i dalje mislim da će se možda davati neki univerzalni dodatak u buducnosti, ali to znaci da cena asseta raste i da ce sve dalja biti za posedovanje od strane ljudi.
Samo lepa instrukcija i izvuče i napiše sve vrlo brzo. Da pišem sam, trebalo bi mi makar sat ili dva sata koje nemam.Sale, sve je ovo tacno, samo komentar da je prosto neverovatno koliko je lako prepoznati ChatGPT generisan content![]()
Po ono malo sto se vidi kroz prozore u pitanju je zgrada sa slike ispod.Evo jedan stvarno top stan, jedini minus je sto zgrada nema lift, ali je i mala zgrada, 3 sprata, nema sta da se renovira, too stan u mirnoj ulici i cena je realno dobra
![]()
Porodični stan u Žarkovu
Prodajemo petosoban porodični stan u Žarkovu, na trećem spratu stambene zgrade bez lifta. Nalazi se u mirnom, uređenom kraju, u blizini vrtića, osnovne škowww.halooglasi.com
Slažem se, super kvadratura i odličan stan.Evo jedan stvarno top stan, jedini minus je sto zgrada nema lift, ali je i mala zgrada, 3 sprata, nema sta da se renovira, too stan u mirnoj ulici i cena je realno dobra
![]()
Porodični stan u Žarkovu
Prodajemo petosoban porodični stan u Žarkovu, na trećem spratu stambene zgrade bez lifta. Nalazi se u mirnom, uređenom kraju, u blizini vrtića, osnovne škowww.halooglasi.com