TheOnlyLuka
Higher intermediate
Deluje mi najrealnije. I pogotovo da ne idu na sat vremena, već malo češće. Kao da linija radi 24h.Deluje mi da 18N i 95N će biti linije koje će polaziti sa regularnih terminusa, sa mozda malo izmenjenom trasom
Deluje mi najrealnije. I pogotovo da ne idu na sat vremena, već malo češće. Kao da linija radi 24h.Deluje mi da 18N i 95N će biti linije koje će polaziti sa regularnih terminusa, sa mozda malo izmenjenom trasom
Da smo u normalnoj državi objavili bi celu studiju, bar za nas zainteresovane. A za široke mase instagram je dovoljan.
Dobro je da su iskoristili bar drustvene mreze ovaj put. Cesto se obavestenje pusti kroz kojekakve rezimske medije pa tek onda neki zvanicni kanal (ovo drugo je opciono). Tuga.Da smo u normalnoj državi objavili bi celu studiju, bar za nas zainteresovane. A za široke mase instagram je dovoljan.
Umesto da su pustili 95N da saobraća kao i dnevni, napravili frankenštajna 18N.18N su preterali sa trasom, previše kruženja i verovatno se ukida 29N
Укида се 75Н, њу ће заменити 72Н, укида се 68Н, уместо ње ће бити 95Н, укида се 704Н, њу ће заменити 707Н.
Bukvalno u videu kaže: Nova linija 95N umesto 68N. 68 noćna ispada iz igre, ima 100% poklapanje sa novom 95. BTW, način kako je ovo objavljeno je bruka. I dalje nema nigde zvaničnog obaveštenja u pisanoj formi sa krštenom mapom. Ima grešaka i ovom video uradku, Kaže: 72N dosadašnjom trasom linije 75N bulevarom Zorana Đinđića??? 75N ide kroz Mihajla Pupina. Ova 18N ako bude imala više od dva polaska po smeru u toku noći sa ovom trasom - tu me secite.A to znamo kako? Osim da se 75N ukida a uvodi 72, nigde se ne spominje ukidanje drugih linija.
Направиће још горе него што је сад..@Вељко
Da li si pročitao u prethodnim postovima da će se kompletna mreža noćnog prevoza predstaviti u nekoliko dana i po opštinama?
Направиће још горе него што је сад..
Ne verujem, jer mora nesto da povezuje Crveni krst i VračarБаш ме занима да ли ће због оволико дуге трасе 18Н укинути 29Н?