Šta je novo?

Ноћни превоз / Noćni prevoz

I mislio sam u smislu čudo da nisu napravili fusnotu da noću ne važi zona. Verujem i da jesu, nego još ne znamo dok ne krenu da rade.

405N mozda i bude drzala SNStrela, jer se vodi kao prigradska cim krece sa Slavije, a ne sa Studentskog
СНСтреЛаст(р)а да будемо прецизнији. Ја нешто очекујем да ће ићи Спринтер с обзиром на поласке али видећемо.

Колико бзвз 405Н, то треба у Рипњу да завршава, а 560Н да иде до Барајева.

Za nas Ripanjce po prilicno je koristan i ovaj jedan polazak ,Sto se tice Barajevaca mislim da njima nece biti toliko korisna ova varijanta ipak veci de urbane sredine ostaje ne pokriven .

Требаће им 3 дана да дођу до Барајева са овим, зато је морао да се уведе 560Н.

Требаће им 3 дана да дођу до Барајева са овим, зато је морао да се уведе 560Н.
Можда и хоће, али са тим једним поласком мање који је на 405Н. Апсолутно се слажем да је морао 560Н јер је доста насељен део до Липовичке шуме.

С обзиром да 581Н сигурно неће свраћати у Барајево и околину, морао је да се уведе, да и Баћевац, Бождаревац и Велики Борак имају ноћни превоз.

Pitanje za upućenije. Da li iz bloka 42 gde je sada novi BAS , postoji polazak / dolazak međumesnog autobusa nakon ponoći?​

Ima nešto. Nisam tražio dalje od ovoga.

Dolasci:

1756312800223.png

Odlasci:

1756314427742.png

Ovo ☝️ je super, barem za ono što je meni potrebno, a vezano za noćni prevoz.​

Nije problem u tri dana jahanja
Tri dana jahanja bi bilo i ibarskom realno postoji odredjena udaljenost od Barajeva do Slavije koja nije mala problem je u pokrivenosti naselja .

Da li bi bilo brze to je jako upitno,ali bi bilo bolje za stanovnike Barajeva to sigurno. I ne samo zbog pokrivenosti naselja vec i zbog pravca kretanja stanovnistva .

Vrh