To za klizište po meni nije toliko opasno(nisam upućen u to što pričaš), jer se ne bi dobijali uslovi za gradnju onda.
Ako je parking u podzemnoj garaži meni je ok ili čak i spoljni ako je svakom stanaru obezbedjeno tako da postoji barem u Ugovoru.
Za ovaj konkretno slučaj mi je super ako se dobiju dva parking mesta. To mi je opremanje stana realno. Gledam zbog porodice da su u urbanom mestu, a na čistom vazduhu i da nam je u blizini šuma a ja sam navikao na guzvu i gubljenje vremena u saobraćaju, trenutno i to mi nije problem.
Zato mi je isto opcija u budućnosti kuća na Fruškoj gori na 10-15min od NS-a. Samo što mi u tom slučaju trebaju kola za porodicu i to je gubljenje vremena za sve(radnja, škola, treninzi itd...)jer tamo nije toliko urbanizovano, za kompletni život samo na tom mestu.
Jedna dadilja koja vozi, sprema i pravi ručak, a pre toga kupi namirnice, ih pa mogu onda mogu da radim i duplu smenu ako to pronadjem.
Jbg ne može sve i trenutno sam jako zadovoljan kakav stan sam uzeo u NS-u iako nema dosta stvari koje bih lično hteo, svakako ću ga moći prodati ili izdati i od toga plaćati tu super-dadilju

Želim ja da živim u vili na moru, ali sam isto tako srećan što sam konačno pronašao spremačicu da mi dolazi jedanput nedeljno.
Zdravlje i vreme gledam i to mi je prioritet za budući dom. Svaki stan sredim odlicno i gledam ga kao investiciju, meni je sve ovo suviše moderno i luksuzno lično i daleko je to od normalnog stana za život.
Izgleda je lako na dobro se navići.
Park, reka, prostran pogled, moderna zgrada/kuća, unikatno sredjeno i moderan enterijer, sa garažama i da se može biciklom na posao, da nema buke, zagadjenosti, a da su svi sadržaji tu i da si blizu centra da možeš malo i tuda da prošetaš hehehehe svi bi to hteli