Šta je novo?

Izbori 2025

Mislim da je to bio najveći socijalni eksperiment ikada. Cela jedna nacija je bila predmet eksperimenta koliko su ljudi skloni manipulaciji. I dalje ne znam kako smo poverovali u te gluposti. Doduše, 10 godina konstantnog ispiranja mozga je doprinelo da ljudi poveruju u ovako nešto i što je još čudnije da se strogo pridržavaju toga. Pretpostavljam da su ljudi bili istrenirani za vreme bombardovanja da se sklanjaju u skloništa i istraumirani od svega toga su naseli i na ovu priču.

Ja sam tad imao nepunih 7 godina ali se sećam masovne histerije, makar po medijima. :D Moji su univerzitetski obrazovani, pa se kod nas naravno cela glupost iskulirala, ali sećam se da su ljudili kačili ćebad na prozore.

drugar iz komsiluka je rodjen 11. avgusta. i secam se da smo isli na rodjendan. tj vreme za rodjendan je bio "posle pomracenja", tako je pisalo u pozivnici lol

I ja se sećam, spuštene roletne u celom Priboju. I pratimo na RTS pomračenje iz Horgoša gde je organizovano gledanje :D

Ko nema N1, ODMAH NEK NABAVI EON APLIKACIJU, podelite sa jos 2 osobe pa neko tv, neko tablet i telefon. 2.200. Vredi

oni koji su ovo sad gledali u Vrbasu....

Ok, videli smo da policija u kratkim rukavima drzi liniju i gleda u oci krimosa koji ispaljuje pitotehniku iz neke kutije. Pravo u građane. Ni trepnuli nisu.
Gađaju ksmenjem
Gađaju zaleđenim flasama vode...

Policija NISTA,

Simultani napad i u B.Pqlabci, a u B Petrovcu nisu ni smeli da odrze protest.

Zastanimo za trenutak, policija ih pusta, sad se JASNO videlo, trajalo je i trajalo, bilo je opasno i niko nije zaszttio građane.

Ljudi, sta je ovo? Oni ocito pokazuju da ne stite građane, da li vi znate sta ovo znaci?
Pa svaki od ovih pandura je napravio prekrsaj, jesmo li mi svesni koliko je do sada bilo situacija, ova mi je najgora?

Ne smem da izgovorim ili napisem, ali ovo je kap okupacija... ljudi, bre sta je ovo bre

Nije bilo bre ovako.... mnogo su jaki tamo, kod nas se svi gradovi skupe i blokada, ovde bre policija zatvori ulaze u grad... mnogo su silni, ali nisu ovako anpadlai, to se od Novog Pazara desavalo, od tad, i od Valjevskog gađanja iz SNS prostorija....
Nije bilo ovako, nije, oni nesto zele da izazovu Kv, Valjevo, Zemun, NBg, B Petrovac , B Palanka, Novi Sad,...a Policija vec sad otvoreno pokazuje kako reaguje.
Ljudi SAOBRACAJCI OPKOLILI SNS I GLEDAJU DA BACAJU PIROTEHNIKU...
Napadaju ljude posle protesta, na Zvezdari unistavaju zgrade, u NS policija cuva zidove zgrade.....
Ovo nije normalno

Vrh