Šta je novo?

Izbori 2025

Užasne scene, ali iskreno se nadam da će narod odgovoriti na ovo.

Vidimo da je to više-manje ista grupa ljudi uvek, nema ih milion. Treba koliko već sutra razvući ih na sve strane. Da se ispred svih većih SNS odbora u isto vreme organizuju skupovi, i kao kruna svega, ogroman protest ispred Ćacilenda.

Sad nam treba decentralizacija protesta. U isto vreme i većini gradova u Srbiji.

Ovo nikako nije dobro. Spremni su na eskalaciju, da izazovu nemire i uvedu vanredno stanje. One betonske barijere oko Ćacilenda lako mogu biti priprema da ne prizna poraz na izborima i da pokuša da izbegne epilog kao 5. oktobra.
Izvinite sto pisem non stop, ali bas sam potresena... slusala sam Ponosa jednom kazr da AV ne igra vanredno stanje
1.nece ga narod postovati, a onda se ide uuuu...da ne pisem, a to mu je ili-ili, u svakom slucwju posle toga ne moze da nastavi kao da nista nije bilo
2.ne sme zbog EXPO, jer u 2025 vanredno stanje, a losle godinu dve, svi na vlasti isti, a da zemlje dolaze kao da je bezbedno...tasko da ce biti tako

Ne znam, opet, msilim da Vanredno stanje je mogao i lakse i brze u mnogo drugih sitiacija ( blokade u BG, npr)
Ne znam sta je cilj, a mozda i jeste vanredno stanje, ali opet cak i da svi to ispostujemo, pa nismo imali operaciju mozga da se ne bunimo vise?
Da uhapsi građane? Pa sad kad se vidi kako policija (ne)reaguje, sud i tuzilastvo...ima li svrhe verovati u objektivnost i da i to precutimo?

Ko mu smislja ove korake?! Da li su ludi?! Pa Uzice je "gorelo" zbog ovoga, sta ce ljudi da kazu u tim gradovima?!

One setnje po Srbiji mi se cine tako daleko ... kao pre 5g

Vanredno stanje je zakonski okvir koji daje šira ovlašćenja organima sile i strukturama vlasti.

Ovim se samo dodatno mobilišu ljudi po malim mestima, a oni dovlače jedne te iste u svako mesto.

Hulja pumpa, svakim danom dobije još ljudi koji su spremni na sve.

Ko popije kamenicu od ćacija ili pandura, ako treba uopšte ili, taj će postati zakleti neprijatelj do kraja.

Pa kad dođe u Beograd 50 takvih iz Vrbasa, pa 50 iz Palanke, pa 50 odavde, 50 odande, a doći će ih daleko više od 50 iz svakog tog mesta, biće veselo.

Ванредно стање у пракси:

1. Забрана свих окупљања
2. Полиција може да хапси и притвара без налога
3. Могућност упада на факултете.

Izvinite sto pisem non stop, ali bas sam potresena... slusala sam Ponosa jednom kazr da AV ne igra vanredno stanje
1.nece ga narod postovati, a onda se ide uuuu...da ne pisem, a to mu je ili-ili, u svakom slucwju posle toga ne moze da nastavi kao da nista nije bilo
2.ne sme zbog EXPO, jer u 2025 vanredno stanje, a losle godinu dve, svi na vlasti isti, a da zemlje dolaze kao da je bezbedno...tasko da ce biti tako

Ne znam, opet, msilim da Vanredno stanje je mogao i lakse i brze u mnogo drugih sitiacija ( blokade u BG, npr)
Ne znam sta je cilj, a mozda i jeste vanredno stanje, ali opet cak i da svi to ispostujemo, pa nismo imali operaciju mozga da se ne bunimo vise?
Da uhapsi građane? Pa sad kad se vidi kako policija (ne)reaguje, sud i tuzilastvo...ima li svrhe verovati u objektivnost i da i to precutimo?

Ko mu smislja ove korake?! Da li su ludi?! Pa Uzice je "gorelo" zbog ovoga, sta ce ljudi da kazu u tim gradovima?!

One setnje po Srbiji mi se cine tako daleko ... kao pre 5g
U pravu si, to zapravo ima smisla. Ako želi da održi kakav takav EXPO vanredno stanje mu ne ide u prilog. Mislim da će se truditi da održi privid normalnosti do tada, iako je ovo sve daleko od normalnog.

Ne smemo zaboraviti da ovaj sukob ne postoji za veći deo populacije u Srbiji. Postoji za nas koji sve ovo pratimo i građane koji su bili tamo na licu mesta. Za drugu većinu građana ići će priča kako "blokaderi teroristi napadaju mirne građane". Dobar deo populacije živi u paralelnom univerzumu. Tako da pravi cilj svega ovoga zapravo može biti to da se dodatno obmane javnost.

Samo, informacije se danas lako prenose, ubrzo će im se sve obiti o glavu. Ljudi u tim mestima su svesni šta se dašava, pa će polako gubiti grad po grad. Ja se nadam da je večeras ova dva izgubio.

1000006511.png

1000006512.png

Počele kontra-akcije građana.

Ванредно стање у пракси:

1. Забрана свих окупљања
2. Полиција може да хапси и притвара без налога
3. Могућност упада на факултете.
Hvala.

Fun fact

10 godina su nas neki ljudi plasili kako će Milosević uvesti vanredno stanje, a onda ga uveli upravo oni.

Jedino je RTS bitan.
To je tačno. Ali nam ga neće dati. Isto kao što neće dati ni bolje izborne uslove. Moramo da se izborimo pod ovakvim uslovima.

Zna i on da ako istina izađe na videlo da je gotovo. Ali, istina uvek nađe put. Već kruže snimci kako naoružani batinaši se pakuju u autobuse i dolaze u Vrbas. Postoji i snimak gde se vidi lik sa zastavom SNS pored lika koji ispaljuje vatromet na ljude.

Ове врућине не стају па можда воду да им принесете или до сада најјачи и најсрдачнији загрљај можда упали.

Насиље режимских хорди је сада нормализовано и више не револтира ни просечног нормалног човека, институције и медији креирају сада потпуно бестидно потпуно искривљену реалност за своје хипнотисано бирачко тело, запад је отворено на страни режима, Кина као саучесник у убиству 16оро невиних је очигледно на страни режима а Америка је толико на страни Хуље да чак ни онај дипломатски мега скандал на Флориди није изазвао никакву њихову реакцију.

Пошто се 15. март суштински није десио у облику у ком је је био зацртан и подарен овој светини, пошто је малограђанштина победила, 16. март је трајна категорија, трајни пакао за овај напаћени народ осуђен да га сатире домаћи тирјанин са својим хордама поганих изрода. Ових 5 месеци ужаса је његова креација, нови стандард на који је већ навикао већину "народа".

Ове врућине не стају па можда воду да им принесете или до сада најјачи и најсрдачнији загрљај можда упали.

Насиље режимских хорди је сада нормализовано и више не револтира ни просечног нормалног човека, институције и медији креирају сада потпуно бестидно потпуно искривљену реалност за своје хипнотисано бирачко тело, запад је отворено на страни режима, Кина као саучесник у убиству 16оро невиних је очигледно на страни режима а Америка је толико на страни Хуље да чак ни онај дипломатски мега скандал на Флориди није изазвао никакву њихову реакцију.

Пошто се 15. март суштински није десио у облику у ком је је био зацртан и подарен овој светини, пошто је малограђанштина победила, 16. март је трајна категорија, трајни пакао за овај напаћени народ осуђен да га сатире домаћи тирјанин са својим хордама поганих изрода. Ових 5 месеци ужаса је његова креација, нови стандард на који је већ навикао већину "народа".
Nemoćan odgovor.

Vrh