Šta je novo?

Izbori 2025

Mislim da je to bio najveći socijalni eksperiment ikada. Cela jedna nacija je bila predmet eksperimenta koliko su ljudi skloni manipulaciji. I dalje ne znam kako smo poverovali u te gluposti. Doduše, 10 godina konstantnog ispiranja mozga je doprinelo da ljudi poveruju u ovako nešto i što je još čudnije da se strogo pridržavaju toga. Pretpostavljam da su ljudi bili istrenirani za vreme bombardovanja da se sklanjaju u skloništa i istraumirani od svega toga su naseli i na ovu priču.

Ja sam tad imao nepunih 7 godina ali se sećam masovne histerije, makar po medijima. :D Moji su univerzitetski obrazovani, pa se kod nas naravno cela glupost iskulirala, ali sećam se da su ljudili kačili ćebad na prozore.

drugar iz komsiluka je rodjen 11. avgusta. i secam se da smo isli na rodjendan. tj vreme za rodjendan je bio "posle pomracenja", tako je pisalo u pozivnici lol

Ja se sećam da su svi tada stavili ćebad na prozore i da nisu izlazili. Postoji i čuveni snimak iz Užica gde su ulice sablasno prazne.

Najžalije mi je što sam propustio taj astronomski fenomen, ali nema veze. Eto nam ponovo prilike 2081. 😂

I ja se sećam, spuštene roletne u celom Priboju. I pratimo na RTS pomračenje iz Horgoša gde je organizovano gledanje :D

Vrh