Јуче сам после баш дуго времена посетио један ТЦ (није наравно Галерија), и озбиљно духоклонуо. Хијалуронство је у тој ниши посетилаца ТЦ-ова, озбиљно скочило, можда и на 20% жена. Мушкарце нисам посматрао у том смислу. Ни после десетина хиљада сусрета, не могу а да се не стресем после сваког новог.
Možda zato što se ne krećem u krugovima ljubitelja i/ili korisnika est.hirurgije i sama bivam šokirana prikazima i pojavama u svakodnevnom životu: pre par meseci prolazim pijacu na NBG-u i u prolazu nekoliko ljubiteljki; vidim plavušu (blajhanu, kako
red i protokol nalažu) nadograđene kose, silikoni, u ranim 50-im, nosi neke kese sa povrćem i naređuje pratiocu (krupnom, ćelavom debeljuci) šta da radi-kakva sam žrtva predrasude bila: očekujem da će lik sad prići nekoj
bembari ili
ajudiću ali ne: on otvara vrata belog fiat punta i kad je konačno prošla zabluda o "divnom medi i njegovoj princezi", ona se okrete...
telo zmaja lice samuraja - ako joj zatreba proktolog, on bi tačno greškom krenuo na pogrešnu stranu, ne znam kad je to bilo moderno: ona usta prepumpana u spoljašnji krug a unutrašnji deo skupljen kao kod analnog otvora, koža lica bledo-žuta, pušačka, ona bez šminke .
U nastavku, prolazim pored "piramide" i oko nje relikti hirurgije nesrećnih '90-ih, delom '00-ih. Okrenem se i pitam ga da li haluciniram ili vidimo isto-on se samo smeje. I naravno da svaka druga ili treća ima veštačke trepavice gušće od kose. Tugica šta uradiše od sebe...
Čini mi se da kao društvo, kolektivno pucamo: pre mesec dana u Špancu razgovaraju dve žene, naivno nekoliko stanica pomislih međusobno, ali ne, ne- one se ne poznaju, ne razgovaraju, već je svaka pričala "sama sa sobom" što se dalo videti jer nisu završavale ni nakon što je prva izašla i nastavila drugoj sebi da objašnjava šta i kako... Ovo što je sadašnja vlast uradila ne samo politički, ekonomski itd. već u društvenom smislu, ne verujem da ćemo moći da se oporavimo vrv deceniju nakon njihovog micanja sa vlasti.
https://n1info.rs/vesti/iscupao-saobracajni-znak-i-njime-pretukao-coveka-u-rakovici/
Ali izgleda treba krenuti od nižih razreda osnovne škole #izjednačavanje đ i ć po neobrazovanju i gluposti: