Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Мени је ово позитивно, поготово кад крене хаос од јесени. Требаће меса, не могу да очекују да те млате и газе без последица, као до сада. 90% људи ту нису организовани навијачи (а и знам оне који јесу, а скроз су против ових). Тако је и са Слобом кренуло...

Наравно нема амнестије за Дилеје неимаре у комбинацијама са овима...

Hahahaahah jao suze su mi posle... joj siroma rob mučeni, al se trudi da blokira vrata..... hahahhahahahahaha

U pravu je Gagi Jovanovic, treba se radovati ovom vremenu pa gde ovo ima, unuci će učiti o nama hahahhahahhahaha

Najbolje je što ovako blokiranje i da uspe jedino ima smisla da spreči ćacije da ih još malo zalivaju.

Све ће у АД, ДОО и сл.

Када бих знао да ће то значити крај печењарским кадровима и партијском запошљавању, па да некако зажмурим на националну трагедију што ће сутра неки Vanguard да улети прво као стратешки партнер, па мањински, а после можда и као већински акционар! Него неће, остаће банда.

Тако се то ради у етапама, прво направиш АД нпр под изговором техничких реформи, па се ућутиш, кажеш 100% власништво РС, то прође некако. Па онда кренеш у медијима, крађа струје бла, бла, држава дуради нешто, па кажу онда, да би модернизовали систем (сађење шума :ROFLMAO: ), треба нам партнер. Обавезно се појавиш пред народом и кажеш нешто као што је рекао пре неки дан, видећемо да не расте цена струје, неће бити отказа (и нико их не пита да ако је тако, који ће им онда који К модернизација, оптимизација и сл), остаје под контролом државе (то је као да каже ми доносимо одлуке 80%, али не каже да се сад и тај други пита 20% и има профит на то и нјаважније можда право вета). Онда се цепка додатно после пар година све.

Vrh