astrodule
Professional
Eh da su samo imali dovoljno vremena da to završe do sada... 

Nemci bi do sad vec premostili i Amazon, a mi demontiramo ovaj most mesecima.Koliko meseci već traje ovo uklanjanje? Treba da poverujemo da će novi most biti spreman za ekspo?
Nista ne treba da nas iznenadjuje vise.Koja je poenta plaćati skele dok se čeka da neko izbetonira lansirnu stazu...
Je li to nisu mogli stazu da naprave ranije, pa onda lepo da u dva dana ove skalamerije skinu luk i izvuku ga na suvo i ćao zdravo....
Stvarno ne razumem...
Mislim da se ne izliva, nego se radi o čeličnoj konstrukciji...Izgleda da je jeftinije raditi to u Kini i dovesti ovamo. Boze me sacuvaj i sakloni.
U Hrvatskoj su isto Pelješki most dovozili u delovima iz Kine.Mislim da se ne izliva, nego se radi o čeličnoj konstrukciji...
Ne znam koja logika je da se to pravi u Kini, baš je čudno...
Super , skini most pa tek onda gledamo gde da ga spustimo. Ovog momenta gledamo u prste. Vrlo razborito.... Zar nije normalno da ako iko hoce 1m2 betonizacije igde, pa i na VROu da mora da pribavi dozvolu od nadležnih. Ko bi mu je dao za VRO ?
Super , skini most pa tek onda gledamo gde da ga spustimo. Ovog momenta gledamo u prste. Vrlo razborito.... Zar nije normalno da ako iko hoce 1m2 betonizacije igde, pa i na VROu da mora da pribavi dozvolu od nadležnih. Ko bi mu je dao za VRO ?
Ah da.... da smo ko normalni ljudi.....
Srecom nismo , Dok spuste most ako se slučajno ugnezdi neka zašticena ptičurina eto nama
plutajuceg gnezdilišta na mostu koj leži na dve barže. Bar dok mladunci ne nauče da lete....Eh... da smo samo malčice normalni ljudi
Hitno postaviti dodatno obezbedjenje sa dve namene, da kao strašila plaše retke ptice od sletanja i da čuvaju od pristupa zaposlenih iz te Madjarske kompanije da ne podmetnu jaja
I zbog svega toga ljubazno molim sve učesnike u diskusiji da sledeći put kad požele da javno iznesu misao da je most treblo da se postavi ka Lidu, ujedu jezik, ujedu prste i suzdrže se od takvih izjava. Nema potrebe da se daje kredibilitet takvoj nakaradnoj nakani...To je čitava ideja "pešačkog" mosta do Ratnog Ostrva ("pešačkog" u smislu da ipak mogu da prelaze i kamioni, naravno).