Šta je novo?

Stari savski most - Most Miladina Zarica

Gde sa Starim savskim mostom?

• Povezati Blok 70 sa Adom Ciganlijom

Glasovi: 205 35,0%
  • Povezati Veliko ratno ostrvo sa Zemunom

Glasovi: 76 13,0%
  • Neka druga gradska lokacija

Glasovi: 37 6,3%
  • Pokloniti most drugoj opštini u Srbiji u skladu sa potrebama

Glasovi: 178 30,4%
  • Most treba da ide u staro gvožđe

Glasovi: 60 10,3%
  • Ne znam

Glasovi: 29 5,0%

• Ukupno glasača
    585
Ako je beton 2-2.5 tona po kubiku, meni ovaj komad uopšte na fotki ne izgleda toliko veliki :)

Pekan wrote :
,, zbog svega toga ljubazno molim .... ,,

Sobzirom da u iznošenju različitih mišljenja su svi učesnici ostali bez prekoračenja važecih društvenih normi u komunikaciji
naročito nisu upotrebljavane iritirajuce da ne kažem vulgarne reči, šta ti zapravo zamoljavaš ?
Da se čuju (čitaju) samo stvari koje odgovaraju tebi ? Kako narod kaže hoceš da navodiš vodu samo na svoju vodenicu ?
Lepa rabota, tvoja vodenica da radi a tudje ne rade
To nije ni u duhu ovog foruma niti opšteg društvenog poimanja u smislu ukrštanja ideja argumenata i dr.
Tačke , pracenja, izveštavanja i u opšte posmatranja nekog sadašnjeg ili buduceg istog projekta u istom vremenu, su različite
i ako smo ovde okupljeni upravo zbog toga ne mogu biti iste, te ponekad dolazi i do ,,sukoba,, suporitnih gledišta što je jedina ispravno po Sokratovoj ,, ergo dijalektika ,,
Ili misliš dq je utemelhivač Sokrat pogrešio i treba o da stavi - ergo moja vodenica - 🤣

Moj stav i mišljenje, može biti pogrešno vezano za Zaricev most, i ne bežim od toga ako je pogrešan. Al tvoj ,, vatrogasni,, stav da ,,gasiš,, druge koj ne navode vodu na tvoju vodenicu je vrlo loš prvo po tebe a potom za druge.
E da I ako mi više nije stalo da se premosti do Lida sa Zaricevim mostom, za mene to je ispravna stvar i učiniti je dokle god je most u upotreblhivom obliku i stanju.

Vrh