Mada:Pametna klima može da se programira da radi u skladu sa vašim rasporedom, tako da će se temperatura postepeno povećavati ili smanjivati pre nego što stignete kući.
Ponkad mi je leto u Beogradu daleko teže i depresivnije nego zima u BeograduMane pametnih klima
- Veliki trošak na početku: Pametne klime su skupe u odnosu na tradicionalne i inverter klima-uređaje, što ih čini manje pristupačnim za kupovinu.
- Potreba za wi-fi: Pametne klime se obično povezuju sa internetom da bi se omogućilo daljinsko upravljanje, što može biti problem ako nema pristupa internetu ili je veza slabija.
- Složenost instalacije: Instalacija pametnih klima može biti složena i nije preporučljivo da se to radi samostalno bez stručne pomoći.
- Nedostatak podrške za stare uređaje: Mnogi proizvođaci ne nude podršku za stare modele, pa je potrebno redovno menjati uređaj kako bi se osiguralo da je softver ažuran i da postoji mogućnost daljinskog upravljanja.
- Troškovi popravke i traženje majstora: Svi pametni uređaji su skuplji za popravku zbog svojih operativnih sistema. Takođe, posao servisa klime ne možete poveriti bilo kom majstoru.
Meni pomaže samo da se leti preselim u Laponiju ili iznad 2000 m nadmorske visine.Mozda nesto od ovoga moze da ti resi problem?
Pametne Utičnice i Kontroleri | Gigatron
Pametne Wi-Fi utičnice i kontrolori/prekidači. Za daljinsku kontrolu uređaja, LED sijalica, klima. Veliki izbor Fibaro, Panasonic. Kupovina na rate - Gigatron.gigatron.rs
Ја имам Мидеа климу која је била уграђена при изградњи стана.Blago svima koji mogu da izdrže ovo vreme. Kod mene klima radi po ceo dan, jedino je gasim pred spavanje, još uvek ne mogu da spavam sa njom. Najteže mi je kad se buduim sav u znoju i kada se vratim sa posla a stan kao rerna.
Meni treba ovo
Mada:
Ponkad mi je leto u Beogradu daleko teže i depresivnije nego zima u Beogradu
Koji je ovo uredjaj, jel ima neki link ?Pogledajte prilog 243355
Ko ne može da spava noću kad mu je pretoplo, a boli ga glava kad je klima uključena celu noć, kao ja ova klima je odlično rešenje. Ima i Samsung sličnu ali je duplo skuplja verujem da je dosta kvalitetnija ali i ova Midea radi posao. Vazduh izlazi iz ovih sitnih rupičica tako da nema šibanja vazduha tj ne oseti se ni malo a prostorija je hladna. Ja danju mogu i bez klime ne smeta mi ni 35 stepeni ali noću ne podnosim da mi je vruće i budim se besan i neispavan. Noću je još i struja džabalesku.
Možeš kupiti IR Smart upravljač. On ima app, u kojoj možeš naći daljinske upravljače za dosta različitih uređaja - može biti da ima tvoj model klime, ili isto tako da naučiš upravljač sa tvojim daljinskim od klime. Posle toga možeš preko app da kontrolišeš klimu kako hoćeš, pali gasi, temperatura, verovatno različita podešavanja. Onda možeš i sa posla, ili ako si blizu kuće, da uključiš klimu i stigneš u prijatan dom.Blago svima koji mogu da izdrže ovo vreme. Kod mene klima radi po ceo dan, jedino je gasim pred spavanje, još uvek ne mogu da spavam sa njom. Najteže mi je kad se buduim sav u znoju i kada se vratim sa posla a stan kao rerna.
Meni treba ovo
Mada:
Ponkad mi je leto u Beogradu daleko teže i depresivnije nego zima u Beogradu
Koji je ovo uredjaj, jel ima neki link ?
, ali dok vazduh nije vlažan (a na sreću nema još vlagurine, što će vrv i @Bender Rodriguez da potvrdi)
Usisao si i opeglao u maju i miran si do septembra?![]()
Mislim da ovo nije bezbedno jer je hidrant pod pritiskom.
Mislio sam da se napravi račva pre hidranta i da novi krak posluži za česmu na nekoj stanici ili parku u blizini.
A pa to ti je uvek tako.Jedan radnik sa crevom je malo, ostalo je još dosta smeća ispod automobila, na parking veliki nisu zalazili, pa je između automobila i ispod drveća i dalje gomila suvog lišća i prašine.
Bilo lepo dok je trajaloNoći su skroz ok i to je ključno. Može da se otvori prozor u neko doba. Najgore je ono kad je 3 ujutro i napolju 28, otvoriš prozor da ti ulazi 28 stepeni u stanVidećemo kako će biti sad ovih narednih par dana, ali svakako nakon toga dolazi zahlađenje, nadam se i kiša.