- Učlanjen(a)
- 10.01.2007.
- Pohvaljen
- 44.908
Sa Himalaja? Probaj Prolom voduOd pića konzumiram isključivo uvoznu vodu iz EU, tako da ne moram da razmišljam da li je ispravna za piće ili ne.
Sa Himalaja? Probaj Prolom voduOd pića konzumiram isključivo uvoznu vodu iz EU, tako da ne moram da razmišljam da li je ispravna za piće ili ne.
Бачене паре искрено.Od pića konzumiram isključivo uvoznu vodu iz EU, tako da ne moram da razmišljam da li je ispravna za piće ili ne.
Bolje i to nego crvi.ali onda imas drugi problem - mikroplastiku
Ma i pepsi su promenili, što kaže Defke ima taj aftertaste zasladjivača jer mešaju šećer i zasladjivače dok je kola prešla skroz na zasladjivače. Skup šećer.Ja sam mislio da burazer tripuje, da je mozda zakacio koronu pa mu se promenio ukus
Izgleda da su stvarno menjali nesto u postupku proizvodnje tada
Nisam ni spomenuo da ima flaširana voda iz Srbije problem sa crvima.Зашто би флаширана вода из Србије имала проблема са нематодама? Контаминација водоводске мреже настаје са оштећеном мрежом и уласком блата у ком црви живе.
sta jedes umesto mesa?Nisam ni spomenuo da ima flaširana voda iz Srbije problem sa crvima.
Kad već pijem mikroplastiku, platim malo više i kupim uvoznu iz EU. Za nju znam da je bezbedna.
Ko i kako kontroliše flaširanu vodu u Srbiji ne znam i nema načina da saznam.
Meso ne jedem, što iz uverenja, što iz zdravstvenih i bezbednosnih razloga.
Nisam full vegan, namirnice životinjskog porekla kupujem od ljudi koje poznajem.
Pa sve što nije meso, logično.sta jedes umesto mesa?
Који ти је гарант да је микропластика из ЕУ безбеднија од микропластике из Србије?Nisam ni spomenuo da ima flaširana voda iz Srbije problem sa crvima.
Kad već pijem mikroplastiku, platim malo više i kupim uvoznu iz EU. Za nju znam da je bezbedna.
Ko i kako kontroliše flaširanu vodu u Srbiji ne znam i nema načina da saznam.
Meso ne jedem, što iz uverenja, što iz zdravstvenih i bezbednosnih razloga.
Nisam full vegan, namirnice životinjskog porekla kupujem od ljudi koje poznajem.
Протеини из меса могу да се надоместе пасуљем и бајатим хлебом.sta jedes umesto mesa?
Mislim da ga ne plaši mikroplastika već kvalitet vode, što opet nema smisla jer imamo jako kvalitetne izvore.Који ти је гарант да је микропластика из ЕУ безбеднија од микропластике из Србије?
Шта те плаши код наше флаширане воде?