Moraš malo preciznije? Ali misli da znam o čemu pišešБило 9 пре две године тачно, стандардни са салатом наравно
Како год, само Фарос.![]()
Moraš malo preciznije? Ali misli da znam o čemu pišeš
Verovatno jedna od najboljih Mediteranskih restorana.
Idem sutra ili prekosutra tamo zbog ovog prisećanja.
Jedn od najboljih po meni restorana morske hrane, ako ne i najbolji.
Posetio sam ga pre 20god i prošle godine, jednostavno sam zaboravio na njega, ali sam red gostiju koji čekaju da sednu dokazuje tvrdnju za obični pomalo zavučeni restoran kako može biti odličan zbog kvaliteta hrane.
nije im opao kvalitetDrugacija jeste, ne znam da li je bolja. I meni se vise svidja tocena.
Kli Kli, nisam znao da i dalje rade, secam se da sam tu picu uvek birao pre nego kod Bucka u Francuskoj.
Код точене се штелују прах и сода. Код фабричке је то дозирање по рецепту без промене. Мени су стари конобари причали да су по својој жељи подешавалу точилицу коле и правили укуснији сок.Jedno pitanje.
Posle jedno 25 godina probao sam tocenu koka kolu (uzeo u cuvenoj pizceriji Kli Kli, na Dorcolu). Njen ukus je bio daleko bolji od onog sto se dobije danas u plasticnim flasama i lici na koka kolu od nekada davno?
Zanima me da li je zaista tocena koka kola (slicno tocenom pivu) bolja od onih iz flasa ili se radi o halucinaciji?
Nije im isti ukus još od korone. Menjali su proizvodnju par puta zbog "pokidanih lanaca snadbevanja". Ja sam više gotivio pepsi jer je manje slatka i manje šećera ali sada su i nju upropastili sa zasladjivačima. Inače kad je u plastičnoj flasi poprimi neki hemijski ukus, ne mogu to da pijem.Drugacija jeste, ne znam da li je bolja. I meni se vise svidja tocena.
Kli Kli, nisam znao da i dalje rade, secam se da sam tu picu uvek birao pre nego kod Bucka u Francuskoj.
Inace jedan moj burazer kaze da su promenili formulu za Koka Kolu, kune se da nema vise isti ukus od pre jedno 4-5 godina![]()
Bukvalno mi isto i burazer prica, da su od korone menjali recepturu. On je presao sad na koktu.Nije im isti ukus još od korone. Menjali su proizvodnju par puta zbog "pokidanih lanaca snadbevanja". Ja sam više gotivio pepsi jer je manje slatka i manje šećera ali sada su i nju upropastili sa zasladjivačima. Inače kad je u plastičnoj flasi poprimi neki hemijski ukus, ne mogu to da pijem.
Nisam slikao , ovih dana ću obećavam.
Danas u morskom restoranu to jest taverni u Grčkoj naručujem jela.
Kažem konobaru koja je sveža riba i najbolja trenutno, brancin, orada ili sabljarka?.
Kaže mi sve su sveže, na to mu kažem koju bi mi ti preporučio i koju bi ti uzeo znamo se od prošle hodine i znam ti gazdu zove se XY.
Kaže Orada no mistake fresh best choose
Žao mi je što je nisam uslikao, ali stvarno se osetila nikad svežija Orada.
Ostavljam bakšiš, zahvaljujem se i kažem mu sledeće 2 nedelje hoću pvako svežu ribu i da su najbolji i da volim sve vrste riba ako su sveže.
Kod Zorbasa sam sam danas jeoНе зове се џабе краљицом рибе. Увек орада пре бранцина, али бих пробао сабљарку зато што никад нисам. Пробао сам свежу ајкулу и нисам баш био одушевљен (није жвака за сељака).
У Фаросу јел? Пробај порције прженог бакалара, ја сам их јео као гирице. То је тамо још увек релативно повољно, тј верујем вишеструко повољније него код нас. Части Туту Бугарина мало и уживај.![]()
Uvek mi je bilo najbolje da probam svežu ribu, to jest sveže jelo bilo gde.Не зове се џабе краљицом рибе. Увек орада пре бранцина, али бих пробао сабљарку зато што никад нисам. Пробао сам свежу ајкулу и нисам баш био одушевљен (није жвака за сељака).
У Фаросу јел? Пробај порције прженог бакалара, ја сам их јео као гирице. То је тамо још увек релативно повољно, тј верујем вишеструко повољније него код нас. Части Туту Бугарина мало и уживај.![]()
Kao neko ko pije koka kolu mozda i vise nego vodu, mogu reci da ukus nekada varira cak i izmedju serija iz iste fabrike, od meseca do meseca. Varira i izmedju zemalja dosta, ako nista voda je svuda drugacija.Bukvalno mi isto i burazer prica, da su od korone menjali recepturu. On je presao sad na koktu.
A jeste u plasticnoj flasi katastrofa, najgora opcija ubedljivo.
Da li mozes da odresis te rezlike za jos neka pica, npr piva?Kao neko ko pije koka kolu mozda i vise nego vodu, mogu reci da ukus nekada varira cak i izmedju serija iz iste fabrike, od meseca do meseca. Varira i izmedju zemalja dosta, ako nista voda je svuda drugacija.
Sto se Koka Kole tice, Zero je sada blize ukusom regularnoj Koka Koli od pre 5-6 godina nego regularna. Ja sam ranije prelazio na Zero samo kada bi drzao neku dijetu, ali nikada nisam mogao da izdrzim dugo jer je uvek postojao taj aftertaste zasladjivaca. Medjutim, bas negde oko korone, Zero se jako poboljsao a regular pogorsao, i nikada se nisam vratio vise.
Nisam neki pivopija, bolje se razumem u rakijeDa li mozes da odresis te rezlike za jos neka pica, npr piva?
ali onda imas drugi problem - mikroplastikuOd pića konzumiram isključivo uvoznu vodu iz EU, tako da ne moram da razmišljam da li je ispravna za piće ili ne.
Ako nešto nije menjano, na točilicama ide sirup i soda, a ne prah (rastvoren u vodi?). Zbog toga ima i drugačiji ukus. Od ostalih valja samo hladna konzerva ili staklena flaša.Код точене се штелују прах и сода. Код фабричке је то дозирање по рецепту без промене. Мени су стари конобари причали да су по својој жељи подешавалу точилицу коле и правили укуснији сок.