Šta je novo?

Šta jedemo?

Nema u soulfood to im stoj samo na sajtu od ko zna kad nema ga ni u podrum pića 10 da oce neko da ga donese samo kartel da se uništi

Писао сам мејл Нишкој пивари и они тврде да још увек има тамо.

Šta je to?

I juče mek i danas mek 🫣

IMG_20250709_130640.jpg

Ove voćne salate iz IDEA London su super... 125 dinara je ova salata od juče a danas sam jeo lubenicu za 150... Ko će to da seče da se mlati time... Za mene jednog, prvo dinju, pa lubenicu... Milina... Još besplatan pribor... To stvatno vredi platiti. Tamo ne šopliftingujem ništa...

I da, nije ono kao propadaju nam breskve, kisele su šljive itd. pa ćemo da ih isečemo u salatu nego je sve ok...

Najskuplje salate su im kad dodaju odozgo neki šlag ili čokoladu... 350-500 dinara. To nema veze s mozgom, slatkiše kupi odvojeno.

Primetio sam isto da dosta skupih proizvoda dobija oznaku dubai.. Dubai kroasan košta duplo više nego običan a fil je obično pistaći jer je to kao vip fil pa je skupo? 🙂

Anyway kad krene loše sa pecivom koje plasiraš samo dodaj oznaku dubai i digni sve na viši nivo... Ako i tad ne možeš da prodaš onda jbg zatvaraj, propao si sasvim 🙂

Inače chicken i mali pomfrit su 590 sa kuponom.

Danas sam bio sa drugarom pa nisam slikao jer... imali smo važnije teme... Ne smem da kažem ni koji mek... Al jedan sa sofom i tamo kad se zasedne milina... Dubai po ceni kafe od 100 din sa kupona... Ne smem da kažem koji mek jer je inače gužva, da ne dolaze ljudi... Sofa je obično slobodna samo rano izjutra...

Otvorio drugar konačno kuvana jela za poneti. Sve preporuke objektivno od mene za hranu, kvalitetne sirovine i baš je ukusno. Novi Sad je u pitanju. Insajderska informacija je da je u Metrou teletina iz Španije ni on ni kolega koji je u tome godinama ne vole to da kupuju, jako teško se nabavlja domaća u poslednje vreme, saznaću detaljnije ovih dana kada budem išao da klopam i da ih ispitujem 😉😂
IMG_1465.jpeg

Otvorio drugar konačno kuvana jela za poneti. Sve preporuke objektivno od mene za hranu, kvalitetne sirovine i baš je ukusno. Novi Sad je u pitanju. Insajderska informacija je da je u Metrou teletina iz Španije ni on ni kolega koji je u tome godinama ne vole to da kupuju, jako teško se nabavlja domaća u poslednje vreme, saznaću detaljnije ovih dana kada budem išao da klopam i da ih ispitujem 😉😂
Pogledajte prilog 244283
Mesara Kojcic DOO, odatle mi rekose da je najbolje jer ne zamrzavaju meso i svaki dan je sveze (i jeste).

A meso iz metroa je fuj.

Pogledajte prilog 244283
Ove cene su gore na porciju ili na sta to fali u letku

Znam za to mesto... al neko reče u nekom review nešto loše o tome... Kako zaboravljam te stvari... Gulaš od iznutrica valjda... Da je zato jeftino...
Pa dve najvece mesne industrije u srbiji ti uvoze mesni otpad iz EU da bi ga prodavale nama (valjda zato kaze zabranjeno za pse i…), nema nista tu da te cudi.

I ne, nije ni kod nas legalno vec se udeli ministru koji stan, autic i tako to i posao je tvoj.

@superstar Ne čudi me to... Znam to još od sastava vudi viršli za izvoz van EU (u Srbiju) i da u njima nema mesa.

Nego sam se samo osvrnuo na tu pekaru da rade gulaš od iznutrica. Koji siguran sam može biti jako ukusan i jeftin a i izvor je nekih proteina.

1752237717169.png

Preporučujem vam da probate ovu tunjevinu. Premia komadići sa paradajzom.
Neverovatno koliko je dobra, neuporedivo bolja od mnogo skupljih. Inače, greška je na konzervi oduvek. Uopšte nisu "komadići" u pitanju već komadine koje podsećaju na pileće belo meso. Fenomenalna je a cena je regularna oko 200 din a na sniženju se može naći i za 150 nekad.

Pogledajte prilog 244283
Ovo ko moj nedeljni meni 😎 Još ribu dodati i gde ćeš bolje.

Pogledajte prilog 244370

Neverovatno koliko je dobra, neuporedivo bolja od mnogo skupljih. Inače, greška je na konzervi oduvek. Uopšte nisu "komadići" u pitanju već komadine koje podsećaju na pileće belo meso. Fenomenalna je a cena je regularna oko 200 din a na sniženju se može naći i za 150 nekad.
Врло радо да туна није пуна живе.

Pogledajte prilog 244370

Jesi li siguran da nisu komadići jer maxi obično ne greši oko te naznake komadi/komadići.

Jesi jeo maxi komade tune pa da možeš da uporediš?

Znaš da su komadići pokupljeni ostaci sa fabricke trake (kad seku i pakuju tune) i da plivaju u ulju... Zato su jeftiniji... Nisam probao tu s paradajzom pa ne znam kakva, možda znaš tu razliku i možda jesu baš komadi... Meni je najbolja njihova komadi tune s bosiljkom a paradajz uzmeš pravi jer je i onako leto 😌

Mirođija 🙂 tu najviše kupujem ili u sopstvenom soku kad je jedem sa pecivom sa sirom koje je masno... Tipa sa pitom sa sirom ta bez ulja legne odlično 👌

Ja sam danas ponovo sve za ceo dan uzeo iz pekare za "gastarbajtere i vlogere"...

I užasno sam srećan čak i bolje da vas što manje tamo kupuje da ne bude gužva i da stigne brzo. 😁

Uzeo sam ponovo pileći burek i kroasane sa čokoladom, proje sa sirom i vanilice. Samo dodaš neko voće i povrće, jogurt uz burek i to je to za ceo dan.

Pogledajte prilog 244370

Stosekaze common sense: Nikad jeftinu tunu u komadićima. Mogu da melju šta oće. Samo komadi. Compass bude često na sniženju (i to jakom), jeste slan dosta ali meni prija

Vrh