Šta je novo?

Sportski događaji

Noletova igra protiv Saše večeras, vrh. Bravo majstore!

Novak RG.jpg

Poslednja izmena:
Dobro igra čika Nole, uzbudljiv meč, ne bi bilo tako da i Zverev nije pružio solidan otpor al ipak nedovoljno.

Napokon je i publika bila na njegovoj strani tokom celog meča a velika impresija meni lično pored fizicke snage sa 38 i mentalne izdrživosti mi je njegov francuski. Kapiram da se fokusirao na izgovor i razumevanje onoga što njemu treba da uspešno odradi intervju al ipak odakle vreme i volja da i to ubaci u zgusnut raspored da mi je samo znati...

Jedina mala zamerka da bi mu ja bolje ofarbao bradu, mada je ni on ne farba loše. Verujem da čovek njegovog kalibra samo sedne i da mu to odradi neki berberin svako drugo jutro, ali ako sam radi onda je super... Ako mu stručno lice radi, onda je ok.

Uzivao sam gledajuci tenis. Mislis da Djovak farba i kosu i bradu?

Polufinalisti Rolan Garosa imaju:

- 22 godine
- 23 godine
- 23 godine
- 38 godina

Uzivao sam gledajuci tenis. Mislis da Djovak farba i kosu i bradu?

Kosu ne farba.. potpuno isto kao kod mene, brada je krenula od nekih 35, 36 pomalo da sedi, dok u kosi jedva imam par sedih i danas ~ 5 godina kasnije ;) brada mi je proseda, al te farbe su odlične, pogotovo za ljude sa kompaktnim bradama i pogotovo ako želiš efekat imam par sedih tu i tamo... Na to će i Nole da dođe za nekih par godina kad shvati da je suviše glupo da mu bude zift crna a on da ima 40 i kusur godina... A 10% sedih tu i tamo ako fura... 👌Eto mu rešenja cele 40te da gazi dobro, frajeristično... 😎

Nole je sav u prirodnom fazonu, nema pametnija posla nego bradu da farba. Nije se opterećivao ni zube da sredi, malo su mu krivi. Jedino ako nije neka farba od papaje i čia semenki, mada opet ne verujem da bi to radio.

Dobro 😉 inače se prave od prirodnih boja baš jer su za bradu i postoji mogućnost da se malo proguta... Nije neka teška hemija... Samim tim valjda prirodnije izgleda pa i ne primetite... Al mislite šta god, svejedno mi je... Još bolje...

Zašto mediumi ignorišu Aleksandru Krunić? Devojka je u polufinalu roland garosa, a nigde vesti o tome. Danilović je odavno na odmoru a još se provlači po Blicu i sličnim portalima. Da li je Aleksandra na nekoj crnoj listi, podržala studente? nisam ispratio

1:0 za Indijanu. Nijedan igrač iznad 20 poena, baš zanimljivo, svi igraju, svi dele isti lebac, nema lidera, kao plenum.

1000038836.jpg

Zašto mediumi ignorišu Aleksandru Krunić? Devojka je u polufinalu roland garosa, a nigde vesti o tome. Danilović je odavno na odmoru a još se provlači po Blicu i sličnim portalima. Da li je Aleksandra na nekoj crnoj listi, podržala studente? nisam ispratio
1000038837.jpg

U kakvom polufinalu, u dublu?

Evo, sad vidim da jeste, ti si napisao kao da je u singlu.

Pa šta znam, nije kao da je to sad neka vest, polufinale ženskog dubla, mada, evo, objavljuju

Neverovatan lik je Hadži Barton, opet je pogodio za pobedu, 13 od 15 ove sezone šutira ove klač šuteve. I to od ta dva promašaja, jedan nije naneo neku preteranu štetu jer je bilo nerešeno i otišlo se u produžetke, a drugi šut koji je promašio - njegov saigrač je uhvatio odmah tu promašenu loptu i prikucao je.

Ovi ludaci redovno gube i pobede na kraju, kao Dalas 2011. godine. Mada, imaju istog trenera.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 240758

U kakvom polufinalu, u dublu?

Evo, sad vidim da jeste, ti si napisao kao da je u singlu.

Pa šta znam, nije kao da je to sad neka vest, polufinale ženskog dubla, mada, evo, objavljuju

Da pardon, trebao sam da napomenem da je u parovima. Objavljuju kada već moraju, šta da rade, ali nije to ta pompa kao kod drugih naših tenisera.

Brate, ženski dubl je deveti ešalon ozbiljnog sporta.

sad ćeš ti još da ubedjuješ da naši novinari i navijači ne skaču i na najmanju uspeh naših sportista, pa makar bio i stoti ešalon. Neko nakrivo pogled aJokića i to odmah se objavi u svim ozbilinim i manje ozbiljnim medijima. Još uvek boli "nepravda" što nije izabran za MVP-ja
Iz nekih razloga ovu devojku ignorišu, to je moj utisak. Krunić nikada nije napravila neki opipljivi uspeh, i sada pod stare dane dolazi do polufinala RG, jednog od najvažnijih teniskih turnira. I odjednom je to deveti ešalon?

U dublu, opet propuštaš da kažeš. Kao i kad si pisao i poredio je sa Olgom koja pika singl.

Ne znam za novinare, možda si u pravu, ne pratim domaće portale i ta čuda.

Znam za mene - zabole me za njeno polufinale ženskog dubla 🤣 Nebitna vest.

Al si prek na jeziku Beki 😁

Bitan meč je večeras u 19, mada će Nole izgubiti al nema veze, pratićemo ga.. i onda u nedelju finale Alkaraz Siner i pobediće Siner

Pa, realno, zabole sve, a današnji ,,novinari" pišu ono šta će da se čita. Mada, i objektivno je nebitno.

Ok, nema veze, nije poenta da li nas briga ili nije. Uspeh Krunić u DUBLU je prošao i još uvek prolazi nezapaženo. Mene interesuje zašto se to dešava?

Pa zato što je nebitan, veći je uspeh što ja trčim uzbrdo na 35 stepeni, pa niko ni o meni ne piše.

Mada, šalu na stranu

Pa, realno, zabole sve, a današnji ,,novinari" pišu ono šta će da se čita. Mada, i objektivno je nebitno.

Istina je da dubl nije od značaja kao single nikad bio... ako stigne do finala ili osvoje turnir, to je za veće zapažanje, ovo do sada sam čuo vest u sportskom pregledu u vidu jedne do 2 rečenice i nisam detektovao kao svesno izbegavanje da se o njenom uspehu govori... Toliko o tome, vratimo se temi.. 😁

Screenshot_20250606-132948_Chrome.jpg

Vrh