Duleja
Advanced
Noletova igra protiv Saše večeras, vrh. Bravo majstore!
Poslednja izmena:
Uzivao sam gledajuci tenis. Mislis da Djovak farba i kosu i bradu?
Zašto mediumi ignorišu Aleksandru Krunić? Devojka je u polufinalu roland garosa, a nigde vesti o tome. Danilović je odavno na odmoru a još se provlači po Blicu i sličnim portalima. Da li je Aleksandra na nekoj crnoj listi, podržala studente? nisam ispratio
Odavno se zna da oni utakmice dobijaju na duzu klupu i da su izbalansirani. Nemaju vodju + asistenta vodje + obicna radna snaga1:0 za Indijanu. Nijedan igrač iznad 20 poena, baš zanimljivo, svi igraju, svi dele isti lebac, nema lidera, kao plenum.
Pogledajte prilog 240757
Da pardon, trebao sam da napomenem da je u parovima. Objavljuju kada već moraju, šta da rade, ali nije to ta pompa kao kod drugih naših tenisera.Pogledajte prilog 240758
U kakvom polufinalu, u dublu?
Evo, sad vidim da jeste, ti si napisao kao da je u singlu.
Pa šta znam, nije kao da je to sad neka vest, polufinale ženskog dubla, mada, evo, objavljuju
![]()
Može li Aleksandra KruniÄ do finala Rolan Garosa? - Vesti - Tenis - B92.sport - B92.net
Srpska teniserka Aleksandra KruniÄ i njena dubl partnerka Ana Danilina iz Kazahstana igraÄe u polufinalu Rolan Garosa.www.b92.net
Pa, realno, zabole sve, a današnji ,,novinari" pišu ono šta će da se čita. Mada, i objektivno je nebitno.
Sto je deset esalona iznad muskog vaterpola, i cetiri iznad odbojki svih vrsta, pa opet...Brate, ženski dubl je deveti ešalon ozbiljnog sporta.