Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Zato je svaki potez studenata do sada bio ispravan.

Слободан Ђиновић, власник и оснивач „Орион телекома“ који је из своје понуде избацио телевизију „Н1,“ је један од оснивача Студентског протеста 1996/1997. и покрета „Отпор“ 1998.
Pogledajte prilog 240572
Naravno. Od generacija rodjenih pre 2005. nista se ne moze ocekivati.

Zato je svaki potez studenata do sada bio ispravan.
osim poziva na izbore kojih nece biti

"Anđelko je ovde, makar putem biloškog materijala, doneo začetke nove kaste. Tek valja istraživati šta je sve tu od divljeg semena izraslo u otrovni bršljan i neiskrčenu prašumu sa nepozantim oblicima života. To bi morala da bude gadna, bolna i teška potraga, tragom krvi i leševa."

Poslednja izmena:
Слободан Ђиновић, власник и оснивач „Орион телекома“ који је из своје понуде избацио телевизију „Н1,“ је један од оснивача Студентског протеста 1996/1997. и покрета „Отпор“ 1998.
Pogledajte prilog 240572
Dobio da radi naplatu putarine na auto-putevima, ovo je kontra usluga. Nažalost, svako ima svoju cenu.

Ma mi smo krivi, nismo ispunili 4569. zahtev i sagli se i po..vali Prištini po 67. put. 😄

Mislim ja jesam za saradnju sa EU uvek (a što se članstva tiče, zavisi od vremena i okolnosti, nemam zacrtan stav). Ali ako ovo nije još jedan od dokaza da nas oni tamo ne žele i da nas vide kao štrokavu radionicu, deponiju i rudnik, onda stvarno ne znam šta je.

Poslednja izmena:

Ко слави? Па ЕУ талибани, наравно.
Ovo ima mnogo dublje znacenje.
1. Procena EU da moze da predje preko vecinske demokratske volje stanovnika Srbije, da se litijum ne kopa u Srbiji
2. Spremnost evrofasistickih elita da potruju stanovnistvo Srbije da bi dobili litijum
3. Procena EU da je Hulja dugoricni izbor Srbije, te da su protivnici Hulje u Srbije beznadezno slabi
4. Spremnost evrofasistickih elita da i dalje, dugorocno podrzavaju Hulju i SNS

3. tacka je stub za sveostalo. MIslim da su evrofasisti u pravu. Mnogi protivnici kopanja litijuma i mnogi ljudi koji su protiv korupcije ipak glasaju za Hulju.

Kao ilustraciju, navodim sledece:
Nedavno sam razgovarao sa zenom od oko 60 goidna.
2/3 svog zivota je zivela u Londonu i vratila se ovamo.
Visoko je obrazovana.
Fanaticno podrzava Hulju i SNS.

Poslednja izmena:
Opoziciju nemamo,
Kako nemamo, tu je Marinika eliot nes Tepić, i Draganče Vučić pardon Djilas.
Ja sam i dalje u šoku šta ljudi rade, i nemojte da neko priča nije to ništa, dali su čoveku materijala za masovnu onaniju po opoziciji narednih godinu dana, em su mu zatvorili priču o prodaji oružja. Ne znam kako ih plaća ali pošteno zarade svaki dinar. Profesionalci u svakom smislu reci

Kako nemamo, tu je Marinika eliot nes Tepić, i Draganče Vučić pardon Djilas.
Ja sam i dalje u šoku šta ljudi rade, i nemojte da neko priča nije to ništa, dali su čoveku materijala za masovnu onaniju po opoziciji narednih godinu dana, em su mu zatvorili priču o prodaji oružja. Ne znam kako ih plaća ali pošteno zarade svaki dinar. Profesionalci u svakom smislu reci
apsolutno

Ovo ima mnogo dublje znacenje.
1. Procena EU da moze da predje preko vecinske demokratske volje stanovnika Srbije, da se litijum ne kopa u Srbiji
2. Spremnost evrofasistickih elita da potruju stanovnistvo Srbije da bi dobili litijum
3. Procena EU da je Hulja dugoricni izbor Srbije, te da su protivnici Hulje u Srbije beznadezno slabi
4. Spremnost evrofasistickih elita da i dalje, dugorocno podrzavaju Hulju i SNS

3. tacka je stub za sveostalo. MIslim da su evrofasisti u pravu.

Kao ilustraciju, navodim sledece:
Nedavno sam razgovarao sa zenom od oko 60 goidna.
2/3 svog zivota je zivela u Londonu i vratila se ovamo.
Visoko je obrazovana.
Fanaticno podrzava Hulju i SNS.
То је то. Чак и да испунимо услове, све до једног, нама нема места у четвртом рајху. Untermensch били и остали.

Оно што је позитивно је што су се под утицајем студената дефинитивно разоткрили скоро сви опозиционари. Чак и она шака идиота која је и даље веровала у неку "грађанску опозицију" нема више изговора. ССП, ПСГ, Понош, падобранац, сви су недвосмислено одабрали да служе господару. Да ли су на платном списку, или у џепу, потпуно је свеједно.

Једино што још признајем од опозиције су Саво и Радуловић, мада је његов политички утицај уништила лажна грађанска опозиција у виду разних патки, и осталих СНС ботова.

Poslednja izmena:
Evropsku Uniju je jako teško simpatisati ovih dana.
Čak i ja koja bezrezervno verujem u demokratske vrednosti ne mogu da razumem da RIO Tinto konkurise, EU odabere projekat, ne uzimajuci u obzir stanje u zemlji, saglasnost ljudi...
Ja ne znam kako cemo sad dalje ... oni ce da nam opale sankcije kako nisu nelečenom ni u planu imali, a narod nece dati kopanje Litijuma milom, sve drugo je neizrecivo...

Iskreno, osecam se tako izdano od strane tih EU koji, kada im odgovara okrive birokratiju, a kada im odgovara jako brzo reaguju...
Fuj
Mi treba zbog sebe da se menjamo, ali oni nas vide kao koloniju, parking za migrante i izvor jeftine radne snage.
Jadar je postao strateski projekat

Evropsku Uniju je jako teško simpatisati ovih dana.
Čak i ja koja bezrezervno verujem u demokratske vrednosti ne mogu da razumem da RIO Tinto konkurise, EU odabere projekat, ne uzimajuci u obzir stanje u zemlji, saglasnost ljudi...
Ja ne znam kako cemo sad dalje ... oni ce da nam opale sankcije kako nisu nelečenom ni u planu imali, a narod nece dati kopanje Litijuma milom, sve drugo je neizrecivo...

Iskreno, osecam se tako izdano od strane tih EU koji, kada im odgovara okrive birokratiju, a kada im odgovara jako brzo reaguju...
Fuj
Mi treba zbog sebe da se menjamo, ali oni nas vide kao koloniju, parking za migrante i izvor jeftine radne snage.
Jadar je postao strateski projekat
Vrlo je jednostavno, a vec si i napisala.
Oni nas vide kao koloniju koju nasleljavaju podljudi.

То је то. Чак и да испунимо услове, све до једног, нама нема места у четвртом рајху. Untermensch били и остали.

Оно што је позитивно је што су се под утицајем студената дефинитивно разоткрили скоро сви опозиционари. Чак и она шака идиота која је и даље веровала у неку "грађанску опозицију" нема више изговора. ССП, ПСГ, Понош, падобранац, сви су недвосмислено одабрали да служе господару. Да ли су на платном списку, или у џепу, потпуно је свеједно.

Једино што још признајем од опозиције су Саво и Радуловић, мада је његов политички утицај уништила лажна грађанска опозиција у виду разних патки, и осталих СНС ботова.
Za Radulovica ne znam, medjutim Savo je tokom protesta protiv kopanja litijuma 2022. bio na liniji sa HUljom i na njegov zahtev je zaustavio proteste.
Tako da mislim da je Savo takodje asset Sluzbe.
Mnogi od njih imaju mogucnost da povremeno rade za HUlju i da trguju svojim "opozicionarstvom" i uticajem kada im je zgodno ili profitabilno.

Zna se ko gura projekat jadar. Evropska unija je jasno stavila do znanja da neće proglasiti ni jedan projekat za strateški bez saglasnosti vlasti u zemlji u kojoj se projekat nalazi.

I šta je ovde tačno kriva evropska unija? Uostalom, ni jedan režimski medij to ne objavljuje. Ne ide im u prilog pred izbore u Zaječaru i Kosjeriću.

Za Radulovica ne znam, medjutim Savo je tokom protesta protiv kopanja litijuma 2022. bio na liniji sa HUljom i na njegov zahtev je zaustavio proteste.
Tako da mislim da je Savo takodje asset Sluzbe.
Mnogi od njih imaju mogucnost da povremeno rade za HUlju i da trguju svojim "opozicionarstvom" i uticajem kada im je zgodno ili profitabilno.

Hulja je zvao lično Savu na njegov privatan broj i molio ga da zaustavi proteste (što je Sava odmah javno objavio) jer je naredio povlačenje zakona o litijumu i eksproprijaciji iz skupštinske procedure

Jedina prava opoziciona pobeda u zadnjih 13 godina.

Zna se ko gura projekat jadar. Evropska unija je jasno stavila do znanja da neće proglasiti ni jedan projekat za strateški bez saglasnosti vlasti u zemlji u kojoj se projekat nalazi.

I šta je ovde tačno kriva evropska unija? Uostalom, ni jedan režimski medij to ne objavljuje. Ne ide im u prilog pred izbore u Zaječaru i Kosjeriću.
Kriva je sto gura svoj stetan projekat nasuprot volje gradjana, metodom ucenjivanja nelegitimne vlasti koja je u problemu. Ako postoji bolja definicija zla, saslusacu.

Evropska unija je veoma dobro obavestena o odnosu stanovnistva prema proijektu, kao i o ekoloskim opasnostima.
Bez EU nema ni kopanja litijuma jer je litijum potreban EU, a Rio Tinto je trazio podrsku EU, koa svog klijenta za ovaj veliki projekat.
Koren samog projekta ej politicka zelja EU da ima svoj litijum, nezavisno od Kine, sto nas uopste ne bi trebalo da zanima.

EU je inspirator ovog zlocina i genocida nad Srbima.
Taj genocid ne potice od neke njihove mrznje prema nama vec od prakticne potrebe da se ukloni stanovnistvo koje ometa eksploataciju potrebnog resursa.

Hulja je zvao lično Savu na njegov privatan broj i molio ga da zaustavi proteste (što je Sava odmah javno objavio) jer je naredio povlačenje zakona o litijumu i eksproprijaciji iz skupštinske procedure

Jedina prava opoziciona pobeda u zadnjih 13 godina.
Sada vidimo da nije bila nikakva pobeda vec je Savo ucinio Hulji uslugu da se protesti zaustave dok se kampanja Rio Tinta nije prekidala sve ovo vreme.
Sem toga, kakav to politicar, ma kako mlad moze da poveruje da ce Hulja ispostovati bilo kakav dogovor.
Kakav to covek dize slusalicu kad je na drugoj strani veze Hulja?

Pa nas hapse, biju, osporavaju zakonska prava, ali EU ce da se slozi sa diktatorskom odlukom vlade.
Evo, zasto EU ne izađe direktono sa papirima i ne kaze SVAKA VLADA SE SLOZILA SA ISKOPAVQNJEM LITIJUMA. nece? Jasno je zasto neće...
Ono sto je sigirno, ovo jos vise raspituje proteste, ali je jasno i da nelečenu svinju to nw zanima, spaljuje mostove, samo da pretrči preko njih, kao Nemci 45".
Kako ih sve mrzim, sve, kompletno, nista ne opravdava EU koja jadna nema potrebu da lepo objasni i pomogne ako vec nece da stopira.... nego se cuti, a sadasnja garnitura tvrdi " odobreno je jos 2002.godine kad su dosli da ispituju" i to je to.
Cak mislim da i njima tamo nije stalo da nama bude bolje

Sada vidimo da nije bila nikakva pobeda vec je Savo ucinio Hulji uslugu da se protesti zaustave dok se kampanja Rio Tinta nije prekidala sve ovo vreme.
Sem toga, kakav to politicar, ma kako mlad moze da poveruje da ce Hulja ispostovati bilo kakav dogovor.
Kakav to covek dize slusalicu kad je na drugoj strani veze Hulja?

Savo Manojlović: „Zvao me je Vučić da mi kaže da će uslovi biti ispunjeni“

Vučić je zvao Savu da mu kaže da prihvata zahteve protesta tada

Peri je Laza udbaš, Miki je Žika udbaš, Lazi je Paja udbaš, i tako dok se izređaju sve sumnje, glasine i paranoje dođe se u situaciju da prosečan neupućen čovek nema ili neće ni za koga da glasa (protiv sekte) jer ne zna više kome da veruje.

Čitajući forum, mislim da nema jednog imena i jedne stranke koji nisu pre ili kasnije bili pečatirani kao udbaši odnosno služba i vučićevi trojanci andrkavr.

Da, znam, čekaju se studenti da oni saopšte ko je dostojan i ko je prava opozicija i koga će da promovišu za izbore. Što će se desiti tamo negde 2027... A u međuvremenu ću da slušam da je ovaj udbaš, onaj udbaš, ovaj strani plaćenik, onaj domaći izdajnik, itd itd...

Peri je Laza udbaš, Miki je Žika udbaš, Lazi je Paja udbaš, i tako dok se izređaju sve sumnje, glasine i paranoje dođe se u situaciju da prosečan neupućen čovek nema ili neće ni za koga da glasa (protiv sekte) jer ne zna više kome da veruje.

Čitajući forum, mislim da nema jednog imena i jedne stranke koji nisu pre ili kasnije bili pečatirani kao udbaši odnosno služba i vučićevi trojanci andrkavr.

Da, znam, čekaju se studenti da oni saopšte ko je dostojan i ko je prava opozicija i koga će da promovišu za izbore. Što će se desiti tamo negde 2027... A u međuvremenu ću da slušam da je ovaj udbaš, onaj udbaš, ovaj strani plaćenik, onaj domaći izdajnik, itd itd...
Svaki opozicionar koji se uzdigne se moze kupiti za male pare. Dobije 500.000k eura nasih para da odleprsa i to je to. Srecni imaju za nov stan i lux auto, njima dovoljmo. To je problem
Zasto Marinika vozi Cayenne recimo? Sigurno ustedela

И опет. Овде имате мој пост дан након "успелих" протеста да је у питању подвала и да је пројекат само одложен за две године. Ако сам ја то знао, знао је и Саво.

У противном, ради се о дилетанту који је водио цели протест а није се за почетак распитао ни код једног инжењера повезаног са пројектом.

Дакле или дилетант или издајник. Па ви бирајте.

Едит: Има и трећа опција. Знао је али му је требао краткорочни политички поен, што је овде довољно обзиром на српско памћење, краће и од кратке му памети.

Poslednja izmena:
Vrh