Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Narod nije ni naoruzan ni organizovan. 1941. narod isto nije bio naoruzan, ali bio je bolje organizovan.
То је тачно, али је народ такође имао вођу и револуционаре да их поведе, као што је то било са Гаврилом Принципом 1914. године. Данас је ситуација другачија. Ми немамо вођу, изузев студенте које је народ видео као вође у борби против овог лудила. Зато је све кренуло у нашу корист, и због тога радикалска фукара кипи и пуши се. Народу треба вођа, а не само студенти, да их уједини, и уради оно што је урадио Гаврило Принцип 1914. године, или као што су то урадили Партизани 1941.

Poslednja izmena:
Na FMU upravo profesori odlucili da izadju iz blokada.

Pocela je ruzna akcija profesora protiv studenata.
Na nekim fakultetima, iako nije bilo nastave, najavili su kolokvijume.
Dekan FMU je vec promenio bravu.

U toku je usaglasena akcija vecinske, radikalske Srbije protiv studenata.

Ne kazem da bi on, da je ziv, uradio drugacije, ali
pre vise od 20g je ovo izreceno... Od 2012.je zatvoreno 73 razlicite institucije na severu KiM, sa ZSO bi trebali to da vratimo, ali u okviru Kosovskih zakona, dakle fakzicki, ali ne i potpisano... kao sto on kaze

Uzgred, nadam se da ce sutra biti sto vise Beograđana i da ce izaci svi kojima
Smeta cacilend
Smeta most -1,
Korupcija
Kriminal
Kapuljasi po gradu
Policija koja ne radi kako treba
Troskovi zivota veci nego u nekim popularnim destinacijama....

Sa A2 teme ljudi znaju da mi povremeno dolazimo u Bg, ne umem da vam obajsnim koliko BEOGRAĐANI BEDNO ZIVE kada je u pitanju SAOBRAĆAJ SVAKI DAN....
Vi po sat vremena ostanete u špicu na mostu , mi pređemo 50km za to vreme, to je npr Požega Zlatibor, a mozda i brze... BORIMO SE, VAMA TREBA I TE OBILAZNICE I MOSTOVI

Pokazite da vam smetaju :
kocke od 10mil evra,
ti neki semafori,
ukidanje tramvaja
Bojenje buseva u Nemanjicki plavo
Manjak parking mesta....

Sutra izađite ispred zgrade, budite na trasi, koliko mozete da setate, pokazite da vam ne odgovara, ako je tako.
Ja verujem u vasu snagu, da vas moze biti i 100.000, znam da je barem toliko besnih i ljutih

Bice i veliki protest verov pa ce i cela Srb, ali građani ste jedne od najlepsih prestonica, nadam se da cete pokazati da šljamu nema mesta i da ste gospoda.

Izvinite, ja malo agitujem i molim, mislim da svi moramo da bodrimo jedni druge.

Tako cemo ubediti vise ljudi da uzmu ucesce, a i do sada BG i NS su pokazali zavidno jedinstvo kad stvarno treba Zborovi Blokovi, Ulice, Udruzenja.Skole....
SAMO NAPRED, nek se znoje sa prozora dok vas gledaju i lazu da vas je malo!

1000 puta ponovljena laz postaje istina. Koliko puta si vec napisao da je Srbija vecinski radikalska? Jel ima 1000?

1000 puta ponovljena laz postaje istina. Koliko puta si vec napisao da je Srbija vecinski radikalska? Jel ima 1000?
Kada Hulja vise ne bude vladao ovde moci cemo da razmisljamo o tome da li je ili nije vecinski radikalska.
Za sada je vecinski radikalska.

Poslednja izmena:
1000037863.jpg

Наставно веће ФТН-а такође донело одлуку о онлајн настави.

Интелектуална елита Србије се и званично окренула против своје деце и стала уз власт.

Ову државу и ово друштво треба потпуно размонтирати а прваке овог варваризма драконски казнити.

Гадим се ове државе и ових људи. Изроди погани.

Гадим се ове државе и ових људи. Изроди погани.
I ja.
Dekan FMU-a je pre par meseci vikao: "pumpamo pumpamo, najjaci smo, najjaci smo!".
Juce je promenio bravu.
I seljaci ce vam reci "Ne veruj nikome, preobratice se preko noci".
Seljaci znaju kakvi su i oni sami, kaakv je narod.
Ovde se jednostavno nikome ne sme verovatii studenti su sada to naucili.

Da li je neka ikona otpora? Jovo Bakic, M. Majic, ili bilo ko spreman da snosi neke posledice.
Naravno da ne.
U Srbiji se svi foliraju.

Sta cemo, to je dominantno ponasanje, dominantan mentalni sklop, a elita ovde i ne postoji.
Srpski profesori ne mogu da budu drugaciji od radnika EPS-a ili pijacnih preprodavaca ili sibicara.
Jednostavno ne mogu.

Sada imamo samo tri sanse:
- Huljina greska (jer je lud)
- Pritisak stranaca. Recimo da Rusija prestane da izvozi gas u Srbiju jer je Srbija jedan od glavnih proizvodjaca granata za Ukrajinu. MIslim da se to sprema. EU je prezadovoljna Huljom.
- Ekonomski kolaps

Najverovatnije je lagano umiranje srpskog drustva.
Ovakvo drustvo i ovakav narod po svim prirodnim zakonima mora da nestane.
Parazit ce pojesti domacina, tj samog sebe.

Tuzno je da nista vise ne zavisi od nas.
Ali i logicno.
Broj ljudi koji stvarno zele promene je mali.

,,.... I seljaci ce vam reci "Ne veruj nikome, preobratice se preko noci"....... ,,

Svako poznaje najbolje sebe
Znaju oni ma kako mali bio
Praziluk uvek viri ....
😛🤪😛

Nepomenikov satanističko-kriminalni režim u Srbiji naoružava Zelenskog, eto zašto mu njegov ljubavnik Soroš pravi "obojenu revoluciju" 🤡 ! Konačno i Sputnjik da progovori o tome kad već vrapci na granama pričaju. Neka ovo vide nepomenikovi birači i neka se zapitaju za šta to glasaju već 13 godina.

Nepomenikov satanističko-kriminalni režim u Srbiji naoružava Zelenskog, eto zašto mu njegov ljubavnik Soroš pravi "obojenu revoluciju" 🤡 ! Konačno i Sputnjik da progovori o tome kad već vrapci na granama pričaju. Neka ovo vide nepomenikovi birači i neka se zapitaju za šta to glasaju već 13 godina.

Što ga primi na paradi onda Putin, jel tek sad saznao za tu municiju?

Što ga primi na paradi onda Putin, jel tek sad saznao za tu municiju?
Rusija komunicira samo sa vlastima neke države i ne ide po svetu da obara režime koji joj nisu po volji, to je možda i razlog zašto se danas brani na Dnjepru a ne u istočnom Berlinu.

Ako je Bocan Harčenko u Moskvu non-stop slao nebulozne informacije o tome da zapad ruši nepomenika, možda je i Kremlj držao benevalentan odnos prema njegovom režimu sve dok ruske službe nisu došle do ozbiljnijih dokaza o naoružavanju Ukrajine, a o tome se šuška još od početka vojne operacije. Mislim da je nemoguće da Putin iskreno podržava nepomenika i da on ne zna ko je stvorio SNS i zašto, a Vikiliks je to objavio još pre 2012. i pre prve u lancu izdaja koje su počinili. Nisu na vreme shvatili čiji igrač je Milo Đukanović u Crnoj Gori, Nikol Pašinjan u Jermeniji, valjda neće po treći put napraviti takav geopolitički autogol.

Kada bi u Srbiji postojala jaka, dobro organizovana i finansirana patriotsko-suverenistička opoziciona koalicija koja programski u startu zastupa ono što su osnovni politički stavovi oko 2/3 stanovništva Srbije, mislim da bi se i Putin davno distancirao od nepomenika. Ovako kao glavnu alternativu pro-NATO vlasti ima pro-NATO "opoziciju", i tu bira da održava korektne odnose sa vlašću samo zato što je vlast, a daleko od toga da njome može biti zadovoljan.

Vest puštena po dogovoru srpske i ruske službe da se stekne utisak da nije ruski čovek. Rusija je aminovala isporuku da bi kontrolisala kretanje oružja, koje zapravo i nije nešto bitno u sukobu. Da može značajno da utiče na tok rata za čas bi bila neka havarija u fabrici ili dojava o bombi.

Srpski profesori ne mogu da budu drugaciji od radnika EPS-a ili pijacnih preprodavaca ili sibicara.

Istini za volju ima profesora koji su i dalje bezrezervno uz studente. Recimo siguran sam na PF za Tanasija Marinkovića... Verujem i Miodrag Jovanović, nisam ga ispratio oko poslednjih desavanja al Vanja Bajović me je neprijatno iznenadila... Kao da se prekinu blokade da bi profesori mogli u zakoniti štrajk... a godina se nastavlja? U zakonitom štrajku su gimnazije bile deceniju. Vlast nije prstim mrdnula. Zabole njih uvo za zakoniti štrajk.

Vest puštena po dogovoru srpske i ruske službe da se stekne utisak da nije ruski čovek. Rusija je aminovala isporuku da bi kontrolisala kretanje oružja, koje zapravo i nije nešto bitno u sukobu. Da može značajno da utiče na tok rata za čas bi bila neka havarija u fabrici ili dojava o bombi.
Ajoj, "da se stekne utisak da nije ruski čovek" ? I Briselska Veleizdaja, i Vašingtonska Veleizdaja, prihvatanje Francusko-Nemačkog Ultimatuma, i priznanje Šmita, sve je to pretpostavljam bilo u dogovoru sa Rusima, samo da se stekne utisak da nepomenik nije patriota? I sastanak u Ricu je zapravo bio režiran od strane ruskih službi? Nisam neko ko apriori odbacuje teorije zavere koliko god neverovatno zvučale, ali ovo je baš preterano.

Oružje koje nepomenik šalje Ukrajini ne može da utiče na tok rata, kao što suštinski ne može ni oružje koje dobijaju od zapada. Prava svrha te nečasne rabote nije da se ojača Ukrajina, nego da se Rusija od strane zvaničnog Beograda bukvalno natera da okrene leđa Srbiji. Mi branimo suverenitet i teritorijalni integritet Srbije dok ga se njena vlast odriče, mi ne priznajemo Šmita za "visokog predstavnika" dok ga Beograd priznaje, mi blokiramo prijem tzv. "kosove" u međunarodne organizacije dok je beogradski režim prihvatio da se tome neće protiviti, mi smo veći Srbi od Srba, ali da li smo baš toliki mazohisti da politički podržavamo Srbiju dok njena vlast našeg lidera proglašava za ratnog zločinca, glasa za sve moguće antiruske rezolucije, podržava ulazak Ukrajine u NATO i čak naoružava njenu vojsku sa kojom ratujemo? Granate i dronovi proizvedeni u Srbiji padaju po Donjecku,Lugansku, Belgorodu, Kursku, ubijaju ruske vojnike i civile, i Rusija treba preko svega toga da pređe i da nas i dalje podržava na međunarodnom planu?

I ja.
Dekan FMU-a je pre par meseci vikao: "pumpamo pumpamo, najjaci smo, najjaci smo!".
Juce je promenio bravu.
I seljaci ce vam reci "Ne veruj nikome, preobratice se preko noci".
Seljaci znaju kakvi su i oni sami, kaakv je narod.
Ovde se jednostavno nikome ne sme verovatii studenti su sada to naucili.

Da li je neka ikona otpora? Jovo Bakic, M. Majic, ili bilo ko spreman da snosi neke posledice.
Naravno da ne.
U Srbiji se svi foliraju.

Sta cemo, to je dominantno ponasanje, dominantan mentalni sklop, a elita ovde i ne postoji.
Jednostavno ne mogu.

Sada imamo samo tri sanse:
- Huljina greska (jer je lud)
- Pritisak stranaca. Recimo da Rusija prestane da izvozi gas u Srbiju jer je Srbija jedan od glavnih proizvodjaca granata za Ukrajinu. MIslim da se to sprema. EU je prezadovoljna Huljom.
- Ekonomski kolaps

Najverovatnije je lagano umiranje srpskog drustva.
Ovakvo drustvo i ovakav narod po svim prirodnim zakonima mora da nestane.
Parazit ce pojesti domacina, tj samog sebe.

Tuzno je da nista vise ne zavisi od nas.
Ali i logicno.
Broj ljudi koji stvarno zele promene je mali.

Пре пар година ми је један продавац на пијаци на медаку рекао како су деведесетих комунистичка копилад побили и раселили српску народну оштрицу и да после тога лагано могу владати преосталим г*внима у Србији као од 45те до 90те.

Тад сам мислио да је луд, сад заправо схватам колико је управу био.

Сад нажалост морамо чекати да се оштрица поново регенерише (омладина) у довољно критичној маси и да избегнемо нове замке где ће ту оштрицу побити или иселити.

Њима би највише одговарало да се што више не-ћаци Србије одсели а да ћаци г*вна остану.
Овај дип стејт састављен од комунистичких копилади је нешто нај трагичније што је задесило нашу државу и народ.

Ова (добро су се сетили) реакција Русије поново даје неки трачак наде. Паралелно са тим извештајем руске службе у етар је пуштен и снимак са састанка Путина и Вучића од 9. маја где се овај наш шиптар љигави и кревељи а Путин га гледа испод ока као професор лошег ђака који ту нешто импровизује и лупета.

У идеалном сценарију Руси су сазнали да је запад наредио Жвалавом изборе (овај претумбао јуче буџет да би повећао плате и пензије) и решили да му једним потезом скрешу добрих 10% гласова.

Lako je pricati o politici, sta kazete na ovo, to je pravi crnjak za ovu temu

Bajata priča, klasičan clickbait. Već u podnaslovu stoji da 60% nema partnerku, a ne da je nevino. Koji stručnjaci su zabrinuti i zbog čega, želimo da znamo! 😂😂

Vrh