Пре пар година ми је један продавац на пијаци на медаку рекао како су деведесетих комунистичка копилад побили и раселили српску народну оштрицу и да после тога лагано могу владати преосталим г*внима у Србији као од 45те до 90те.
Тад сам мислио да је луд, сад заправо схватам колико је управу био.
Сад нажалост морамо чекати да се оштрица поново регенерише (омладина) у довољно критичној маси и да избегнемо нове замке где ће ту оштрицу побити или иселити.
Њима би највише одговарало да се што више не-ћаци Србије одсели а да ћаци г*вна остану.
Овај дип стејт састављен од комунистичких копилади је нешто нај трагичније што је задесило нашу државу и народ.
Регенерисали су се клинци, луђи су од нас, а надам се и паметнији, немамо луксуз да гинемо. 90% ових на улицама је такво. Сва ова фејк дихотомија која се фура у медијима (а суштински исто) и опет џаба. Као птица Феникс, мислиш готово је, а ипак није. Права она родољубива прича, здрава, не ова фејк, ћациленд прича. Мени су зато сузе у очима биле кад сам гледао оне клипове са ФДУ, поређења са Солунцима...
Е па сад као да неки виде и препознају то, нису могли да их преузму, све су деца надувала...И...сад као да се гаси све то, јер види се. Па немају империјалне силе интерес да нешто тако ниче, него им треба колонија и управник који ће дати све што треба, боље им да се држе Цое шиптара...