Šta je novo?

Železnice - putnički saobraćaj

Дај нека неко проследи ове швапске огласе Булајићу.

Партијски је војник али се још понекад и цима у интересу железничког превоза. Буквално им је једини такав у партији.

Дај нека неко проследи ове швапске огласе Булајићу.

Партијски је војник али се још понекад и цима у интересу железничког превоза. Буквално им је једини такав у партији.
Prosledio sam mu pa ko zna.

Ни случајно. Ова гарнитура је још у прединдустријском добу обзиром да смо на тежи начин сазнали да нису још савладали технологију добијања енергије из угља

Ima li smisla pazariti 9 kom?

Ovi vozovi bi mogli da nastave normalno da saobraćaju najviše 5-10 godina. Mađari su iznajmili 15 dizel lokomotiva, ali su problematične. Da li neko u Srbiji zna kako se servisiraju ove Lintove? Ako ne, onda će biti problema. Imaju problema sa hlađenjem jer se brzo može začepiti, a motor ima povratnu cev gde se previše goriva vraća u rezervoar i to može brzo izazvati požar ako se ne servisira pravilno. Sa prosečnom pouzdanošću, u saobraćaju bi istovremeno bilo možda 5.

Untitled.jpg

Šta mislite,hoće li kinezi stići iz Češke do kraja meseca kao što je najavljeno?

Ovo bez NS znači da se vozovi neće zaustavljati na stanici Novi Sad. Da li će prolaziti kroz stanicu ili kroz ranžirnu nemam pojma, ali će verovatno proću kroz stanicu

Nema mi logike da vozovi idu kroz stanicu, a ne zaustavljaju se. U tom slučaju ne postoji razlog zašto ne bi do daljih perona uradili privremeni prilaz od drvene konstrukcije ili iza autobuske stanice ili od parkinga sa druge strane stanice. Jer, ako je bezbedno da voz prođe kroz stancu onda je bezbedno i da putnici budu na peronima.

Nema mi logike da vozovi idu kroz stanicu, a ne zaustavljaju se. U tom slučaju ne postoji razlog zašto ne bi do daljih perona uradili privremeni prilaz od drvene konstrukcije ili iza autobuske stanice ili od parkinga sa druge strane stanice. Jer, ako je bezbedno da voz prođe kroz stancu onda je bezbedno i da putnici budu na peronima.
Можда су пруге безбедне а станична зграда не. Ко ће да зна када сви лажу.

Vrh