Da li mozda ima neko info koliko ce biti cena stana za izdavnaje po kv m?
Posto sam uzeo dve Garsonjere po 36kv sa Garaznim mestima , danas sam dobio ponudu da izdam 1 stan kada bude naravno zavrseno za 750e (ne namesten) na duzi vremenski period.
Iskustva su raznaPohvale za prodajni tim Grand stara u svakom pogledu.Maksimalno korektna i vise nego profesionalna saradnja.
To je bas dobra cena.Da li mozda ima neko info koliko ce biti cena stana za izdavnaje po kv m?
Posto sam uzeo dve Garsonjere po 36kv sa Garaznim mestima , danas sam dobio ponudu da izdam 1 stan kada bude naravno zavrseno za 750e (ne namesten) na duzi vremenski period.
Super cena, verujem da ce se tako i kretati kada sve bude završeno. Mala samo digresija, tesko da su garsonjere 36kvadrata, mozda ako zivite u 200 pa vam tako deluje ova kvadratura.Da li mozda ima neko info koliko ce biti cena stana za izdavnaje po kv m?
Koja je ovo lamela?
A i B, prva fazaKoja je ovo lamela?
A sta ne po ugovoru bio datum za useljenje u te lamele?Info od danas: skidanje skela i 80% se ocekuje pocetkom Juna za lamele A i B.
Pise na prvoj strani, 31.07.2025A sta ne po ugovoru bio datum za useljenje u te lamele?
Meni su rekli da ne mogu da izadju procenitelji dok nije skinuta skelaMi smo od GrandStar tima dobili info (pre 2 nedelje okvirno) da su vec na 80% i da su izlazili neki procenitelji.
Sad ako su lagali mene i ja lazem vas.
U kojim lamelama si uzeo?Da li mozda ima neko info koliko ce biti cena stana za izdavnaje po kv m?
-На насловној страни Главне свеске јасно назначити на којим кат. парцелама је предвиђенаизградња дистрибутивне топловодне мреже дуж улице Нова 5, а на којим кат. парцелам аизградња прикључног топловода и топлотних подстаница за комплекс објекта на кат. парцели 2906/21 КО Нови Београд.
- Саставни део главне свеске су и графички прилози чл.25. Правилника о садржини, начинуи поступку израде и начину вршења контроле техничке документације према класи и намениобјеката ("Сл. гласник РС" број 96/23)
za lamele A i B, stanje od pre 3 nedelje:Ima li neko info kako ide prodaja garaznih mesta?
Moj utisak je slabo jer je cena poprilicno visoka. Ima li sanse da je spuste malo?
20-25.000 je počela da bude standardna cena u dobrom delu Beograda. Iskreno mislim da nema razloga da spuštaju cenu jer je potražnja za parkingom velika, pogotovo u tom kraju. Jedino ako im ostanu neka parking mesta nakon što rasprodaju sve stanova, moguće da će malo korigovati cenu, ali generalno parking mesto ne košta skoro ništa da se održava, a i uvek mogu da ih izdaju vlasnicima lokala.Ima li neko info kako ide prodaja garaznih mesta?
Moj utisak je slabo jer je cena poprilicno visoka. Ima li sanse da je spuste malo?
Za sada su mi Inteza i OTP dali dobre preliminarne ponude (OTP najbolji po meni).Da li se neko od vas skorije raspitivao u uslovima kredita? Kakve su vam ponude, izbor banke?