To je jedna od glupljih stvari u košarci i nije vezano samo za današnje doba i NBA, često i sudije čak iako nemaju nameru da kradu, ne sviraju očigledno faulove malih na visokima, valjda je to u ljudskoj prirodi, je*** li ga.
Kad sam ja igrao, uvek smo mlatili visoke
Bukvalno pustiš ovaj prvi klip i vidiš 28 faulova.
Bobi je u Evropi konstantno bio fauliran, ali kao, visok je, ko ga šiša. Ne, faul je faul, svi su isti.
O'Nilu su bukvalno iz vrha lige rekli da znaju da je stalno fauliran, ali da bi bilo bezveze da stalno prekidaju utakmicu pa nek trpi, pa se on prilagodio.
Prilagodiće se i Jokić i otresti kao slinu sledećeg koji ovo pokuša. Ovako je došlo iznenada, sudije ili namerno ne sviraju ili i one zbunjene i nesnađene. Dok je ceo Denver mrtav i nije tu bilo sreće, ovakva odbrana na Jokiću ili ne, svi umorni i povređeni, igraju celu sezonu sa 6,7 igrača i nosioci konstantno igraju 45 minuta. Za njih je sezona bila gotova i pre plejofa, eto, prošli su jednu rundu i došli do sedme tekme u drugoj, to je maks.
A ovoj slinici ćelavoj da je svirano šest faulova za pet minuta, kao što je i trebalo, druga bi se priča pričala. Mislim, i dalje bi pukao Denver, ali ne bi niko izvlačio ove klipove. Mada, i da ga faulira, Jokić kada ne bude bio neko ko sam na grbači vuče tim cele sezone i ne bude igrao već stoti meč u šest meseci, prilagodiće se i otrešće ga kao slinu.