Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

obavezno poslusajte. jedan od najboljih Parovicevih videa
zasto izbori sada nemaju smisla

o izlasku opozicije u vise kolona da bi pomogli Hulji

Ne bih se složio sa njim vezano za odluke u junu.
U junu je čak je obrnuto, da li će studenti da dozvole prijemne ispite?

Svi ostali pitanje školske godine rešavaju tek u oktobru, a čak i tada može da problem prebaci fakultetima.
Do oktobra profesorima krompiri.

Sve u svemu, razumem da gde on vidi rizik, ali ne mislim da je u junu ili na jesen taj rizik nešto znatno manji.

У повратку са данашњег врло солидног скупа, враћао сам се поред цркве св. Марка, да бих избегао паралелни универзум бивше власти. Међутим, сцена коју сам тамо видео је стварно била мучна. У сенци зграде уставног суда, Неколико десетина јадних људи, који стоје у реду за по 2,500 динара, и један као мало способнији цига који броји и прозива. Тај чемер на њиховим лицима нећу никад заборавити. Ћерка ме запиткивала, људи око мене сликали, а мени буквално мука. Још даље, иза, у жбуњу, прави пољски веце.

Сва срећа па се брзо орасположим. Држало ме око минут и по.
Морамо да престанемо да их сажаљевамо, већина су људи који имају пословну способност и бирачко право и апсолутно свесно доносе неморалне одлуке које Србију држе у канализацији. Ево ја кажем ко их јебе, од баааке до ћација, имам нуле емпатије према свакоме ко је у било ком облику допринео снс диктатури. Ниска интелигенција их не аболира, они кроје нашу судбину и обесмишљавају концепт парламентарног система и демократије и ругају се свакоме ко се намучио да поштено обезбеди живот себи и својима.

Ovaj vođa veterana koji je na ranijim snimcima glumio nekog hardcore tipa se i nije baš nešto pokazao danas.

Prosvetni radnici su inace poznati po tome da im je poslovna sposobnost niska, plus su i kao studenti bili medju najgorima. Smatra se da u prosveti zavrse oni koji nisu za privredu (ili su studirali stvari koje nemaju primenu u zivotu tj. ne mogu da se bave nicim konkretnim).
Научи прво шта значи пословна способност па онда одговарај. Да не коментаришем твој цинични username уопште

zasto je b
Prosvetni radnici su inace poznati po tome da im je poslovna sposobnost niska, plus su i kao studenti bili medju najgorima. Smatra se da u prosveti zavrse oni koji nisu za privredu (ili su studirali stvari koje nemaju primenu u zivotu tj. ne mogu da se bave nicim konkretnim).

Dakle, ako ti smatras da su prosvetari elita, bas naprotiv, negde su pri dnu drustvene piramide.

ja se istripovo da pricas o politicarima

zasto je vucko ovo dozvoliooooo
da nam polagaci uce decu joooooj
znaci deca ce biti jos gora

joj meni
idem za njemacku

Dakle, ako ti smatras da su prosvetari elita, bas naprotiv, negde su pri dnu drustvene piramide.
E vidiš, zato vas i rušimo.

Aj, uzdravlje, neću više da hranim bota, al' prosto je napisao baš ono što je trebalo.

E vidiš, zato vas i rušimo.

Aj, uzdravlje, neću više da hranim bota, al' prosto je napisao baš ono što je trebalo.
Ово је њихова визија Србије, обесмишљавање истине, правде и људског постојања. Праведно је да професори немају плату месецима и да студентима ломе вилице, а да највећи шљам, ба***, сецикесе, џибери, батинаши, хулигани, наркомани, нападачи на ратне ветеране, неокупани садржај дебелог црева сваки дан има дневницу од 8000 динара минимум док смрди у некадашњем београдском парку. Они су чисто зло, монструми, нељуди, мрзим их као што никада ништа нисам мрзео у животу.

Šta nije u redu sa vama naprdnim radikalima? Što toliko mrzite školu? Ovo su duboke traume iz detinjstva ali prosvetni radnici sigurno nisu uzrok.

Овај перверзни камп постаје све накараднији и накараднији. Да ова гестикулација није нека примитивна љубавна порука за Марту Кос?
On samo pokazuje svoju nepsutanu seksualnost i musku snagu.
Radi se o vrsti rituala kojim Caciji traze partnerku.

„Pljunuli su me kad sam prošla pored Ćacilenda, ja sam im rekla da na mojoj muci zarađuju 50 evra“: Majka Stefana Hrke otišla iz Srbije jer joj je bezbednost ugrožena​

Prilično me demoralisala ova vest.
Sve manje mislim da ovde može da bude bolje, odnosno sve manje i manje boljitke očekujem ako ikad i krene neka promena.
Normalno. Svako ko misli suprotno laze sebe. Uvek ce biti dobrih i normalnih ljudi ali slika prosecnog srbende uopste nije sjajna i ocekivati da se to promeni kroz par godina.............lol.
Bes'te ko moze, bez zezanja i prestanite da lazete sebe i cekate neki boljitak. Ja sam sebi to isto govorio 15 godina pa sam prestao da verujem. Caciland vam jeste prava slika Smrdije. I kad ne vidite te ljude, oni su tu samo im vlast zadnje vreme daje priliku da se "istaknu" pa imate priliku da ih vidite svaki dan
@Bender Rodriguez bez zezanja, prestani da trazis razloge da ostanes i trazi nacine da odes i spasis sebe i ostatak zivota

Normalno. Svako ko misli suprotno laze sebe. Uvek ce biti dobrih i normalnih ljudi ali slika prosecnog srbende uopste nije sjajna i ocekivati da se to promeni kroz par godina.............lol.
Bes'te ko moze, bez zezanja i prestanite da lazete sebe i cekate neki boljitak. Ja sam sebi to isto govorio 15 godina pa sam prestao da verujem. Caciland vam jeste prava slika Smrdije. I kad ne vidite te ljude, oni su tu samo im vlast zadnje vreme daje priliku da se "istaknu" pa imate priliku da ih vidite svaki dan
@Bender Rodriguez bez zezanja, prestani da trazis razloge da ostanes i trazi nacine da odes i spasis sebe
Da. Cacilend je na zalost slika vecinske Srbije.

Moramo zapravo sa antropoloskog stanovista da postavimo pitanje zasto je u Srbiji Cacilend uopste moguc, normalan, znacajan?
Zasto je srpska istorija od 1804. do danas, posle svih stradanja i zrtvi, cak i svesnih napora dovela do Cacilenda?
Meni se cini da je Cacilend za jedan veliki broj ljudi, za deo naroda ostao ideal, srednjovekovni ideal o "zemlji dembeliji", kakav je postojao svuda u Evropi. Znaci dokolica, jaka hrana, seksualna nesputanost, sve to placeno. Drugim recima, Srbija se nije pomerila od srednjeg veka, pitanje je zasto. Zasto je SRbija i pored Dositeja i ostalih vecinski odbila prosvetiteljstvo?
Licno verujem da bi Cacilend u Hrvatskoj ili Bosni bio moguc usled etnicke bliskosti.

Wikipedia: Zemlja Dembelija je srednjovekovna mitska zemlja izobilja, zamišljeno mesto udobnosti i lakoće gde breme srednjovekovnog seljačkog života ne postoji.

1746175699280.jpeg

Piter Brojgel stariji, „Zemlja Dembelija“

Poslednja izmena:
@Bender Rodriguez bez zezanja, prestani da trazis razloge da ostanes i trazi nacine da odes i spasis sebe i ostatak zivota
Majko mila koja patetika, pradeda sto je probijao Solunski front gleda i neverue.

Vrh