Hitachi
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 28.11.2020.
- Pohvaljen
- 4.798
Морамо да престанемо да их сажаљевамо, већина су људи који имају пословну способност и бирачко право и апсолутно свесно доносе неморалне одлуке које Србију држе у канализацији. Ево ја кажем ко их јебе, од баааке до ћација, имам нуле емпатије према свакоме ко је у било ком облику допринео снс диктатури. Ниска интелигенција их не аболира, они кроје нашу судбину и обесмишљавају концепт парламентарног система и демократије и ругају се свакоме ко се намучио да поштено обезбеди живот себи и својима.У повратку са данашњег врло солидног скупа, враћао сам се поред цркве св. Марка, да бих избегао паралелни универзум бивше власти. Међутим, сцена коју сам тамо видео је стварно била мучна. У сенци зграде уставног суда, Неколико десетина јадних људи, који стоје у реду за по 2,500 динара, и један као мало способнији цига који броји и прозива. Тај чемер на њиховим лицима нећу никад заборавити. Ћерка ме запиткивала, људи око мене сликали, а мени буквално мука. Још даље, иза, у жбуњу, прави пољски веце.
Сва срећа па се брзо орасположим. Држало ме око минут и по.
Научи прво шта значи пословна способност па онда одговарај. Да не коментаришем твој цинични username уопштеProsvetni radnici su inace poznati po tome da im je poslovna sposobnost niska, plus su i kao studenti bili medju najgorima. Smatra se da u prosveti zavrse oni koji nisu za privredu (ili su studirali stvari koje nemaju primenu u zivotu tj. ne mogu da se bave nicim konkretnim).
Prosvetni radnici su inace poznati po tome da im je poslovna sposobnost niska, plus su i kao studenti bili medju najgorima. Smatra se da u prosveti zavrse oni koji nisu za privredu (ili su studirali stvari koje nemaju primenu u zivotu tj. ne mogu da se bave nicim konkretnim).
Dakle, ako ti smatras da su prosvetari elita, bas naprotiv, negde su pri dnu drustvene piramide.
E vidiš, zato vas i rušimo.Prosvetni radnici su inace poznati po tome da im je poslovna sposobnost niska, plus su i kao studenti bili medju najgorima. Smatra se da u prosveti zavrse oni koji nisu za privredu (ili su studirali stvari koje nemaju primenu u zivotu tj. ne mogu da se bave nicim konkretnim).
Dakle, ako ti smatras da su prosvetari elita, bas naprotiv, negde su pri dnu drustvene piramide.
Ово је њихова визија Србије, обесмишљавање истине, правде и људског постојања. Праведно је да професори немају плату месецима и да студентима ломе вилице, а да највећи шљам, ба***, сецикесе, џибери, батинаши, хулигани, наркомани, нападачи на ратне ветеране, неокупани садржај дебелог црева сваки дан има дневницу од 8000 динара минимум док смрди у некадашњем београдском парку. Они су чисто зло, монструми, нељуди, мрзим их као што никада ништа нисам мрзео у животу.E vidiš, zato vas i rušimo.
Aj, uzdravlje, neću više da hranim bota, al' prosto je napisao baš ono što je trebalo.
Broj upisanih na svim nastavničkim smerovima će ove godine biti jednocifren ukupno, ako uopšte bude upisa.
Broj upisanih na svim nastavničkim smerovima zajedno će ove godine biti jednocifren, ako uopšte bude upisa.
Opet smo bolji od zapada (ovaj podatak je samo za proslu godinu)
![]()
U Britaniji 40.000 nastavnika napustilo državne škole
Sve veći broj nastavnika i učitelja u Velikoj Britaniji napušta tu profesiju i samo u posljednjih godinu dana oko 40.000 prosvjetnih radnika napustilo je državne škole.rtcg.me
Šta nije u redu sa vama naprdnim radikalima? Što toliko mrzite školu? Ovo su duboke traume iz detinjstva ali prosvetni radnici sigurno nisu uzrok.Prosvetni radnici su inace poznati po tome da im je poslovna sposobnost niska, plus su i kao studenti bili medju najgorima. Smatra se da u prosveti zavrse oni koji nisu za privredu (ili su studirali stvari koje nemaju primenu u zivotu tj. ne mogu da se bave nicim konkretnim).
па тамо је било постављено милион тои тои-ова... Зар је могуће да им то није довољно, или је ово много лакше...Још даље, иза, у жбуњу, прави пољски веце.
To u ljudi nesputani i prirodni.па тамо је било постављено милион тои тои-ова... Зар је могуће да им то није довољно, или је ово много лакше...
On samo pokazuje svoju nepsutanu seksualnost i musku snagu.Овај перверзни камп постаје све накараднији и накараднији. Да ова гестикулација није нека примитивна љубавна порука за Марту Кос?
Normalno. Svako ko misli suprotno laze sebe. Uvek ce biti dobrih i normalnih ljudi ali slika prosecnog srbende uopste nije sjajna i ocekivati da se to promeni kroz par godina.............lol.„Pljunuli su me kad sam prošla pored Ćacilenda, ja sam im rekla da na mojoj muci zarađuju 50 evra“: Majka Stefana Hrke otišla iz Srbije jer joj je bezbednost ugrožena
![]()
"Pljunuli su me kad sam prošla pored Ćacilenda, ja sam im rekla da na mojoj muci zarađuju 50 evra": Majka Stefana Hrke otišla iz Srbije jer joj je bezbednost ugrožena
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke koji je poginuo prilikom obrušavanja nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu, kazala je gostujući u emisiji "Probudi se" na TV Nova da joj je jako žao što danas neće biti sa studentima i građanima, što neće moći da upali sveću svom sinu, ali da je morala da...nova.rs
Prilično me demoralisala ova vest.
Sve manje mislim da ovde može da bude bolje, odnosno sve manje i manje boljitke očekujem ako ikad i krene neka promena.
Da. Cacilend je na zalost slika vecinske Srbije.Normalno. Svako ko misli suprotno laze sebe. Uvek ce biti dobrih i normalnih ljudi ali slika prosecnog srbende uopste nije sjajna i ocekivati da se to promeni kroz par godina.............lol.
Bes'te ko moze, bez zezanja i prestanite da lazete sebe i cekate neki boljitak. Ja sam sebi to isto govorio 15 godina pa sam prestao da verujem. Caciland vam jeste prava slika Smrdije. I kad ne vidite te ljude, oni su tu samo im vlast zadnje vreme daje priliku da se "istaknu" pa imate priliku da ih vidite svaki dan
@Bender Rodriguez bez zezanja, prestani da trazis razloge da ostanes i trazi nacine da odes i spasis sebe
Majko mila koja patetika, pradeda sto je probijao Solunski front gleda i neverue.Normalno. Svako ko misli suprotno laze sebe. Uvek ce biti dobrih i normalnih ljudi ali slika prosecnog srbende uopste nije sjajna i ocekivati da se to promeni kroz par godina.............lol.
Bes'te ko moze, bez zezanja i prestanite da lazete sebe i cekate neki boljitak. Ja sam sebi to isto govorio 15 godina pa sam prestao da verujem. Caciland vam jeste prava slika Smrdije. I kad ne vidite te ljude, oni su tu samo im vlast zadnje vreme daje priliku da se "istaknu" pa imate priliku da ih vidite svaki dan
@Bender Rodriguez bez zezanja, prestani da trazis razloge da ostanes i trazi nacine da odes i spasis sebe i ostatak zivota