@dejanbg88 au druze kako se ti nalupa na ovoj temi agitovanjem za stranku. Sta pricas ti, ne poznajem nikoga mojih godina da se slabije seca necega, ili te nije zanimalo. Ja sam studirao slicnu temu i obilazio gradilista pre 15 tak godina. Pre 20 godina je bila u gradnji i pri kraju druga traka do Horgosa. Pre 15 godina je bio u gradnji juzni i istocni krak koridora 10 kao veoma kompleksni projekti i sa na tenderu izabranim izvodjacima radova. Sta to znaci, izabrani su po Srbiju najpovoljniji izvodjaci, ne burazeri, kumovi i dripci sa Kosmeta. Kada je sekta dosla na vlast radovi su bili na nekih 80 posto, sa nekim zavrsenim deonicama na juznom kraku i sa obezbedjenim finansiranjem i izvesnim zavrsetkom radova na oba kraka. U vreme dolaska sekte na vlast je bio pri kraju i brzi put do Kragujevca, a pre 15 godina je zapocet i Beograd Cacak, ako bi znao Tadic je potpisao sa Azerima gradnju deonice Ljig - Cacak i radovi su zapoceti. Prema tome to sto je tebi nesto bio san, drugima nije bio san jer su bili svesni i gde su o sta se radi. Znam da verovatno lovis one sto se ne secaju i da je to tvoja ciljna grupa, ali eto ima nas i koji se secamo i koji nismo pali u vrtlog dezinformacija