Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Има нечег у томе кад се српски сељак побуни. :vops:

Нема буне ако није народна и сељачка, овако сирова, храбра али ведра и увек помало комична.
da da

Priprema za usvajanje putinovog zakona o stranim agentima. Asimilacija u ruski svet. Teško crnilo.

1000017739.png

Priprema za usvajanje putinovog zakona o stranim agentima. Asimilacija u ruski svet. Teško crnilo.

Pogledajte prilog 230446
Ruski zakon je kopija americokg istovrsnog zakona o stranim agentima. I sam to znas.

Na zalost gradjani ne mogu ni da nacnu aparat sile bez pomoci iznutra.
U svim diktaturama postojali su casni ljudi u organima sile.
U Srbiji ne, jer je koncept casti nepoznat kod nas.

Mnogi se iz koliko toliko udobnog Beograda cude zasto ljudi u provinciji napadaju policiju, te Huljine pse.
Savetujem vam da posetite neki grad u Srbiji, umesto sto idete u Grcku. Evo, ja sma bio u Valjevu i raspitao se.
Sanacete sta radi radikalsko djubre tamo i kakva prava traze za sebe i kako eksplatisu ljude.
Samo je jos ostalo pravo prve bracne noci koje jos uvek nemaju.

Poslednja izmena:
o kontinuitetu kriminala u Novom Sadu, od doba Pajtica do doba Andreja.
Svi su isti.

ovo je zastrasujuce. Strela Obrenovac pripada Andreju. Sdaa je Sapicevo ponasanje jasnije.

BIA mora da se ukine.

Poslednja izmena:
Prenosim komentar sa Google Maps o proizvođaču slatkiša Nelly Loznica.
S obzirom da sredstvima javnog informisanja kruže glasine da gospodin Mitar Obradović vlasnik fabrike čokolade Neli iz Loznice radnicima protivzakonito ukida pravo na slobodan dan, uvodi neplaćeni vikend, svodi ih na minimalac mimo potpisanog ugovora, ja kao kupac obustavljam kupovinu i konzumaciju proizvoda ove kompanije. Glasine koje negativno utiču na moj stav ne mogu da potvrdim, nego kao verni kupac iskazujem zabrinutost na osnovu javno dostupnih informacija, a iskaze pomenutog gospodina u intervjuu Telegrafa doživljavam kao neprofesionalne i preteće, što za mene formira negativan utisak o vlasniku i kompaniji koju predstavlja.
Obična priča iz unutrašnjosti. Ovi su dobro prošli jer su prijavljeni, ne uzimaju im deo minimalca, već samo besplatno dodatno rade vikendom.

Prenosim komentar sa Google Maps o proizvođaču slatkiša Nelly Loznica.

Obična priča iz unutrašnjosti. Ovi su dobro prošli jer su prijavljeni, ne uzimaju im deo minimalca, već samo besplatno dodatno rade vikendom.
Strasne su scene po unutrasnjosti kad npr gazda dodje da uzme deo minimalca radnicima i onda direktno putuje na Tajland.
Samo jos veca inflacijai ekonomski krah moze da nas spase.

Ostaće SNS mentoli bez previše sposobnih ljudi da drže zemlju na leđima i u funkciji.

Otići će im (ili završiti na birou) previše vozača, previše mehaničara, previše lekara, previše inženjera, previše specijalista, previše vojnika.

Neće svi do jednog otići ali će se javiti nestašice i problemi i u drugim sektorima kao što su se javili npr u sektoru vozača i vojnika.

Ali SNS mentoli odgajani na ulicama i stadionima, sa kupljenim diplomama i šupljim lobanjama nisu u stanju to da shvate. Misle da će sve moći da reše uvozom tuđina, a ne kapiraju da to em nije moguće, em takvi eksperimenti vode u vrtlog mnogo većih i mnogo gorih problema.

SNS gluperde...

Da li je moguce pomoci nekako finansijski ovom rudaru?
Zar ne bi bilo dobro da mu svi pomognemo, za pocetak dok ne nadje drugi posao.

Najstrasnije je to sto u EPS-u svi cute.
Jer mi smo drustvo nulte solidarnosti.

Mitropolit David uporedio studente sa ustašama: Traži se reakcija Porfirija

Kada bude Vučić otišao sa vlasti, sadašnja SPC će izgubiti svog najvećeg finansijera.

Tužno je videti na šta je spala SPC pod Profitijem kao patrijarhom.
SPC je kriminalna organizacija, kao i SNS.
Upadljivo je skoro potpuno cutanje jos jedne kriminalne ekipe - lekara.
Kako ce da gule obolele od raka, akoim ode HUlja?

Poslednja izmena:
Možda bi neko od organizacija mogao da napravi akciju i žiro račun ili SMS akciju.
Mitropolit David uporedio studente sa ustašama: Traži se reakcija Porfirija

Kada bude Vučić otišao sa vlasti, sadašnja SPC će izgubiti svog najvećeg finansijera.

Tužno je videti na šta je spala SPC pod Profitijem kao patrijarhom.
Ma koga briga šta kažu popovi, pogotovu ti kupljeni i odsečeni od realnosti. Samo ih treba ignorisati, ili ko voli, terati ih u majčinu.

Meni ne trebaju ni crkva ni popovi da bih imao vere i duhovnost. Kao i kodekse i moralni kompas, koji i ne moraju da budu zavisni od verovanja ili neverovanja u više sile.

Treba ih izbojkotovati i izignorisati kao i svaki drugi entitet ili biznis. Kao što razumni ljudi ne gledaju Pink, tako bi trebalo i godinu dana da iskuliraju i izbojkotuju SPC, ili bar sve one popove koji jasno i glasno govore protiv slobode i pravde a za SNS i Nelečenog. I u roku od godinu dana na kolenima bi nas molili da im se vratimo a i cene usluga bi oborili za 70% samo da ne ostanu na ulici. 😁

Mnogo su počeli da mi idu na živce (kao kolektiv). I inače samo s..u a ništa ne rade a tek sad kad dovate da podržavaju zlo a laju protiv pravde i slobode, treba ih napenaliti i izbojkotovati.

Јавна предузећа су прожета партијским послушницима који су ту да дисциплинују као организам ћелијама тумора.

Ostaće SNS mentoli bez previše sposobnih ljudi da drže zemlju na leđima i u funkciji.

Otići će im (ili završiti na birou) previše vozača, previše mehaničara, previše lekara, previše inženjera, previše specijalista, previše vojnika.

Neće svi do jednog otići ali će se javiti nestašice i problemi i u drugim sektorima kao što su se javili npr u sektoru vozača i vojnika.

Ali SNS mentoli odgajani na ulicama i stadionima, sa kupljenim diplomama i šupljim lobanjama nisu u stanju to da shvate. Misle da će sve moći da reše uvozom tuđina, a ne kapiraju da to em nije moguće, em takvi eksperimenti vode u vrtlog mnogo većih i mnogo gorih problema.

SNS gluperde...
Не можеш да објасниш некоме које рођен глуп и заостао. Зато његова странка има толико чланова јер су сви у њој тупави и неписмени, а то њему помаже да се истакне међу њима. Он добија унапред припремљена питања и одговоре које научи напамет. Кад се појави пред таблоидима и кокошарник телевизијама у власништву Митровића и остале екипе, и кад све то изусти, онда његови гласачи који то гледају или читају помисле да је он паметан, продуховљен или промућаран, иако није. Глуп је кô тоцило! Био и остао.

Vrh