Zvezdarac77
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.03.2019.
- Pohvaljen
- 1.579
Bože Bože još se on hvali ovim kantama
Dobra ideja, uz to bih mogao da proslavim kad padne ova vlast i uz naravno najskuplji vatrometIma da leti i on uskoro
Ja već gledam koj viski da kupim da proslavim
Da imam keš proslavio bih njegov odlazak s nemanjicko blue label
Jedan e-bus košta koliko 2 trolejbusa. Ganguloid štedljiv do bola, baš je na nekoj konferenciji kukao da "jedan trolejbus košta koliko 3 obična autobusa", koliko tek košta trolejbuska mreža koju je o našem trošku menjao prošle godine u ovo vreme, a sad bi da je demontira? Zajednički džep sve trpi, vidi se da je nepomenikov najbolji učenik.Kada govorimo o uporednim troškovima, evo isečka iz jednog mog rada, od pre 9 godina. Podaci su bili uzeti od GSPa i nekoliko beogradskih privatnika. Cene su se menjale (sada sve slobodno možete pomnožiti sa 2), ali su odnosi ostali slični.
Pogledajte prilog 227697
Ako grad Beograd ne moze da isfinansira kupovinu par stotina autobusa onda nesto stvarno nije u redu sa gradom BeogradomA sa kojim vozilima se planira povratak tih linija, s obzirom da je većina GSPovih pogona u škripcu sa vozilima i po ovoj trenutnoj raspodeli?
E sad su zahtevi kako treba, ocuvanje trolejbuskog podsistema i depo na Dorćolu mora da bude prioritet.Piše mi mnogo ljudi i pita koji su tačno zahtevi protesta radnika GSP-a u sredu jer postoji mala zabuna jer je promenjen deo zahteva,
Ovo su zahtevi radnika koji organizuju protest.
Pogledajte prilog 228208