Šta je novo?

Trolejbusi

I trola je juče bila na Aurokomandi da čuva studente sa traktorima poljoprivrednika. Reakcije su bile neverovatne, puno studenta je htelo da se slika sa trolom a neki su i kritikovali što je linija 28 a ne 29. 🚎
IMG_20250128_005740_661.jpg
IMG_20250128_005740_739.jpg

Nije valjda #2070 otpisana? Do skoro je išla. Koji je garažni trole pored #2070? Da nije #2081? A što je beše #2050 otpisana? Ona je išla do kraja 2023. ako se ne varam. Neka me neko ispravi ako sam pogrešio.

Тексту фале закључци са анлизом. Много смо писали на форуму, не видим због чега јавности не показати зашто су троле боље решење за Београд, а такође и фотографијеса примерима како изгледају нове троле.

Hvala na tekstu i anketi BB redakciji. Slažem se za zaključak teksta mada je to možda i previše tražiti. Što se tiče fotografija pretpostavljam da su problem autorska prava.

Sve u svemu čujem da su radnici GSP-a sve nezadovljniji jer shvataju šta znači potencijalno davanje 7 trolejbuskih linija i depoa Dorćol Streli, svašta se priča. Videćemo šta će biti.

Danas je 22 išla do Studentskog trga u nekom trenutku, ja sam bio u 29, kad je kod vozača ušao neki njegov kolega i rekao mu da prebaci displej sa 29 na 22 i da vozi do Kruševačke ili Uciteljskog naselja, razlog ne znam

Prilozi

• IMG_6357.png
    IMG_6357.png
    356,1 KB · Pregleda: 31
Oko 17h BKM crko nasred okretanja između Beogradske i Kralja Milana i zablokirao i trolejbuse i tramvaje. Divota.

Vrh