Ах, има смисла.neam pojma, deluje da je scenario
Није то ништа. Иди у Франкфурт, Берлин или Штутгарт да тамо видиш језу. Појавили су се потпуно аутоматизовани мегамаркети у којима нема живе душе. Рафови су дупке пуни хране, али нема особље. Касе су аутоматизоване, као и надзорни систем, фотоћелије против крађе и слично. Уђеш унутра, покупујеш сву храну која ти је потребна, стигнеш до каса које говоре, убациш новчаницу, или кредитну картицу. Уређај ти врати кусур, хидраулична врата се отворе, изађеш и то је то. То нам је испричао пре неколико месеци пријатељ мог ћалета који живи у Немачкој већ 40 година. Језиво. Као да си у апокалиптичном филму. Немци су почели то увелико да практикују, и планирају да отпусте сво особље у мегамаркетима у будућности. Мене овакве ствари плаше.I u Švedskoj je slično, na železničkoj stanici u Norkipingu nema nikoga, samo automat za kupovinu karata, neobeleženi peroni... da nije bilo tamo ljudi da pitam koji je koji perod i za koji vagon sam kupio kartu (pošto se tamo i vagoni razlikuju) ne bih se snašao lako.
Meni to zvuči na amazon store ili na taj koncept.Није то ништа. Иди у Франкфурт, Берлин или Штутгарт да тамо видиш језу. Појавили су се потпуно аутоматизовани мегамаркети у којима нема живе душе. Рафови су дупке пуни хране, али нема особље. Касе су аутоматизоване, као и надзорни систем, фотоћелије против крађе и слично. Уђеш унутра, покупујеш сву храну која ти је потребна, стигнеш до каса које говоре, убациш новчаницу, или кредитну картицу. Уређај ти врати кусур, хидраулична врата се отворе, изађеш и то је то. То нам је испричао пре неколико месеци пријатељ мог ћалета који живи у Немачкој већ 40 година. Језиво. Као да си у апокалиптичном филму. Немци су почели то увелико да практикују, и планирају да отпусте сво особље у мегамаркетима у будућности. Мене овакве ствари плаше.
A da l' je Terzino?
Hahahahahahahhahahaaa
Ljubljanski konjušar bora čorba je to još odavno opevaoNe vidiš trend ubijanja žena od stane tzv "partnera".
Na zapadu nista novo,Koja pesma?
Ne vidim, priznajem.Ne vidiš trend ubijanja žena od stane tzv "partnera".
U Hrvatskoj je doslo prekjuce do duplog androcida.Aj sad da vidimo koliko dnevno muškaraca bude primljeno u Urgentni ili u mrtvačnicu zbog nekog nasilja ili zločinom nad njima. Pa tad niko ne priča o "androcidu".