Zašto bi računali poslednjih 12 godina bez metroa? Metro u Londonu je pušten 1863. Znači bez metroa smo više od 150 godina. Nije ga napravio ni Tito uz sve milijarde koje je dobio, a ni posle njega niko. Mene više čudi kako ga "moćna SFRJ" nije napravila. Mogao je Tito da napravi par trasa makar tamo kod svojih u Zagrebu ili Ljubljani.
Moje opažanje je samo to da kako u koju god temu ovde da uđem, isti likovi pljuju sve redom. Kako se ne zamorite više od toga.
Kao što je tvoje pravo da hejtuješ i ja imam pravo da to prokomentarišem. Ne mislim da mora sve da se hvali niti me briga da li neko hvali ili kritikuje ovo ili ono. Ali toliki nivo hejta stvara mentalno zagađenje.
Mislim, rušenje BnV i slične nebuloze - na čemu ste ljudi?
Pa sta trebamo da radimo?
Imas li ti oci? Gde zivis? Kreces li se gradom? Izlazis li napolje? Jesi bio na Slaviji skoro? Trgu? Bilo gde? Stave kocke, okrecu ih sest puta i onda ih skinu i vrate asfalt, a potrosili koliko para? Sta treba da vicemo - Vau, o je, Srbija pobedjuje?
Evo, ovaj mostic. Super, lepo, ok. Ne vidim pljuvanje.
Beobuild video, nema nijedan dislajk
Tito je umro 1980. godine i u tom trenutku je metro imalo 30 zemalja na svetu. Sada je 2024. godina i u medjuvremenu su metro dobili Nigerija, Banglades... i sad mi trebamo da se divimo metrou, kakav god da je.
Ako je dobar, svaka cast, ako nesto ne valja, pa sta je problem reci? Objasni mi?
Jel ti Slavija super, jel provodis vreme tamo? Sta treba, cutati?
I jos peru pare i kradu maksimalno. Ajde nekako, ali nekako da to neko poklanja sve, pa, ajde, nema veze. Ako ce neko da nam napravi metro za dz, ok, nek ide metro i gde treba i ne treba. Ali ako ne valja trasa, problem je sta konkrektno?
Hoces ti da se zaduzis, uzmes nekog da ti renovira stan, das mu daleko vise nego sto realno to sve kosta, on ti napravi sve ocajno i ti ces da cutis? Bitno je da se radi samo?
Ajde onda, kada budes nesto renovirao u stanu/kuci, zovi mene da ti radim, ja nemam pojma o tome, ali da me jako dobro platis, nekoliko puta vise nego sto to kosta realno i da mi ne zameras kako sam nesto uradio, bitno je samo da se radi. Dogovoreno?