To za sta sad pisu mailove bice gotovo za 2-3 godine tako da nije isto, cinjenica je da je promet opao, ali dosta je i bilo kupovine dok jos nije ni gradiliste ogradjeno. Ovo sto je pri kraju je 99% odavno rasprodato osim ako je suludo visoka cena ili je krs raspored itd itd. Kome je investicija manje vise svejedno mu je da li kupuje stan koji ce biti gotov za 6 meseci ili za 36, ali kome je stambeno pitanje nije svejedno. Sto se ove zgrade tice, poslednja inf koju sam dobio je kraj marta pocetak aprila kljucevi, a da se cujemo pocetkom februara da eventualno dodjemo sa majstorima zbog mera za namestaj itd. Videcemo koliko je to tacno, ali dobar deo stanova je zavrsen. Npr bio sam u stanu na cetvrtom spratu koji je potpuno gotov unutra, dok naravno stanovi na petom i sestom nisu. Npr na petom spratu sa tada bile zavrsene plocice ali jos nisu krenuli sa parketom, a to je bilo pre 10ak dana. Receno mi je da ce se ulaz, hodnici, prilaz i garaza zavrsavati uporedo sa stanovima na 5. i 6. spratu. Sto se samih radova, materijala itd tice ono sto mi je interesantno su jako visoki radijatori u dnevnoj sobi, ne znam da li sam igde video to, rekao bih bar 1.3m visina, nije da mi smeta ali eto moram da prokomentarisem.
Sent from my MI 9 using Tapatalk