Nije mi se isplatilo da raskidam 3 ugovora Častiće sa ariston velis bojlerima i oraspoložiće meKada si znao šta će biti zašto nisi raskinuo predugovor i kupio na drugom mestu?
Hoćemo li svi dobiti te bojlere sa imenom i prezimenom ili samo ti? I kakvi su to bojleri?Nije mi se isplatilo da raskidam 3 ugovora Častiće sa ariston velis bojlerima i oraspoložiće me
jesi siguran? Vec su ugradjeni bojleri, a mislim da nisu Ariston…Nije mi se isplatilo da raskidam 3 ugovora Častiće sa ariston velis bojlerima i oraspoložiće me
Alfa daj još koju fotku, vidim da imaš... Koje su to pločice tačno? Ja sam birao neke najsvetlije što su imali a ne znam ni kako izgledaju...Da i to dokumentujemo. Preko probijenih rokova i manjka informacija i da se predje ali sto bojler nije ariston, narod da izadje na ulice...Pogledajte prilog 185732
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Pfff… i ovo mi liči na kupatilo gde je neko doplaćivao… U ostalim stanovima je klasična tuš kabina, klasična baterija, klasični lavabo…Bukvalno imam još dve fotke kupatila, evo okačiću ih. To nije moj stan, ali pločice su white naturale, dakle te najsvetlije, a i ja sam njih uzeo svakako. Moj stan još nije u ovoj fazi te zato i nemam nekih više slika koje bi bile značajne.
Pogledajte prilog 185757
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Takodje i jednostavnije i lepseMeni nije jasno zašto je ovo skuplja varijanta od klasične tuš kabine a izgleda mnogo jednostavnije...
Na kom kraju? Ne vidi se kraj ovog epskog projektaOvako "diskretno" i nije toliko strašno... Samo ne znam na kraju šta će sve biti zeleno, da ne preteraju.
Danas sam isao pa sam pitao za potvrdu, kao sto je neko dole napisao pre svega zbog velicine kupatila je podela veci stanovi staklo manji tus kabina.Pfff… i ovo mi liči na kupatilo gde je neko doplaćivao… U ostalim stanovima je klasična tuš kabina, klasična baterija, klasični lavabo…
Lepo je sto su kupce to obavestili… nego je jedini izbor buo izmedju kade (po projektu) i tuš kabine….Danas sam isao pa sam pitao za potvrdu, kao sto je neko dole napisao pre svega zbog velicine kupatila je podela veci stanovi staklo manji tus kabina.
Tus kabine su ok, nisu nesto kabaste ali nista posebno
Ko je hteo mogao je da im se javi ranije da se odradi drugacija priprema i bude staklo umesto kabine
mart pretpostavka? ili imas neku relevantnu info….Naravno da nije.
Verujem da je oko 270cm, koji cm gore/dole .
Biće ovo u martu građevinski završeno.
Ovi sa gradilista kazu mart mozda bude malog kasnjenja, ali ne bi trebalo. ovo je informacija od jucemart pretpostavka? ili imas neku relevantnu info….