Šta je novo?

ADA CIGANLIJA - Beogradsko more

Šta znači to od kraja avgusta. Od kog tačno dana krajem avgusta stupa na snagu zabrana ulaska kupača u jezero.. Koliko sam razumeo, celo jezero je zatvoreno za kupače..

Opominjaće, al možda neće tako striktno forsirati odredbe u delu gde se takmičenje ne održava. Slično kao naplata karata u prevozu. Odredbe postoje, al mnogi se švercuju..

U svakom slučaju "poslednji dani avgusta" će pokazati. A jezero od najavljenog zahlađenja u ponedeljak nije prioritet.. a do tada jeste..
 
To ti samo u sustini znaci - mi smo zatvorili sezonu pa ako se neko udavi, jesmo lepo rekli da je zatvorena sezona, nismo mi krivi. Sto bi placali spasioce... A niko ne zna kakvo ce vreme biti kada se zavrsi SP. I to je inace stav vlasti prema kupalistu - nije nas briga hocete li se udaviti, bitno je da se ne udavite dok traje sezona da ne ispadnemo mi krivi.

Kao da su oni momci koji su se udavili pre neki mesec negde mogli da vide neki znak, naidju na nekoga ko bi im skrenuo paznju... nije sezona, udavi se, ko te j.
 
To ti samo u sustini znaci - mi smo zatvorili sezonu pa ako se neko udavi, jesmo lepo rekli da je zatvorena sezona, nismo mi krivi.

Okačili na sajt obaveštenje i molbu.. kud ćeš više..

Na licu mesta ništa ne ukazuje da se od uskoro ne sme u vodu..

Sigurno će od subote imati neko ljudstvo u zoni gde se takmičenje održava.. Sigurno će i tu ljudi ulaziti u plićak, a u delovima gde se ne održava a nadam se da će poslednji deo jezera biti off zona za takmičenje, tu možda neko malo i zapliva...

Ja ću otići u subotu ujutru pa ću preneti utiske.
 
Beki moraš da se odlučiš ne može direktorka i ovaj gliser.
 
Prvenstvo u veslanju je od 3-10 septembra. Ne verujem da će za vikend i na +40 braniti ljudima kupanje jer bi to samo kompletni id*** uradili.

Mada.....
 
U dubinama je isečeno rastinje, barem na nudističkoj, može lepo da se pliva
 
Postavljeni ponton za takmičenje, podignute šatre kao za Kosovski boj na skoro svim zelenim površinama, dovučeni toi toi neki narandžansti novi, i takooooooo

IMG_20230826_055917-01.jpeg
 
Ponton znači do te polovine je takmičenje a odatle nadalje je slobodna zona za plivače? 🙂
 
Pretpostavljam da bi tako trebalo da bude.
Pokušavam se setim prošle godine kad je bilo takmičenje kakva je organizacija bila ali nešto mi ne ide 😂
 
Мало ми невероватно звучи да екипе долазе чак 10 дана пред такмичење,
па за Светско првенство у фудбалу у Катару наши фудбалери су дошли дан пред почетак и 4,5 дана пред своју прву утакмицу,
шта ће да раде 10 дана у Београду, то су велики трошкови по хотелима, да ли је неко данас био, да ли уопште има веслача
 
Danas je zadnji dan sezone na adi, više nema spasilaca.

Па то је онда друго, требали су да кажу нема више спасилаца купате се на сопствену одговорност, а не забрањујемо купање због првенства у веслању које ће да буде за 10 дана,
не знам само колики трошкови могу да буду за плате спасилаца за још 15 дана или месец дана, ионако троше паре из буџета на глупости.
 
Jutros oko 7h su zatvarali onim metalnim ogradama pristup biciklističkoj stazi na nbgd strani, ne znam da li su isto radili i na makiškoj strani jer nisam tuda prolazio.

Ne znam jel planiraju da zatvaraju stazu na tom delu dok traje prvenstvo ali i ako to urade stvarno su id***
 
Ада

Управо с Аде: знатно је више људи, бицикала, мотора, опреме за плажу, вероватно зато што је викенд - када ја практично никад не долазим; слободно се сунча и купа свуда, чак и тамо где су ограде.
Снимци су с бицикла.































 
Voleo bih da te uhvatim da me slikas ovako na plazi ili jos gore devojku ovako sa ledja dok vozi bajs, da bacim i telefon u Adu ;)😘
 
Vrh