Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Па оно, није обавезно да је дубоки интернет. лако се данас трује на интернету. има доста токсичног садржаја по класичним друштвеним мрежама.

Сећам се предавања о сектама где се обично циљају на интелигентнији млади који се интересују за књиге. Често врбовање буде и индиректно, преко књига, текстова или видео садржаја.
Ко зна, ништа није искључено.
 
Moj utisak je da većina school Shooter odmah nakon zločina ima u planu suicid, jer dalji život zaista besmislen. Neki i prezive jer ih policija spreči u pokušaju suicida.

Recimo da je narcisoid i psihopata. Kako je zamislio budućnost svoje porodice nakon zločina?
 
Pisao sam svojevremeno o razlikama između društvenih mreža i zašto je ŠitTok tu posebsan i gori od svih. Mrzi me sad da se ponavljam. Ali reći ću samo da je ŠitTok posebno zlo. Drugo najveće zlo posle njega je Shitstagram.

Ako se već sprema neka sankcija za neku mrežu ili medij (sankcija može da bude i javna osuda, ne zabrana od sudije), to treba da bude ŠitTok. Sve ostalo je skretanje pažnje i lažno moralisanje a la Jack Thompson (ko ne zna dotičnog, nek progugla) i Killary Clinton koja se svojevremeno nake'jala o svakoj mogućoj temi morala i poštenja, a u Americi ona i njen muž važe za neformalne masovne ubice, čak i ako ne računamo sve ratove koje su izazvali ili doprineli, jer su mnogi koji bi im se politički ili novinarski zamerili završavali pod zemljom.
 
Mene nervira način na koji istripovani roditelji izgovaraju reči ,,Ribnikar" i ,,Ribnikarci", kao da školuju decu na Sorboni i plaćaju školarinu 50.000 EUR godišnje (zapravo je sve za dž, ali opet ,,elitno").

U pitanju je najobičnija državna škola sa milion hroničnih problema i vrlo diskutabilnom upravom. Rezultati na takmičenjima spram broja učenika nisu ništa bolji ništa bolji nego u drugim školama.

Članovi školskog odbora su očaj živi, istripovani sendvičari sa pričama o elitizmu, posebnosti, izvanrednosti, što je jako neumesno i nije tema razgovora.

Bila je čak i jedna koja je psovala i prostačila na mestu tragedije, vikala kako je njena ćerka bila na spisku, a nije, kako je Kosta mnogo loš jer je njenoj ćerki u sedmom osnovne branio da puši (!)...

Pretpostavljam da je imala punu torbu sendviča, ali se na snimku nije videlo.

Dobar deo njih ostavlja utisak istripovanih mediokriteta koji su na sumnjiv način došli do bogatstva i preskupih kvadrata na Vračaru, ostaje im još samo da se tripuju kako su im deca toliko izuzetna, posebna i elitna.

Bilo je i onih sasvim Ok, koji ili ništa nisu rekli, ili su rekli tačno šta treba i kada treba.
 
Između ostalog, neko sa zlim namerama, iza koga stoji neka interesna grupa, mu je mogao dostaviti mobilni telefon putem kog su komunicirali i reci mu da kada bude pripremio napad, telefon uništi. Policija onda nema način kako da uđe u trag. Oni jesu veštačili i njegov kompjuter i mobilni telefon, ali ko kaže da nije imao još neki treći uređaj.
:D:D:D:D:D:D
 
Koja gomila budalaština... a sve samo zato što se Vođi opasno drma presto, pa u sve ovo mora da se ubaci priča o nekim mračnim (zapadnim) silama, koje su smislile pakleni plan da sruše Božanstvo koje vodi ovu zemlju u propast.
 
Ja bih rekao da Hristijana previše mašta, suviše nategnute verzije događaja, bez realnih potkrepljenja ali takođe mislim da nema neku mračnu agendu ili da dobije pare za svoje zalaganje. 🙂 Treba da se držimo onoga što znamo, što je izašlo u javnost kao nesumnjiva činjenica i u odnosu na to da donosimo zaključke.

Ja ne mislim da je KK bio direktno instruisan. Nisam video ni jedan dokaz u tom smeru i deluje mi malo verovatno. 🙂
 
Koja gomila budalaština... a sve samo zato što se Vođi opasno drma presto, pa u sve ovo mora da se ubaci priča o nekim mračnim (zapadnim) silama, koje su smislile pakleni plan da sruše Božanstvo koje vodi ovu zemlju u propast.
Ne treba biti mnogo socijalno inteligentan pa na osnovu svega što sam do sada pisala, između ostalog i na pretposlednjoj stranici, zaključiti u kojoj meri sam protivnik aktuelne vlasti i koliko se radujem protestima.

Takođe sam naznačila da su AV i AB samo tragikomične karikature, a da je mnogo veći problem dobro razradjena psihopatska mašinerija koja je ušla u sve pore društva i podrazumeva mnogo sire odrednice vlasti (sudije, advokati, direktori javnih ustanova, ministri). Sve i sa promenom vlasti, čisto sumnjam da će oni tek tako da napuste svoje pozicije, pre će biti da će samo menjati dres.

Svako iole informisan zna da se na internetu ne nalaze samo mece dobrići, da ima svakakvih organizovanih grupa koje sa detaljnom pripremom navlače decu na svaku vrstu zla. Dokazano je da su mnoga deca počinila suicid tako što su ih na to naveli neki ,,online prijatelji".

Da li je bio ili nije bio instruisan, dokazaće istraga i psihološka procena, to je samo jedna od pretpostavki.
 
Da li je bio ili nije bio instruisan, dokazaće istraga i psihološka procena, to je samo jedna od pretpostavki.
Pretpostavka koja je do sada izneta samo ovde i nigde više.

Dok je, s druge strane, pretpostavka i teorija da se možda radi o narcisoidu (a ne psihopati) iznošena više puta u javnosti, a de facto i potvrđena analizama nekih psihijatara u intervjuima. Kao i činjenicom da mali bolid samo pita jel postao zvezda.


Da je bilo kakvih god instruisanja, Nelečeni (Vučić) i Partija bi do sada to otkrili, povezali, iskonstruisali u širu priču i celu Srbiju od Subotice do Preševa obavestili o tome. Kao što su to uradili sa slučajem Uroša Blažića, pa od jedne blesave majice sa maturske ekskurzije izgradili kenjažu da je lik veličao Hitlera, a na pokolj se odlučio jer ga je instruirala kako ono beše... "podzemna mreža ultradesničara širom Evrope". 😱🤣 Pa se posle ispostavilo da se ipak radilo o majici sa stare maturske ekskurzije, a Nemačka i Hitler s time imaju toliko veze da Nemačke čak ni nema na karti na majici

A čim oni ćute i otežu sa Kecmanom, znači da nemaju ništa. Odnosno ništa izvan toga da su krivi roditelji, država, zakoni i sama njegova bolest.

A ova stalna insistiranja i spinovanja da ga je neko instruirao ili zaposeo, ne samo da nemaju nikakve logike, nego mogu samo da budu zloupotrebljena od strane režima da izmisle novog krivca i metu i da time spiraju ljagu i odgovornost sa sebe a prebace ih na neku nepostojeću sektu. I svako ko nastavi da učestvuje u tome i da širi takve nebuloze, radi samo režimu u korist. Pa sad nebitno da li ga svesno podržava ili ne podržava. Ali takve radnje i tvrdnje idu u korist SNSu. A postoji i reč koja opisuje ljude koji rade u nečiju korist, a da nisu ni svesni. Zovu se korisni idiioti. Pa sad, ko želi da bude to, neka bude...
 
Poslednja izmena:
Danas sam prosao pored skole VR.
Video sam jednu zenu kako place i stavlaj ruzu na onu gomilu cveca.
Majka jedne od ubijenih.

Kad covek to vidi pozeli da KK i njegov ludi otac i majka budu temeljno unisteni.
Da malom ubici ludnica bude jedino mesto gde moze da zivi.
Da se i za 10 i 20 i 30 godina zna da je zatocen.
Da majka umesto naucnice ostatak zivota zivi kao cistacica.

Jedini nacin da se oni koje nali zlocinac nije ubio, a koji su na spisku budu sigurni.
Ne treba nama pravda nego osveta.
Osveta koja ce uterati strah u kosti svima kojima padne ne apmet da ponove zlocin.
 
Kad covek to vidi pozeli da KK i njegov ludi otac i majka budu temeljno unisteni.
Da majka umesto naucnice ostatak zivota zivi kao cistacica.
Ne treba nama pravda nego osveta.

Ti si jedan najobičniji trol.

Otkud znaš da majka nije bila skroz ok žena u rangu većine drugih majki? Jel dokazan neki propust na njenoj strani?

Video si tužnu, potresnu scenu, i sad si poput 15togodišnjaka ostrašćen bez mere... Sve nezrelo pišeš..
 
Slazem se sa Mc-om.
Ego treba surovo kaznjavati.
Ne pad s konja na magarca, vec pad s konja na ovna.
Potpuni gubitak ugleda, za nauk svima.
 
  • Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Ti si jedan najobičniji trol.

Otkud znaš da majka nije bila skroz ok žena u rangu većine drugih majki? Jel dokazan neki propust na njenoj strani?

Video si tužnu, potresnu scenu, i sad si poput 15togodišnjaka ostrašćen bez mere... Sve nezrelo pišeš..
Njen sin je njen propust.
Nije znala mozda da ga otac vodi na pucanje.

Koliko ljudi sad place zbog KK i njegove porodice (izuzimajuci sestru).

Nisi video scenu i ne znas koliko je strasno.
I oni panduri sto stoje tamo, i njima idu suze.
 
Znaš koliko dece u Americi ide na pucanje. To što to nije bilo jasno regulisano kod nas sa koliko godina, kojom municijom se puca itd. je posebna tema. Ja sam za zabranu da deca borave u streljanama, ali ti pričaš nešto drugo. Krivična odgovornost je individualna i subjektivna.

Slazem se sa Mc-om.

Ne čudi me.
 
Освета је чин зла и мржње, чин незнабоштва. Чини се и да на њу најчешће позивају исти они који у уста узимају и творца у религијском смислу. То причам као апсолутни атеиста, али познавалац те људске слабости зване религија.

Слушајући оца страдале девојчице, а кога данас сви живи цитирају, драго ми је што за пријатеља ипак имам тако великог човека, а не животињу.

То што родитељима и пандурима и нама иду сузе, је нормално. Не иду ножеви и меци.
 
Sve tacno kako je Goje rekao.
Imamo tu slabu tacku.

Ako je osveta greh, onda je izvesno da ce se u paklu goreti.
Za mene jr taj covek junak. A ostalih 8 oceva? Sigurno cute ili ne misle isto, mozda cekaju idealnu priliku za poravnanje racuna. Za 10, 20 ili pitaj Boga koliko godina.
Oko za oko, zub za zub praksa na Balkanu postoji odavno. Revansizam bez pardona.
 
tresnje.jpg
 
Vreme je da se misli o Srbiji posle Vučića

Plašim se da nam pravo „doba čudovišta“ tek predstoji. Tek će se povampiriti svi koji su ovu vlast držali na vrhu, od mafije, preko organizacija krajnje desnice do raznoraznih „biznismena“. Vučić je od Srbije napravio zemlju koju najstrašnije stvari čekaju tek kada bude sišao ili pao s vlasti. To je njegovo zaveštanje


Filip Balunović, politički filozof - NIN 1. jun 2023


Odlična analiza, preporučujem.
 
Znaš koliko dece u Americi ide na pucanje. To što to nije bilo jasno regulisano kod nas sa koliko godina, kojom municijom se puca itd. je posebna tema. Ja sam za zabranu da deca borave u streljanama, ali ti pričaš nešto drugo. Krivična odgovornost je individualna i subjektivna.
Kod nas je potrebno da se takve stvari kontrolišu na način da nikada nisi siguran kada će da ti dođe inspekicija i da ti napiše kaznu, a ne da ili ne kontrolišu ili da ako idu u kontrolu, da progledaju kroz prste za jedan od simbola: € / $.​
 
Освета је чин зла и мржње, чин незнабоштва. Чини се и да на њу најчешће позивају исти они који у уста узимају и творца у религијском смислу. То причам као апсолутни атеиста, али познавалац те људске слабости зване религија.

Слушајући оца страдале девојчице, а кога данас сви живи цитирају, драго ми је што за пријатеља ипак имам тако великог човека, а не животињу.

То што родитељима и пандурима и нама иду сузе, је нормално. Не иду ножеви и меци.
Meni je npr gore, kada slušam ili čitam razne hristijane, kako osećaju empatiju prema ubici, a ubijeni su kolateralna šteta. A sve to zbog nekih svojih ličnih frustracija, a rekao bih da oni nisu pobožni uopšte. Iako je već dokazano i poznato da je kk hteo da bude poznat i ubica, razni borci za ljudska prava i dalje pričaju o vanzemaljcima i ubačenim elementima. Jadni li smo sa takvim razmišljanjem.
 
Да, тек ту врсту христијанисања не могу ни да коментаришем чак.
 
Vrh