@NedeljkovicOliver
Mislim da smo mi ta karika koja je pukla. Ali u sustini, nismo mi krivi sto smo mi ta karika, nego se tako zalomilo.
Prvo smo imali chat-ove poput Serbiancafea, pa smo imali Fejsbuk, kada krece dodatno udaljavanje, a onda slag na tortu stize Instagram i TikTok.
Prvih 10 godina je otislo na chat i facebook, a onda sledecih 10 godina na Insta i TikTok.
Sta ce biti u sledecih 10 godina, ne zna se, ali nece biti dobro, niti se krece u pravcu da ljudi budu drustveno povezani a s sto manje tehnologije.
Put vodi u vecu izolaciju i usamljenost, cim stigne cetvrta industrijska revolucija.
Karika ce oslabiti dodatno.
Danas kako sto rece MC, ljudi sve teze stupaju u seksualne odnose.
Verovatno uzivo niko nikog ne startuje, sve ide prvo preko aplikacije sto je bas lose.
Skoro sam pio pivo s drugarom koji je razvedeni gay (ima dve cerke iz starijeg braka, Nokiju sam ga ranije spominjao), da je tog momenta kada je ostavio momka mladjeg 15 godina, posle pola sata na jednom od prometnih mostova u Beogradu se javio i hteo da skoci u Savu. Taj momak ima manje od 30 godina. Na kraju dosla policija da ga spreci i da izjavu i odveli ga kratko u Lazu da provere jel se smirio ili mozda ima neku skrivenu dijagnozu. Posle par dana se smirio i nastavio da radi, ali je tesko podneo.
Prosto, ja ne razumem mentalitet ljudi koji su mladji 15-20 godina od mene.
Drugar ozenio devojku koja je 1990. godiste, a izgleda predrkano, ima dobre sise, facu, visinu i sve... ali je dosadna i nezanimljiva. Boluje od paznje na Instagramu.
Ne vidim sebe da bih mogao biti u semi s njom bez obzira na izgled, jer ako me smara, smara me.
Pre bih uzeo neku matoriju 1980. godiste, makar ima zanimljivu pricu, a neka i losije izgleda. Bilo kao devojku, zenu, ili ljubavnicu.