http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/608327 ... oskom-vrtu
Nisam bio odavno,da li je stanje stvarno tako ocajno?
Nisam bio odavno,da li je stanje stvarno tako ocajno?
MilisaV":2qy5szir je napisao(la):nadam se da je ovo kampanja za početak kraja zlo vrta na ovoj lokaciji.
Zašto ne sme da se proda, ako ce stanarima biti bolje a nama bar isto ako ne i bolje ?Дошљак":2lw2jlp2 je napisao(la):.... Данашњи стандарди захтевају обогаћен простор, зато нови простори за беле лавове и беле тигрове имају вегетацију, водоток и играчке за животиње.
Али мислим да простор Зоо врта никако не сме да се прода....
Poštovani kolega, da me nisi ovako bespoštedno isprozivao, tihovao bih pred monitorom, ali ovako moram da odgovorim.sizif":1anlffgs je napisao(la):Сва ова прича је мрсимуђевина.
Овај град и ова земља немају пара за много озбиљније ствари него што је измештање ЗОО врта на неку другу локацију, па га треба пустити да функционише како функционише.
Наравно, уз побољшања која не изискују тако радикалан захват какав је издвајање неколико десетина милиона евра за градњу новог врта негде на периферији, е да би Дракче могао најкраћим путем да се спусти од Цвијете Зузорић до Доњег Града , а Гоје у тишини да метанише међу споменицима, док му ветар мрси косу...
sizif":2lq3ded2 je napisao(la):Сва ова прича је мрсимуђевина.
Овај град и ова земља немају пара за много озбиљније ствари него што је измештање ЗОО врта на неку другу локацију, па га треба пустити да функционише како функционише.
Наравно, уз побољшања која не изискују тако радикалан захват какав је издвајање неколико десетина милиона евра за градњу новог врта негде на периферији, е да би Дракче могао најкраћим путем да се спусти од Цвијете Зузорић до Доњег Града , а Гоје у тишини да метанише међу споменицима, док му ветар мрси косу...
boca-ica":11yo12gs je napisao(la):Pa tesko da bi se iko kupao u jezeru sa aligatorima :lol:
Ada je suviše mala i za gradjane (u sezoni je velika gužva)
Aman zaman ... za bar jednu trunku dobre nade treba bar trunka elementarnog /PO /znanjaRibol wrote... To me cudi...